ribica04 -> RE: rotavirus brez bruhanja? (7.4.2008 19:17:05)
|
Moja hčera je imela pri enem letu rotavirus (3leta nazaj), 6dni je bila v bolnišnici.imela je drisko in tud bruhala je, čist je bila dehidrirana.bilo je zelo hudo.2x sva bili pri dežurnemu in enkrat pri njeni pediatrinji, dobila je hikoncil vendar ni nič pomagal.bil je vikend in sva jo z mojim peljala k dežurnemu, ta nama je dal hikoncil.v pon sva jo peljala k njeni pediatrinji in nama ni nič dala in nas je poslala domov.v torek pa je cel dan spala, vse kar je pojedla in popila je šlo iz nje.zvečer sva jo peljala zopet k dežurnemu in tud ta nas je hotel poslat domov in dal bi nam sirup proti bruhanju.z mojam sva ga komaj prepričala da nam je napisal napotnico za v bolnišnico.v bolnici pa nama je zdravnica,ki jo je sprejela,rekla da sva jo pripeljala zadnji čas in da vrjetno ne bi preživela noči ker je bila preveč dehidrirana.nič kaj preveč nisem zadovoljna nad zdravstvenim domom v Slov.Bistrici.zarad enga zdravnika bi lahko ostala brez hčere če ne bi z mojim vztrajala, da hočeva napotnico za bolnišnico.in tud nad otroško bolnico v Mariboru nisem navdušena oz. sem bila razočarana nad sestrami.takrat ko je bila hčera v bolnici je bila splošna prepoved obiskov.kljub temu da sem hotla na vsak način bit ob njej nisem smela bit.v torek sva jo peljala v bolnico komaj v četrtek pa sem jo lahko šla obiskat za dve ure.kar srce se mi je trgalo ko sem jo videla privezano na posteljo zaradi infuzije.tako je bila prestrašena in zmedena, da se me je branila ko sem jo vzela v naročje.to je bila zame najhujša izkušnja v življenju.tistih 6dni nisem skoraj nič spala.prvi rojstni dan je preživela v bolnišnici.zelo hudo je bilo.ko sem jo dobila domov se je bala vode,komaj sem jo kopala,ker so jo v bolnici prestrašili..zelo se bojim da bi zopet dobila rotavirus.sem pa slišala da po 4letih starosti ni več nevarnosti za rotavirus.ne vem pa če to res drži. Pazite na svoje angelčke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] .
|
|
|
|