larisa -> RE: Februarčice 4. del (11.2.2008 19:53:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ej Katka a čep se ti je po pregledu začel luščit? Kako zgleda vse skup? Ker se meni dons neki čudega dogaja po pregledu pa ne vem kaj bi blo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Čep se mi je začel luščiti že v petek (brez pregleda), pa potem še občasno, danes pa zelo. Ampak je res gosta čvrsta sluz, kot sem že napisala, se res drži kar skupaj in gre z hlačk, tako je čvrsto. Nimam pa nič krvavkastega izcedka kot ti. Aha, mogoče je pa pri meni krvavo od pregleda, pa je pol tudi čep tak, ker je vse pomešano....ah nima veze, kar je je. Če je čep, bomo pa že videli kaj sledi, ne!? Kr neki skos tuhtam okol tega, moram mal nehat. Dolenjka ravnokar sem govorila z eno bejbo ki je danes prišla iz P. (Postojna). Imela je EA, svojo sobo in tolk pohval okrog vsega, da bi šla kar tja, pa rekla da naj me kar sprejmejo....Res je navdušena nad prijaznostjo in potekom poroda, tako da sem sam še bolj napaljena na Postojno!!!
|
|
|
|