|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brcanja ni vec
6.2.2008 11:25:37   
romy27
Pozdravljene, 

nujno bi rabla vase mnenje... 

prve brce oz."pokanje balonckov" sem zacutila ze v 17.tednu in do 21.tedna se je moj dojencek javljal vsak dan..
sedaj pa stejem ze tretji dan, ko ni in ni nobene brcke user posted image
panika

ali se je kateri ze zgodil tak velik premor?moram rec, da sm ze fajn zaskrbljena, ker tudi pregled imam sele cez 2tedna...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brcanja ni vec
6.2.2008 11:28:38   
špelin@
V tem času začne količina plodovnice močno naraščati in so zato gibi manj zaznavni. Če se ti zdi, da res čisto ničesar ne čutiš, bi šla jaz na tvojem mestu vseeno h G, da posluša srček user posted image

Srečno user posted image

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 11:29:47   
tosja
Pojdi do G, ali pa vsaj pokliči in se pomeni. Mislim, da so brce nežne pa jih ne čutiš, pa še strah je prisoten.
Najhitreje bi se rešila bremena z angel soundom.
Bolje, da greš takoj h G, ali v porodnišnico, če G ne dela...boš vsaj pomirjena. Naredili ti bodo UZ user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2008 11:31:51   
Maxica
Tudi jaz bi na tvojem mestu šla do ginekologa, vsaj zato, da te pomiri, da vidiš, da je vse v redu. Srečno, pa sporoči, kako si opravila.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2008 11:32:54   
Lunc_a
uleži se na levi bok , v roku ene ure moraš začutit brce. če ne boš potem do g

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2008 11:49:30   
silvya
Jaz bi šla preverit. Ne bi te rada strašla, je pa bolje en pregled več kot premalo. Upam, da bo vse vredu.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2008 11:56:21   
soncek28
Naredi takšen položaj,ki veš, da si najbolj čutila otroka,jaz bi pa na tvojem mestu šla TAKOJ h ginekologu,sama se boš boljš počutila,in bolj pomirjeno,in sploh ne bi čakala da minejo trije dnevi,mene je skrbel  že po enem dnevu,mogoče zato,ker je moja user posted image bila zelo,zelo živahna.Umirila se je potem v zadnjem mesecu nosečnosti.Upam,da je vse ok,in da so tvoje skrbi odveč.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2008 12:24:19   
Naja31
Za vsak slučaj pokliči tvojega G.
Spomnim se, da je Pušenjak enkrat pisal, da je čisto normalno da do 26. t ne čutiš brc vsak dan. V tem obodvju se poveča količina plodovnice.
Lahko pa se je dojenček tako obrnil in te brca v hrbet, ti pa ne čutiš.
To se je meni zgodilo v prvi nosečnosti, v 22. tednu, sem šla k moji G, ki je pogledala u UZ in ugotovila, da se je mali tako obrnil, da me je brcal v hrbet, oz, v kriz, jaz ga pa nisem cutila.

Drzim pesti da je vse ok!

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2008 12:38:46   
maja24
Tudi jaz imam eno vprašanje glede brc,prvo sm začutila v 16t(pokanje mehurčkov),sedaj sem pa v 18t in že tri dni ko me na rahlo brcne se mi na tistem delu ko brcne dvigne trebuh,zej me pa zanima ali je to možno al je samo živc,kako pa je bilo pr vm.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2008 12:47:04   
mala pikica
romy jaz bi tudi šla na tvojem mestu do G. Ziher je le ziher. Pa upam, da je vse vredu user posted image

maja lahko da je user posted image ravno v takšnem položaju, da opaziš nogico ali rokico.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2008 12:56:51   
maja24
Mala pikica sej bi se men tut mal čudno zdelo da bio biu to živc,ker prej nism mela tega tok da jest tut mislm da je to to,ampak treba se je prepričat da si ne delam lažnih utvar.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.2.2008 12:59:12   
mojca*
romy; če te to pomiri: meni se je dogajalo enako, po 2-3 dni nisem čutila niti ene brce...no, ja, vsaj v tem obdobju, kot si sedaj ti...user posted image
ravno ko sem začela paničarit, so se spet pojavile.

no, potem so bile bolj redne...in intenzivne!

lepo nosečnost polno brcik ti želim!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.2.2008 13:23:24   
tsjci26
pojdi h G. je pa meni tud rekla v torek ko sem bila da bodo gibi postali bolj redni v 25.tednu,da če jih takrat ne bom čutila vsaj 10 gibov na dan da morem takoj se zglasit na ctg-ju. Pojdi gineku da se pomiriš...upam da je vse ok. ..

