|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 4. del
12.2.2008 12:12:02   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Hvala za položaj, kdo bi si mislil da je tko ajnfoh user posted image  user posted image  user posted image  Sem mislila, da imaš kak nov, hud, kamasutra položaj, da mojmu pred porodom še mal glavo zmešam user posted image

user posted image user posted image Mogoče še tega sprobaj....ti na boku, on kleče, ena tvoja noga pa njemu med nogami, druga pa...odvisno kolk si gibčna. user posted image  

U Suzi, če pa tole sprobava grem pa ziher rodit user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  mah ne, sej ti boš samo lepo na boku "počivala" user posted image , tvoj bo pa "kuhal". user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 301
12.2.2008 12:12:31   
ELMA
DOLENJKA ,  NE VEM KOLIKO KRAT SMO SE ZDRUŽILA KER RES ZDAJ VIDIM  DA KOLEDAR V SPALNICI BREZVEZE VISI NA  STENI ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  TAKO PUNCE DA VESTE KAJ VAS ČAKA OBKROŽITE NA KOLEDAR KOLIKO KRAT SE ZDRUŽITE Z OČIJEM DA BOJO OTROCI ZNALI POVEDAT V ŠOLI.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
12.2.2008 12:14:41   
Suzi*
user posted image user posted image  Elma, sicer ne vem kolk so kej zreli pri 9 letih, ampak sem skos za to, da si z otrokom odkrit, in mu pravilno poveš, kar ga zanima....pač letom primerno. brez nekih štorkelj in podobnega.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 303
12.2.2008 12:21:29   
katka37
Ojla!

Meti, je padel kar šoping, bi res lahko šla z mano. Sem našemu mulčku povedala, da bom ves njegov denar zapravila, ki ga bo dobil.

Janey, hvala za lepe želje, ampak še vedno sem tu. Zato pa lahko tebi čestitam- jeeeeeeeeeeeee, sem ful vesela zate.Uživaj v cartanju. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neni, super glede čepa, upam, da bo pri tebi ta znak hitreje sprožil vse skupaj kot pri meni.

Pina, naj bo čimbolj hitro!user posted image

Pegica, tudi tebi čestitke!!!!!!  user posted image

Elma, kadar te otrok tako odkrito vpraša (pa verjami, da učiteljica v šoli zagotovo ni rekla, da jo zanima, kolikokrat ste user posted image ,  Odkrito odgovoriš, najboljša varianta, ne pa neka čudna filozofija res o štorkljah.... Na koncu koncev gre za čisto normalno stvar v življenju, brez katere pa otrok ni. Moje mnenje pač, sem od nekdaj zelo odkrita s svojima mulcema in vidim, da to cenita.

Zdaj pa poročilo s pregleda - mulo se še kar heca, popadki na 10 minut še vedno, odprta 1 cm, kontrola spet v četrtek, bodo pa raje počakali da narava naredi svoje kot da mi našibajo umetne. Bo že po moje ime res krivo Tin-Valentin, čaka na 14. očitno.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 304
12.2.2008 12:25:20   
bamby
katka, če se bo Tin rodil na valentinovo, bo to prekrasen datum. Jaz sem imela PDP na ta dan. Mi je kar malo žal, da ni na PDP rojena, ampak kaj hočemo, usoda je pač bila taka, da se je naša pupika morala roditi precej prej.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 305
12.2.2008 12:26:18   
ELMA
Suzi , to je normalno da sem mu povedala,:da se oče in mamica morata imeti rada , da dobijejo novega družinskega člana , in da se mora semenčica in jajčica oplodit da se naredi zarodek, ampak , kako prida semenčica noter v materico : naj mu povejo v šoli  če mislijo da je otrok dovolj star da mu se to razloži. Se ve da ga ni štorklja prinesla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Jaz mu več nemorem povedati, a da mu razložim kako se SEXA,!!!!!(9 LET JE STAR )....Jaz sem upala da se bo tega naučil v šoli....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 306
12.2.2008 12:27:10   
dolenjka
Bamby hvala user posted image  

Katka očitno nisi opazila, da je Meti pogrešana user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 307
12.2.2008 12:30:31   
dolenjka
MMMMmmm ni ga čez žitovo žemljico in 5 dag poli noter mmmmmmmmmm

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
12.2.2008 12:31:48   
bamby
tiđžćmn213456780+'90898+'6776767676767676767676767767676767676767676767667676767676767676767

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 309
12.2.2008 12:32:15   
ELMA
Se je sam vpršal:koliko krat se morata združit in kako??????   Na konco smo mal pobrskali po knjigami , tko da smo ,oziroma je mož mu mal bolj razložil.....Hvala bogu da imamo moške pri , hiši pa vsaj zato da nam pomagajo pri (sexu)...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 310
12.2.2008 12:34:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

tiđžćmn213456780+'90898+'6776767676767676767676767767676767676767676767667676767676767676767

Bamby, a je tko hudo? user posted image

Tole je ziher Anaja napisala? user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 311
12.2.2008 13:31:03   
dolenjka
Kam ste se pa vse skrile? user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem pa tko boga pa sama user posted image  user posted image  user posted image

O Meti ne duha, ne sluha, SMS še vedno ni bil dostavljen, tko da je šla verjetn rodit in čist pozabila na nas user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
12.2.2008 13:34:38   
Kofi
Čau Punce.

