|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi -drugačen zmenek??
6.2.2008 9:27:19   
Mariposa
Kam ste odšli na prvi zmenek s sedanjim partnerjem? Kateri prvi vam je najbolj ostal v spominu (v bistvu tudi ni nujno, da je prviuser posted image )? V kratkem se mi obeta prvi zmenek z dečkom, zaradi katerega sem že odprla eno temouser posted image user posted image  Na moje vabilo na kavo je rekel samo,...ja, lepo, samo želim od tebe več...in padajo ideje od sankanja do sprehoda po Dunaju...user posted image user posted image  In če se že greva tak nek poseben zmenek, ki nama bo ostal v spominu, preden mogoče zaključiva to najino zgodbo polno naključij, še jaz iščem ideje za nekaj res posebnega,...da mu bom lahko vsaj z enim predlogom konkuriralauser posted image user posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi -drugačen zmenek??
6.2.2008 9:31:31   
Anonimen
Pejta s padalom skočituser posted image

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 9:39:38   
nuala
Uh, midva sva se sicer spoznala na barki ( kar je kar fin način, da človeka spoznaš takega kot je, saj se ne da kaj dosti pretvarjat ), ampak na prvi zmenek potem sva šla pa kar na sladoled in kavo k Žabarju.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2008 9:44:39   
TIA22
Če je med vama neka kemija, sploh ni pomemben kraj. Kjerkoli si z človekom, ki ti je pri srcu, je ta kraj poseben.
Midva sva šla plesati. Sva celo noč plesala, kot zmešana.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2008 9:49:21   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

Če je med vama neka kemija, sploh ni pomemben kraj. Kjerkoli si z človekom, ki ti je pri srcu, je ta kraj poseben.

Jop.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2008 12:23:11   
Nika v službi
Pejta v Benetke na kavico. To sva si midva večkrat privoščila prej, ko sva bila še v dvojini, je meni tako romantično, sploh off season.

Sicer pa kraj res ni pomemben. Je lahko povsem dovolj posebno, romantično, nepozabno.... če si zunaj, doma, se stisneš k ljubljeni osebi, gledaš v zvezde, pa kak kozarček šampanjca in jagode...

Midva z mojim (zdaj že več kot 10 let možem) sva šla na prvi uradni zmenek na večerjo v Močilnik.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2008 12:29:04   
Anonimen
Najin prvi "zmenek" je bil v liftu, ko se je pokvaril,.. je pač treba bilo nekako zapolnit čas user posted image .

Kaj pa kakšen adrenalinski park? Dvajset metrov nad zemljo, privezan na vrv bo moral pokazati pravi jaz user posted image .

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
6.2.2008 12:44:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
6.2.2008 12:49:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2008 14:20:54   
mojamura
najamita kakšno kočico kje v planinah....lepo zakurita ogenj v kamin, romantična muzika, skupna kopel, masaža, šampanjec, jagode + smetana.....pa vse kar še zraven spada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2008 14:25:04   
LoCa
ma najboljši zmenek boš imela, če se boš s temle pobalinom v nulo zaštekala. v moji glavi to zgleda tko, da najprej se delaš finega in si na pijači, pol pa do jutra presediš na klopci in celo noč debatiraš user posted image . no pr meni ni blo tko, sva bla samo do polnoči na pijači, ampak je pol še z mano mojga pesota peljal in so ble tkoj točke user posted image .

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.2.2008 15:53:03   
baguSka
Kam ste odšli na prvi zmenek s sedanjim partnerjem?

V en rock-metal pub, na pir.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.2.2008 17:39:07   
Anonimen
Čisto odkrito....Če mu moja družba ni dovolj kjerkoli, pa naj je to "samo" kava in da mi reče da pričakuje od mene kaj več kot samo to si lahko vse skupaj v rit nabije. Ker da si bom s prvim zmenkom delala neke stroške in ga na Dunaj in v Benetke vozla......pol drugi strani pa ne vem če bom z njim 10 min v istem prostoru zdržala.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.2.2008 18:41:14   
piščanc
pelji ga tja, kjer je TEBI najlepše. tja kamor si že nekaj časa želiš z nekom, izkoristi ga in sebi izpolni željo. če mu bo všeč, potem je pravi zate. ko te bo pa on povabil, naj a on izbere lokacijo.

to je najboljši način spoznavanja partnerja. če mu bo všeč tam, kjer je tudi tebi (pa magari na sprehod v gozd), je pravi, drugače pa ne.

in kaj bi bilo tebi všeč za prvi zmenek?