Življenje se ne meri po številu vdihov, ki jih naredimo, ampak po številu trenutkov, ki nam vzamejo dih!

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.2.2008 17:40:18   
saline
Pri meni je bilo enako-pa je bilo potem vse vredu. Štet se jih pa itak začne pozneje. Bi pa jaz vseeno na tvojem mestu poklicala G in ga vprašala.

(odgovor članu tsjci26)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.2.2008 18:05:32   
sanca
tudi jaz bi poklicala in vprašala.

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.2.2008 18:21:27   
madela
Romy27,si poklicala ginekologa? Ali pa si začutila brcanje.
Resnino upam,da je krivo to povečanje plodovnice.
Srečno user posted image

(odgovor članu sanca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.2.2008 18:33:27   
BUŠICA
se mi je zgodilo enako! v 17.tednu sem nekaj začutila potem pa kakih 10 dni nič-pa je bilo ok! zdaj sem v 22.,23.tednu pa tud kak dan izostanejo! imajo čas naši bebiji da nas še nabrcajo!user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.2.2008 18:45:23   
J.L.
Romi27 kot so ti že svetovale punce pred menoj, najbolje da obiščeš ginekologa, šele tako boš vedela, če je vse OK. Upam da je in da je res krivo povečanje plodovnice. 

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.2.2008 23:07:11   
Noni
Jaz sem noseča 23t in tudi moj je skos brcal, razen predvčerajšnim in včeraj nič, pa sem mela danes UZ za merjenje materičnega vratu in mi je še zraven bebiko pogledala, ker me je tudi skrbelo, pa je rekla, da je vse o.k in da je zelo živahen. Zmerila mu je tudi srček in je rekla, da me nima kaj skrbeti. No, pa tudi do zdaj ni še nič brcnil...
Po mojem so tvoje skrbi odveč, drugače je pa bolje, da se naročiš pri G, ti opravi UZ in prečekira tvojo bebiko.
Držim pesti!

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.2.2008 10:10:41   
romy27
punce,

vceraj sm res zdrvela do ginekologa in srcek se je slisau user posted image

potem pa je naredil se UZ in glejga zlomka, moj bimbic se ni premaknil, tko da sva z ginekologom cakala vsaj 5min, dokler je z muko premaknu glavico user posted image  no vsaj to....je pac len-po mami user posted image

sem ga tudi vprasala ce mi pogleda za spol, pa noce..pravi da bo to naredil sele v 26.tednu user posted image

kdaj so vam povedali za spol? jst sm tko neucakana

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.2.2008 10:44:09   
Naty*
Bravo za pregled, da je vse vredu user posted image . Kar se pa spola tiče, pa eni G rajš ne povejo, če niso 100% prepričani, ker je lahko velik šok potem, če se zmotijo. Men je že na NS rekla, da bo user posted image , naslednjič sem videla nekak v 18. tednu (jajčka user posted image ) in na morfologiji smo dobil slikico lulčka, tko da je res potrjeno.

Ti ga kr malo povprašaj na naslednjem pregledu, če se vidi....če se bo dobro videlo, ti bo sigurno povedal.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.2.2008 10:50:54   
kary
samo da je vse v reduuser posted image
jaz sem v 19 tednu pa se ne vem kaj bom mela....uffa
pa me tako zanima....upam, da mi bo pri naslednjem pregledu znal povedat:))

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.2.2008 11:14:56   
silvya
Samo da je vse vredu. user posted image   Ker ko kaj takega preberem me kar zmrazi. Nobeni ne privoščim, da se ji zgodi kaj takega kot meni. 

(odgovor članu kary)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.2.2008 11:33:28   
arsha
Uffffffffff user posted image .
Sem bla čist živčna kaj bo. Pa še mene je začela grabit panika pred SS.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.2.2008 22:12:30   
Una
IZVIRNO SPOROČILO: romy27

punce,

vceraj sm res zdrvela do ginekologa in srcek se je slisau user posted image

potem pa je naredil se UZ in glejga zlomka, moj bimbic se ni premaknil, tko da sva z ginekologom cakala vsaj 5min, dokler je z muko premaknu glavico user posted image  no vsaj to....je pac len-po mami user posted image

sem ga tudi vprasala ce mi pogleda za spol, pa noce..pravi da bo to naredil sele v 26.tednu user posted image

kdaj so vam povedali za spol? jst sm tko neucakana

Samo da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image
Spol mi je povedala v 24. tednu na rednem pregledu (v 20. tednu se še ni videlo).

LP, Una

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?