|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje imate vaše sončke čez dan in v kakšnem po...
5.2.2008 22:45:11   
pt
Ali imat evaše sončke na tleh, v ležalniku, lupinici, na trdi podlagi na tleh in koliko so stari?

P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje imate vaše sončke čez dan in v kakšne...
5.2.2008 22:54:00   
annie
Pozdravljena,

čez dan ga imam čist različno...če kuham ali katere druge gospodinjske stvari opravljam, ga imam kar v ležalniku, da me opazuje. Zelo rad je tudi v igralnem centru ali pa na tistih penastih puzlah, da se lahko premetava kolikor mu je volja. Če pa je sitkan, pa pri meni v naročju user posted image

(odgovor članu pt)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 22:54:48   
Pinkyca
user posted image 6,5M - na tleh, čim manj v lupini, veliko zunaj v vozičku, veliko cartamo po kavču, postelji in po rokah ... uživamo v vseh pozahuser posted image

(odgovor članu pt)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 22:54:52   
1A
ko vstaneve jo dam v ležalnik v kuhinjo da v miru spijem kavico,potem pa malo na igrala , ko ratamo zaspani direktno in obvezno v posteljico,ker naša že ve da je tam zaradi spanja  drugač pa se igramo v najini zakonski postelji pa seveda po rokah!!! stara je pa 5 m in že ima zanimanje za igrače, pa brez mamičinih hecov ne bi šlo!!!

(odgovor članu pt)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2008 22:54:55   
annie
aja, pozabila pa sem ti napisati, da bo kmalu 5 mesecev star...

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2008 23:29:48   
pikica86
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Pozdravljena,

čez dan ga imam čist različno...če kuham ali katere druge gospodinjske stvari opravljam, ga imam kar v ležalniku, da me opazuje. Zelo rad je tudi v igralnem centru ali pa na tistih penastih puzlah, da se lahko premetava kolikor mu je volja. Če pa je sitkan, pa pri meni v naročju user posted image

mi enako, sedaj pri 5,5mes smo dali ležalnik stran-ker mu je premajhen-sedaj uporabljamo še stajico

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2008 0:41:49   
ZmajTolovaj
Če smo doma, večino dneva na tleh, razen ko je hrana na vrsti, gre
a) v naročje (steklenička),
b) v triptrapa (kašica).
V lupinici je samo v avtu, ležalnik je bil aktualen kakšna dva meseca, stajica ni ravno priljubljena. Na tleh je žurka!
user posted image
Stara je 6m.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu pikica86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2008 7:31:26   
Paštetka
Na tleh na tisti blazini je največ, potem v ležalniku, ko je tečna (začuda se v ležalniku tako umiri, da ne moreš verjeti user posted image ). Stara je pa 6 mesecev. Za kosilo je v stolčku, večerjo pa imamo tudi v ležalniku.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2008 7:42:05   
Anonimen
Sonček mi je svetil z neba. user posted image

Otrok je bil pa na tleh.

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2008 7:57:38   
Anonimen
V vozičku in na kavču, v ležečem položaju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2008 10:53:30   
mehurčica
Doma - na tleh, v naročju. Ležalnik je samo za nujne primere - da se stuširam, glavo operem,... Jajčka samo za vožnjo z avtom.
Zunaj - voziček z ravno, trdo podlago, včasih pa sling.

Stara je 3,5m.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.2.2008 11:26:17   
rose
Pri 6,5m jo imam zjutraj v lupinci, da se jaz zrihtam in na hitro malo pospravim. Potem je večinoma na tleh ali po rokah. Spi v posteljici. Pa zvečer, če ni tečna, je tudi malo v lupinci, drgač pa po rokah. 

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.2.2008 12:32:12   
alesha
Naša je sicer stara že 8 mesecev in je zato večinoma na tleh, kjer raziskuje sobo na velike, ker se je pred kratkim začela plazit.

Drugače prej smo jo tudi imeli večji del dneva na tleh in v igralnem centru (blazina z lokom), na postelji, ko sem šla kaj pojest v vozičku in seveda v naročju.

Najina lubica LUNA - 28.05.2007
...in še ena lubica PIKA STELA - 2.5.2010

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.2.2008 14:46:54   
ThinkPink
Vsepovsod, kjer je možno. Največ je na kavču poleg naju, v svoji posteljci, igralnem centru, v lupinici, stolčku za hranjenje (sem jo dam tudi, ko kuham, da me gleda).

(odgovor članu alesha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?