Lak za nohte (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

natasarobi -> Lak za nohte (6.2.2008 9:24:18)

Ojla!

Kako najlepše nalakirati nohte? Včasih, ko si nalakiram nohte in ko se lak posuši zgleda kot, da bi si jih napacala in ne namazala - pojavijo se grudice, lak ni enakomerno porazdeljen,.... Ali je mogoče težava v laku za nohte?

Katere lake uporabljate?

taja27 -> RE: Lak za nohte (6.2.2008 9:46:51)

jst uporabljam Jessico. uporabljam pa 5 različnih plasti, na koncu pa olje za hitro sušenje. sliši se veliko, porabim pa 15 min za vse skupaj (odstranjevanje laka, piljenje, lakiranje in sušenje). je idealna rešitev za moje krhke, lomljive nohte, ki se tudi plastijo. kriza. in Jessica je edina varijanta, ki mi omogoča daljše nohte. gelu sem se že zdavnaj odpovedala.

natasarobi -> RE: Lak za nohte (6.2.2008 11:41:39)

5 plasti? Jaz imam podlak (avon) in dve plasti laka (maybelline). Lak sem si sušila cca 1uro oz. sem pazila, da se nisem ničesar dotikala.

Zgledalo je v redu, danes zjutraj pa - polno malih mehurčkov, odtis od odeje,...
Katastrofa.

taja27 -> RE: Lak za nohte (6.2.2008 12:54:29)

jah, to je tko ja

taja27 -> RE: Lak za nohte (6.2.2008 12:58:49)

aha še obrazložitev plasti:

podlak
lak za krhke nohte
barvni lak
utrjevalec laka
brilliance za lesk

in olje

pajčolanka -> RE: Lak za nohte (6.2.2008 13:16:58)

prijetno presenečan sem nad laki od oriflame.
vsakodnevno pacam  vodi, delam z denarjem...svašta pa lak nič ne odstopa. res sem presenečena. zelo obstojni.

smigli -> RE: Lak za nohte (6.2.2008 13:36:41)

Lahko, da imaš nekvaliteten lak, lahko pa je samo to, da stekleničko stresaš pred nanosom. Stekleničke namreč ne smemo stresat, ampak vrtet v roki, da ne nastanejo mehurčki zraka v laku, ki po nanosu počijo in pride do takih pikic.
lp

Stran: [1]