kostum za maškare (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Tinca7 -> kostum za maškare (24.1.2005 20:24:17)

Ali katera mogoče ve, kje se dobi kakšne luštne kostume za naše :angel:. Lara bo stara 3 mesece - a sploh obstajajo za tako majhne?

Anonimen -> kostum za maškare (24.1.2005 20:28:26)

3 mesece staro bitjece je lahko naprimer lubček. Cel dan jo lubčkaš in lubčkaš in lubčkaš, pa je nimaš časa v kostum obleči, ker jo lubčkaš.

tia&silvija -> kostum za maškare (24.1.2005 20:29:12)

Naš :angel: je stara 3 mesece in sem ji v babycentru kupila čebelico. Sicer stane 3000 sit ampak vseeno (nimam časa sama šivat)! Zadeva ima ogrinjalo s kapuco iz rumeno črnega blaga na kapuci pa so tipalkice (zelo prisrčno)! Seveda je vse skupaj malo veliko ampak sem kapuco narahlo prišila na eno rumeno kapico tako, da se kapuca in tipalkice lepo prilegajo glavico, ogrinjalo pa tako potem zavežeš okoli vratu. Oblečeš še črne hlače in rumen polovrček in HOJLA NA MAŠKARE!!

Imajo pa v babycentru še take žaklčke v obliki angelčka za take majhne kot so nače dve ampak stane 7000 sit in je mal huda!

LP, S&T

tia&silvija -> kostum za maškare (24.1.2005 20:29:21)

Naš :angel: je stara 3 mesece in sem ji v babycentru kupila čebelico. Sicer stane 3000 sit ampak vseeno (nimam časa sama šivat)! Zadeva ima ogrinjalo s kapuco iz rumeno črnega blaga na kapuci pa so tipalkice (zelo prisrčno)! Seveda je vse skupaj malo veliko ampak sem kapuco narahlo prišila na eno rumeno kapico tako, da se kapuca in tipalkice lepo prilegajo glavico, ogrinjalo pa tako potem zavežeš okoli vratu. Oblečeš še črne hlače in rumen polovrček in HOJLA NA MAŠKARE!!

Imajo pa v babycentru še take žaklčke v obliki angelčka za take majhne kot so nače dve ampak stane 7000 sit in je mal huda!

LP, S&T

taj2004 -> kostum za maškare (24.1.2005 20:31:21)

Mi smo ga kupili v Merkatorju ker drugje niso iomeli tako majhnih:bravo:

HuAnita -> kostum za maškare (24.1.2005 20:47:23)

Mi bomo za maškare nekaj po načelu - naredi si sam. verjetno bo res kakšna čebelica ali pa :muca: - samo ušeska našijem na kapico, pa bo.
Ali pa bo hipi - ima ene ful dobre kavbojke, pa jih bom strgala (kot sem pri 16-ih naredila sama:zmeden:) in bo HIPI8)

PS Pogjele v Vele, v prospektu so imeli kar nekaj zanimivih kostumov, tudi za :duda:.

Jančika_ -> kostum za maškare (24.1.2005 21:59:25)

Splišni, to je pa najboljša ideja za kostum!:bravo::bravo::bravo:

Se bomo mi trije :love::love::love: kar v lubčke naštimali, pa bo!

frutka_ -> kostum za maškare (24.1.2005 22:24:46)

Naš bo čebelica...mamica tudi ati pa trot(samo še ne ve!;))...babica mu je zaštrikala puloverček in hlače v barvni kombinaciji pčelice Maje. Za krilca pa mu bom našila črni til in male tipalkice bo imel na glavi!Na nosku pa črno pikico za rilček.

Nato bomo malo pobrenčali, zaplesali zapleten čebelji ples in ker je bera zdaj bolj slaba se bomo stisnili in šli skupaj pančkat.

Anonimen -> kostum za maškare (25.1.2005 11:40:31)

Filip bo zajček...babi že dela kombinezonček :)

Stran: [1]