|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 4. del
27.2.2008 9:32:50   
Februarka08
Sayuri, sem in bom v KR porodnišnici... (prav tako kot Nuka).
Nuka - a tebe so dam poslali? Ne morm verjet... Plodovnica mlečna in 4 cm odprta... Ok, sam zdej mi pa res ni nič več jasno... Ampak dobro. Mogoče se pa jutri srečava kje v porodni.user posted image Glede na to, da si že tretjerodka mislim, da boš že kar danes rodila... Komaj čakam tvoj sms. user posted image
Če do jutr ne bo nič pr men, mam spet amnio, pol pa pomoje sploh iz stola nam več šla, če me ne pošlejo v porodno.user posted image
Mlavla, še vedno med namiuser posted image ... Boga... Nisem dobila nobenega izvida, tako da ti žal ne morm povedat... Kolk ti pa piše?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
27.2.2008 9:39:39   
mlavla
od prve amnio...piše 1...od druge 2...
Ampak sem bila že v 39 tednu odprta za 1,5 cm...oz. za en prst..enkrat je bilo zapisano v cm..enkrat pa v prstihuser posted image
zdej mi pa ni nič jasno...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.2.2008 9:46:39   
Februarka08
Ja, enkrat govorijo o cm, enkrat pa o prstih...user posted image Tud men ni nič jasno... Mah, karkol naj bi že blo, da bi le čim prej cartele...
Oprosti, a ti maš tud jutri? Teb jutri sprožijo, a ne? če se ne motim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.2.2008 9:49:49   
lillchy123
Punce, tole je pa bolj napeto kot telenovele. Sem že jst čist živčna. držim pesti
pa da smo zmenjeni. tud če bi ktera rodila marca, še fedno spadate med februarčice, jasno?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.2.2008 9:51:36   
ELMA
Evo še mene nazaj, nič novega ravna crta na CTG-u , nobenega popadka , vse OK , in če ne bo nič do petka , v petek na CTG ob 8h zjutraj . Pa nemoreš si mislit user posted image  niti da se premakne , pride sestra in zatrese moj trebuh in pravi >zakaj  dete samo spiš , dej se malo zbudit , lej kak sonček je tukaj  , user posted image  pa neč < komaj se je enkrat premakla . Ne vem zakaj je to naredila mogoče se mora tudi na  CTG  vidit da se premika .Uglavnem sem še tukaj z vami .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.2.2008 9:54:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Punce, tole je pa bolj napeto kot telenovele. Sem že jst čist živčna. držim pesti
pa da smo zmenjeni. tud če bi ktera rodila marca, še fedno spadate med februarčice, jasno?user posted image

user posted image Tega sem se najbolj bala... Da nas ne boste več marale...user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Evo še mene nazaj, nič novega ravna crta na CTG-u , nobenega popadka , vse OK , in če ne bo nič do petka , v petek na CTG ob 8h zjutraj . Pa nemoreš si mislit  niti da se premakne , pride sestra in zatrese moj trebuh in pravi >zakaj  dete samo spiš , dej se malo zbudit , lej kak sonček je tukaj  ,  pa neč < komaj se je enkrat premakla . Ne vem zakaj je to naredila mogoče se mora tudi na  CTG  vidit da se premika .Uglavnem sem še tukaj z vami .

Elma, user posted image saj bo... Vse čakamo... Kot da bi blo konc sveta... Men se tud že tako vleče, da sploh nimam več idej kaj naj še počnem doma... user posted image
Grem mal počekirat po stanovanju, če je kaj za pospravit.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.2.2008 9:56:10   
ELMA
Zdaj grem poiskati M.Knjižico od leta 1998. ko sem sina rodila da si sama izračunam koliko imam še do poroda .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.2.2008 9:56:23   
Februarka08
Zgleda da user posted image noče ven, ker se še nism dost načvekala na RR-ju. Morm pridt do 1000 objav.user posted image Grem hit tipkat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jao, kaj mi vse po glavi hodi, še zmešal se mi bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.2.2008 10:00:03   
nuka
No tko sem s pod tuša. Mojga sem tud že klicala tako da je na poti iz LJ. Za vsak slučaj, ker popoldne je ful dren na cest. Me pa prov fletn zvija. Tako da bova šla verjetno kar v P.

Februarka ti pa pohit da bova cimri user posted image . Drugače je pa danes kar dren za rodit.

Elma in mlavla - še vsak user posted image je ven prišel. Tudi vajina bosta, brez skrbi. 

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.2.2008 10:01:33   
ELMA
Jaz imam tako veliki vrt za hišo , zdaj bom šla v klet po motiko in grem kopat , si bom solato usejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Vam po pravici povem da ne bi rada sama jutri bila tukaj na računalniku .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Če ste že do zdaj čakale , počakajte še mal in mene da bom tudi jaz šla zraven ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
27.2.2008 10:09:24   
ELMA
Mlavla poslala sem ti ZS  ne vem če si ga dobila ....sporoči,,,,

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
27.2.2008 10:10:05   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

No tko sem s pod tuša. Mojga sem tud že klicala tako da je na poti iz LJ. Za vsak slučaj, ker popoldne je ful dren na cest. Me pa prov fletn zvija. Tako da bova šla verjetno kar v P.

