Suzi*
|
Jutro, bejbe. A smo še vse tle al je katera krenila? tale noč je bla pa tud pri meni čist adijo. Mam oči kot angora zajc. Ob enih sem šla v postlo, zaspala, ob treh me je krč v trebuh, sem vstala, šla en giro po stanovanju, ker me grlo še kar boli, sem si segrela čaj in ga spila, pa ni blo nič kaj bolš...je šlo pa pol ure. ob štirih je malu tulil...je hotel na wc. Ob petih spet krč v trebuh, sprehajanje po stanovanju, kašlanje, brisanje zabasanega nosu. Kmal zatem je mel moj budilko in se je še tamal zbudil, je k men prilezel, pol pa nobenga mira ker me je enkrat s komolcem po glavi, drugič s koleni v križ boksal....jao, jao...ko sem mal se razjezila, se je končno umiril in zaspal. Jaz pa itak da ob sedmih spet pokonc, ker je blo treba na wc, mali je pa do mal pred osmo spal. Mah, grlo boli, kašljam ko star kadilc, nos poln, še jest se mi ne da, ker več ne vem kaj bi. Tamalga bom peljala v varstvo, čeprav se mi sploh ne da iz pizame, mogla b k frizerju, pa ne vem, če bi šla s tem mojim prehladom. Najraj bi cel dan prespala, pa še to me bi vse bolelo od ležanja. uhh ob 12 oz. enkrat po 12 imam pa ctg v porodnišnici. se mi ne da it, ker bo itak črta, ampak ok....bom šla mal čas zabijat, ker se že vidim kako bom čakala do onemoglosti.
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 11.2.2008 8:27:12 >