MetiLu
|
Evo me punce, pa sem preživela Najprej hvala za vse čestitke, pa iskreno se opravičujem za kravžlanje živčkov. Ko se je začelo dogajati, sem enostavno mogla odklopit cel svet Naš fantin je res oreng fant, sva se mogla fajn potrudit, da je privekal ven. Je pa porod res nekaj edinstvenega, se ne da opisat trenutka, ko ti tvojega položijo na trebušček Vidim, da vas je v času moje odsotnosti kar veliko pobegnilo v P, pa saj je bil že čas čestitke vsem mamicam Z malim Janezom sva včeraj prišla domov. Prva noč je bila pestra, saj mami nima dovolj mleka za našega korenjaka, mali mulček je pa še malo lenoben za sesanje. Upam, da se bosta ponudba in povpraševanje kmalu uskladila, ker prov uživam v tem delu in ne bi rada pristala na flaški. Sicer zdej en obrok na noč malo dofilamo, pa upam, da tudi tega ne bo treba več kmalu. Sva pa z mojim čist navdušena nad mojim novim oprsjem Porodna zgodba sledi, ko bom imela malo več časa, ker mali že nekaj jambra iz posteljice bo treba it priklopit, pol pa še malo počit. Me šivi še kar precej matrajo ampak tudi to bo minilo, največ je vredno moje "malo" ( ) bitjece. Se greva zdej crkljat, pa se vam še oglasim No, pa ko bom imela čas, si bom šla še glavo oprat, ker mi tudi to še ni uspelo K sreči mi moja pridna mami zelo pomaga, saj vsak dan pride skuhat in malo pospravit, pa moj mi je tudi v veliko pomoč, tako da se kar dobro klimatiziramo Aja, Janez je na slikci res izgledal blond, ampak ni tako svetel. Bom tud kakšno slikico pripopala