Februarka ti pa pohit da bova cimri user posted image . Drugače je pa danes kar dren za rodit.

Elma in mlavla - še vsak user posted image je ven prišel. Tudi vajina bosta, brez skrbi. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo, Nuka!!! Držimo pesti zate, da ti čimprej mine.user posted image No, saj to ti itak bo.user posted image Ti že obvladaš...user posted image Potem pa le poročaj...
Če je pa danes dren, se pa ne bom rinila.user posted image Bom počakala do jutri.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
27.2.2008 10:22:28   
mlavla

Mlavla poslala sem ti ZS  ne vem če si ga dobila ....sporoči,,,,

sem prejela tvoje sporočilo..in ti nanj odgovorila

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
27.2.2008 10:22:48   
mlavla
nuka..srečno!!!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
27.2.2008 10:48:12   
ELMA
user posted image user posted image user posted image Srečno Nuka da bo čim prej za tabo vse , pa se nas še kaj spomni ne bodi taka kot Dolenjka  ,   user posted image     user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  na nas je pozabila , nič se ne javi. user posted image DOOOOOOLLLLEEEEENNNJJJKKKAAA ......Se bomo mi tudi kmlu mamiceeeeee  ......-

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
27.2.2008 10:56:52   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Zgleda da user posted image noče ven, ker se še nism dost načvekala na RR-ju. Morm pridt do 1000 objav.user posted image Grem hit tipkat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jao, kaj mi vse po glavi hodi, še zmešal se mi bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image to sem ti pa že jaz hotla včeraj napisat, da očitno za tvojga user posted image rabiš 4 zvezdice, tako da ti ne preostane drugega, kot da danes vse poročaš user posted image user posted image user posted image peta zvezdica bo pa tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nuka user posted image user posted image user posted image bomo dihale danes s tabo user posted image user posted image

sam zdej pa res že napeto ratuje tuki gor, k čakamo še zadnje februarčke user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1366
27.2.2008 11:04:16   
ELMA
za tvojga rabiš 4 zvezdice, tako da ti ne preostane drugega, kot da danes vse poročaš peta zvezdica bo pa tvoj

Ella ne straši nas ,  ki imamo samo dve zvezdice pa še čez rok smo  veš koliko dni bi morale  tukaj presedeti za računalnikom .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
27.2.2008 11:23:00   
Februarka08

za tvojga rabiš 4 zvezdice, tako da ti ne preostane drugega, kot da danes vse poročaš peta zvezdica bo pa tvoj

Ella ne straši nas ,  ki imamo samo dve zvezdice pa še čez rok smo  veš koliko dni bi morale  tukaj presedeti za računalnikom .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
27.2.2008 11:27:14   
netki
drage zasavčanke ELMA in mlavla.....ste pozabile na nas zasavčanke na našem forumu.user posted image

ko sem gledala seznam zasavskih nosečk in videla da imete dve rok februarja sem šla malo pogledat sem...,.upam da niste hude.user posted image

in kaj vidim....da ste še kar v enem kosu. Bom še jst držala pesti za vas, mogoče bo pa pomagalo in vas že danes doleti ta sreča in dobite svoje user posted image  v naročje. Če ne danes pa ziher jutri. user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
27.2.2008 11:29:00   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: netki

drage zasavčanke ELMA in mlavla.....ste pozabile na nas zasavčanke na našem forumu.user posted image

ko sem gledala seznam zasavskih nosečk in videla da imete dve rok februarja sem šla malo pogledat sem...,.upam da niste hude.user posted image

in kaj vidim....da ste še kar v enem kosu. Bom še jst držala pesti za vas, mogoče bo pa pomagalo in vas že danes doleti ta sreča in dobite svoje user posted image  v naročje. Če ne danes pa ziher jutri. user posted image

hvala za vzpodbudne besede...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
27.2.2008 11:31:53   
ELMA
Netki  glih ko si sem priletela jaz sem šla gledat kaj vi pišete .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
27.2.2008 11:34:57   
ELMA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj grem še jaz mal pospravljati stanovanje, se slišimo . Če bo kiro začelo kaj špikat, zavpite da vas slišim vam bom pomagala dihat ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
27.2.2008 11:36:30   
netki
user posted image user posted image user posted image user posted image
ja nč, pejte rodit.....vem da že komaj čakate. Bi vas rada že dala na seznam zasavskih mamic user posted image

Pa kej se javite pri nas, da bomo na tekočem....

Držim pesti...zeloooooo močno.user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
27.2.2008 11:36:40   
ella79

Elma ti si tuki izuzeta user posted image user posted image user posted image sam vseeno morš pridno z ostalimi naprej čvekat user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
27.2.2008 11:36:55   
mlavla
nič jst sem si pa peglo zalaufala..zdej grem pa še zadnjič pred porodom cunje likat...(vsaj upamuser posted image ?)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?