Ažbe je moje ime, naj sedaj vsak to ve!

12.2.ob 6:23 sem se rodil, mamici "Pegici1" in očiju se v naročje skril, čeprav imam 52 cm in 4,1 kg.

papa

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 313
12.2.2008 13:36:11   
bamby

Ni bila Anaja (še ne zna tipkat). Je pa bil Tim user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image , pa sem pravkar ugotovila, da se vam je v mojem imenu na RR oglasil user posted image user posted image .
Kaj pa če meti šopingira user posted image user posted image ? Lahko daje pa tudiv P šibala user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 314
12.2.2008 13:36:56   
bamby

Ni bila Anaja (še ne zna tipkat). Je pa bil Tim user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image , pa sem pravkar ugotovila, da se vam je v mojem imenu na RR oglasil user posted image user posted image .
Kaj pa če meti šopingira user posted image user posted image ? Lahko, da je pa tudiv P šibala user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 315
12.2.2008 13:37:09   
Februarka08
Joj, men je tud tolk dolgčas, da ga bom kmal začel izvažat...user posted image Še za šporget se mi ne da... Grem mal pobrkljat po stanovanju in mal otroško sobico ogledovat user posted image , potem pa res kaj skuhat.
Saj res - dolenjka - hočemo vidt sobico!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 316
12.2.2008 13:37:45   
bamby
Meni se je čisto utrgalo user posted image user posted image user posted image . Ne vem več kaj delam po računalniku user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 317
12.2.2008 13:41:20   
dolenjka
Če bi Meti šopingirala bi imela ziher GSM prižgan. Sem jo zdaj klicala, pa je nedosegljiva user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 318
12.2.2008 13:44:18   
Suzi*
user posted image user posted image  bamby, kaj pa s tabo dogaja?? user posted image

evo, tašča bla na obisku, in tudi že šla. smo ful čvekale o vsem mogočem. je sama načela temo "po porodu" pa sem ji lepo po ovinkih povedala, da če bomo kaj rabili, da bomo rekli za pomoč, pa malo sem na prvi porod napeljala, da kako sem prebavljala samo moža okol sebe.....ma ni mogoče da ni razumela. Je pa ponudila pomoč. ok, pa smo rešili. user posted image user posted image

aja, jaz mam pa jutri dopoldne frizerjauser posted image ....sem tako vesela, da se bom končno polepšala za našega novega člana. user posted image  tako da dete jutri še nima izhoda. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 319
12.2.2008 13:45:51   
Suzi*
dolenjka, dejmo mal na meti mislit, ker ziher predihava popadke, pa dejmo čakat na kakšno veselo novičko.
...danes pa bo spet enih februarčkov. user posted image user posted image

Pegica, čestitke za korenjaka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 320
12.2.2008 13:54:05   
dolenjka
Suzi, sej jaz stalno mislim na Meti, sam sem vseen huda, da ni sporočila da odhaja, pa tolk je blo govora o tem user posted image

No tko, sem pa dala v album slikice od sobice, ki sem jih tako dolgo obljubljala, zdej lahko pofirbcate user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 321
12.2.2008 13:59:04   
ARIANNA L.05
Lep pozdrav,

na zalost se vedno nimam interneta in izgleda da ga niti ne bo. Oglasam se bolj tako, poredko, a zelela sem samo povedati, da sem imela danes pregled pri G. Sem "ze" 3 dni cez rok, v cetrtek imam ponoven ctg in v petek naj bi rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne zdrzim vec. Vidim, da ene raje ostanete cim dlje nosece, da gre raje po naravni poti, toda jaz ne morem vec. Jaz zelim cim prej roditi, ker me trebuh mocno ovira, otrdeva in noge mi zatekajo in zelim biti zopet v svoji naravni velikosti user posted image .

No, ko bom rodila, bom poslala Pini-1 SMS, pa vam bo sporocila vse info. Lepo se imejte, mimogrede, user posted image user posted image user posted image za 4.del, lepo kuhajte, uzivajte v zadnjih dneh dneh svobodeuser posted image , in se kaj slisimo. Jaz vas itak berem vsak teden, ko imam cas in energijo za iti na internet. Ce ne, pa se zopet slisimo, ko grem nazaj na mojo "ljubo" irskouser posted image .

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 322
12.2.2008 13:59:58   
dolenjka
Ups, ura je že dve, jaz pa spet pozabila na odpustnice user posted image

Evo:

livia in Lillchy, zdaj je čas, da gresta v Rim user posted image  user posted image  user posted image

Sej res punce, lillchy se že doooolgo ni javila user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 323
12.2.2008 14:00:25   
Suzi*
saj vem, dolenjka. Ampak mogoče se je pa tako mudilo, da ni mogla sporočit. user posted image
ne bi bla pa rada na njenem mestu, če še ni šla v P. user posted image user posted image

Sobica je pa tako srčkana. ful lepe barve. pa košek je tudi krasen, samo eno detece še fali. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 324
12.2.2008 14:02:39   
Suzi*
user posted image  Lilči pa res že dolgo ni nič klepetala. user posted image

dolenjka, a so naju vse zapustile?????? user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?