|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek
5.2.2008 18:09:40   
maya333
ciao punce.sem v 6tednu. dons zjutri se mi je pojavil svetlorjavkast izcedek! ful me skrbi, kaj je s tem? 

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 5.2.2008 21:10:25 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZCEDEK
5.2.2008 18:14:12   
aleksandra silvija
Jutri pokliči svojega G.

(odgovor članu maya333)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 18:17:08   
kmarija
Meni se je izcedek pojavil v 7 tednu, počitek, Dobroston tbl in se je uredilo. Danes imam 3 mesečno zdravo punčko user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 19:55:31   
BUŠICA
sem ga imela tud v 6.tednu,traja 2-3 dni pol pa konec.je normalno-če pa je obilen in traja dlje,pojdi k h G!

(odgovor članu maya333)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2008 0:35:06   
Anonimen
Jaz bi šla na tvojem mestu do G da te pregleda če bo še naprej izcedek. Boš vsaj vedela pri čem si.

Srečno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BUŠICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2008 9:05:09   
gajka
Če je izcedek bledo rjav je najbrž samo vnetje in ni panike. Pojdi k G in boš najbrš dobila samo kak Vagisan. Če pa je izcedek temno rjav ali krvav, potem pa takoj h G ali na urgenco!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izcedek
6.2.2008 10:04:27   
urši*
Mogoče je vgnezditvena krvavitev! Vseno raje pokliči ginekologa!
lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu maya333)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izcedek
7.2.2008 20:31:59   
amy81
Punce, prosim povejte mi, o kakšni količini izcedka govorite? Jaz naprimer včasih zvečer opazim malo (ravno toliko, da se vidi na hlačkah) svetlo rjavkastega izcedka. Bi morala narediti paniko? Sem pa v 10t. Pred 4 dnevi sem imela pregled, in je bilo vse ok. Teh malo "umazanih hlačk" pa nisem omenjala, ker se mi ni zdelo pomembno user posted image .
Ali naj pokličem ali ne, nimam pa nobenih posebnih bolečin.

(odgovor članu maya333)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?