|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PCO in zanositev
5.2.2008 20:58:41   
Petra1111
Mene pa zanima kolikim od tistih, ki imate PCO, je usapelo zanositi? Ali ste s klomifenom ali po naravni poti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PCO in zanositev
5.2.2008 21:15:03   
max81
jest sem imela pco..mela sem laparoskopijo, vmes jemala klomifen..pa ni blo nič...pol smo pa dal možgane na off..pa je ratal k smo najmanj pričakovaliuser posted image

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 21:45:59   
Mijavček
Oj,

brez skrbi, jaz sicer nimam PCo, jih pa poznam zares veliko, vsaj 6,7, ki imajo PCO in imajo že dojenčke. Pri nekaterih je trajalo malo dlje da so zanosile (eno leto, leto in pol), pri nekaterih pa niti to ne (6 mesecev). Dve sta moji sodelavki; eni so celo zdravniki rekli, da verjetno z otroci ne bo nič, ker ima tudi čez 100 kg, pa je potem zanosila, ko sploh ni načrtno delala na tem. Druga sodelavka je rabila eno leto, da je zanosila in sicer s Klomifenom.
aha točno, pa še ena kolegica ima PCO (ravno jutri greva na kavo), zanosila 2x , obakrat po 6m poskušanja.

Srečno!

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 22:00:03   
Olivija
Meni je 2x. V prvo je res trajalo dolgo (21 mes.). V drugo me je pa totalno presenetilo, ker je ratalo dobesedno takoj. 

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2008 0:09:09   
Anonimen
Js imam PCO in sem prvič zanosila po štirih mesecih poskušanja, drugič pa v prvo, ampak na žalost obakrat ss.user posted image Me je pa strah, da v tretje dolgo ne bom.user posted image

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2008 10:27:22   
vitae
Oj,

Na žalost jaz nimam te sreče, ne bi pa rada te demoralizirala. Imam prav tako PCO, a se trudiva že več kot 3 leta. Klomifen ni pomagal, imela sem stranske učinke. Sedaj čakam na Gonal - inekcije. Drugače pa ni nič narobe - klinično, imam samo neredne!!! menstruacije.

Držim pesti. Kakorkoli punca, NI pravila. Ne se sekirat (stavek, ki ga sama sovražim), pa bo user posted image .  Naša podzavest je pogosto naš najhujši sovražnik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2008 10:31:21   
April
Dvakrat. Prvič 4 m po prenehanju kt. Smo pa pazil par 3mesce. Drugič takoj.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2008 11:12:33   
amor real
jaz imam PCO, zelooo naredne menstruacije, težo kar čez 100 kg. Jemala sem klomifen, aglurab in NIČ. V septembru sem imela histeroskopijo in danes sem točno v 8. tednu user posted image , brez klomifena in nobene spodbude, zanosila pa sem 52. dan ciklusa user posted image

tako, da ni pravila

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2008 7:09:08   
biba77
Jaz imam PCO in sem v prvo zanosila po dveh letih in pol s Klomifenom v 2. IUI postopku (tamali bo kmalu 20 mesecev). Zdaj pa bo kot kaze malo tezje, ker ne reagiram na Klomifen...user posted image

Nic obupat!!!

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?