men je lepo kam it na izlet - portorož, koper, pohorje, bohinj...pa na sprehod in kosilo.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.2.2008 22:18:26   
kew kew
Moj predlog - SOLINE. Ampak ne iti tam v Sloveniji noter, ampak čez mejni prehod pol pa na "nikogaršnji zemlji" al kako se že reče kraju med dvema mejnima prehodoma... zavijta desno, kakšen kilometer z avtom, pol se gre pa peš do tistih solinarskih hišic in je pravljično - podnevi ali ponoči, ko vidiš na kopnem full lučk. Kjerkoli na tem delu pa si privoščita en kao piknik. Lepo je, res.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.2.2008 9:10:13   
piščanc
sedaj je v modi bowling. ne se daleč vozit, ker je potem lahko mučno v avtu, ne it v kino, ker moraš biti tiho. nekam med ljudi, ampak še vedno da sta sama

iz malega zraste veliko

(odgovor članu kew kew)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.2.2008 11:05:51   
Mariposa
IZVIRNO SPOROČILO: kew kew

Moj predlog - SOLINE. Ampak ne iti tam v Sloveniji noter, ampak čez mejni prehod pol pa na "nikogaršnji zemlji" al kako se že reče kraju med dvema mejnima prehodoma... zavijta desno, kakšen kilometer z avtom, pol se gre pa peš do tistih solinarskih hišic in je pravljično - podnevi ali ponoči, ko vidiš na kopnem full lučk. Kjerkoli na tem delu pa si privoščita en kao piknik. Lepo je, res.

Tooo,...hvalauser posted image  še malo bom dodelala in bo perfectuser posted image

(odgovor članu kew kew)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.2.2008 11:32:59   
Pikec
IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa

IZVIRNO SPOROČILO: kew kew

Tooo,...hvalauser posted image  še malo bom dodelala in bo perfectuser posted image

Napaka - obdelala je pravilen izrazuser posted image

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.2.2008 12:18:55   
Mariposa
Se opravičujem, prav imašuser posted image user posted image  Ga bom malo prilagodila mojemu okusu in ga naredila bolj aktivnegauser posted image user posted image

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.2.2008 14:12:02   
Pajaca
Najin prvi zmenek je bil tak, da sva šla na en sprehod po LJ pa v en lokal na pijačo.

Med tem sva srečala ful mojih prjatlc pa njegovih prjatlov.

Ja itak da sva šla na pijačo v lokal k je bil takrat najbnolj in.

Tko da so takoj vsi vedl, da je mela Pajaca zmenk.

Glede originalnosti se pa jaz ne bi preveč ukvarjala. Pa tud nevem kam ne bi šla na prvi zmenk, kaj pa če mi ne bi bilo všeč, pol naj se pa z njim z Dunaja vozim do doma?????? Pa tud na njegovo vprašanje kako več prčakuje od mene bi mu rekla, jaz te vabim na kavico, ti jo pa naredi zanimivo. Itak spiješ kavico pa takoj vidiš, a bi se zapeljal še na en sprehod na obalo, al pa bi šel raj kam drugam.

Men je ravn to blo pr mojmu všeč, ker sva se zmenila, da greva na pico, pa sva se med mojim domom pa picerijo spomnla, da majo pa na obali dober sladoled in sva se obrnila proti obali, ko sva šla rečmo proti Postojni sem se spomnla da že dolg nisem bla v jami..... ja no noben zmenk ni bil tak k sva ga planirala.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.2.2008 14:50:43   
anci banci
midva z mojim sva se pa spoznala na dokaj čudnem placu........ na pogrebu.....ker pa takrat bila še obadva v vezi z drugim partnerjem, je bilo edino to čutit da med nama močna kemija.... in sva bila samo prijatelja (sicer sva to težko ohranjala ampak sva zmogla) ... po razpadu najinih zvez sva se dobila na pijaci in se v šusu zmenila da greva na morje ......do morja sva prišla šele naslednji dan ker sva se zadržala pri meni doma kjer sva bila do jutra v akciji...
mislim da plac ni važen na zmenku ampak je važna oseba s katero si... če ti je z njo super, placa oz ambienta sploh ne opaziš ker imaš oči konstantno "naplepljene" na to osebo

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.2.2008 15:21:05   
Pikec
Mal butasto vprašanje...

Kaj se smatra za zmenek?

A je visenje 5 ur v kafiču, ko kar ne moreš dam (pa te kelnarca v bundi tik pred tem, da gre dam vrže ven), zmenek al sam pijačka? user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.2.2008 15:31:28   
daddy
  Mene je na prvem zmenku "polcala" ( podpirala al kak že ), ko sem zunaj pred gostilno pobruhal vrtnice .....

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.2.2008 19:10:01   
Taula
Mene je na prvem zmenku "polcala" ( podpirala al kak že ), ko sem zunaj pred gostilno pobruhal vrtnice .....

Romantično.user posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.2.2008 19:10:45   
Taula
A je visenje 5 ur v kafiču, ko kar ne moreš dam (pa te kelnarca v bundi tik pred tem, da gre dam vrže ven), zmenek al sam pijačka?

Pijačka, ki je prerasla v zmenek.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......