tane -> RE: Odstranili so mi pregrado! (13.2.2008 12:14:02)
|
ja, sem iz LJ, sem klicala in sem imela eno ful zoprno sestro, ki me je nadrla, da ona točno ve za kakšno operacijo gre, da že 35 let dela tam itd. skratka, vse kar mi je rekla dr. ribičeva je ni niti najmanj zanimalo in mi je rekla da sem lahko na vrsti aprila ali maja, da moram še enkrat poklicat v marcu ko bom imela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. no, bom danes še mojo G klicala (dela popoldne) in jo prosila oz. 'zagrozila' če mi lahko ona lahko dobi kakšen bolj zgodnji datum, glede na to, da če mi je že zamolčala to pregrado, naj se mi vsaj zdaj odkupi s tem, nekako na to foro sem jo mislila 'zmasirat'. drugače pa gre pri meni za manjšo pregrado, na napotnici piše uterus subseptus, kar naj bi baje pomenilo manjša pregrada. skratka, ko sem ji opisala moje znake pred SS, močne krvavitve itd. ter ji povedala, da se je otroček drugače normalno razvijal, velikost itd. sem bila v 13. tednu na NS, pa je bilo vse o.k. z njim, no pravi, da so to vse znaki, da je bila po vsej verjetnosti pregrada vzrok vsemu. tako, da resnično upam, da bom imela po odstranitvi normalno lepo nosečnost.
|
|
|
|