|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako odvaditi ljudi?
5.2.2008 13:17:07   
sončnica24
Da nam nehajo hranit psa. Vsak dan najdemo doma celo zalogo kosti in briketov pri ograji, pa smo že kolikokrat rekli naj mu nič ne dajejo, ker se potem prenaje in bruha. Pa očitno si ne dajo nič dopovedat, ker cel dan pa tudi ne moram preživet na oknu in gledat kdaj mu kdo kaj da.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako odvaditi ljudi?
5.2.2008 13:19:20   
natasarobi
Mogoče bi bilo bolje psa zdresirati, da ne je hrane, ki mu jo dajejo drugi.

Se mi zdi, da je mogoče to prej naučiti in dopovedati psu, kot pa nekaterim ljudem.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 13:22:42   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

Mogoče bi bilo bolje psa zdresirati, da ne je hrane, ki mu jo dajejo drugi.

Se mi zdi, da je mogoče to prej naučiti in dopovedati psu, kot pa nekaterim ljudem.

Odvisno od pasme (nekatere pasme so bol požrešne in jim je nemogoče dopovedat, da ne semo jesti nič kar najdejo na tleh ali kje drugje), moj pes ni nikoli vzel nobene hrane od drugega človeka raze mene in mojega. Tudi če sem jaz dovolila. Šele ko je isti ponujen prigrizek dobil iz moje roke je vzel...

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 13:25:38   
sončnica24
Ni šanse, da ga to odvadimo, ker ima full rad ljudi, saj briketov ne poje ker ima samo ene rad ampak vse ostalo pa poje je pa že tolko star da mi varijante da ne bi jedo.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2008 13:38:03   
trnuljčica
Mi smo vsakemu posebej  povedali, da bo v primeru, da ima kuža zdravstvene težave dobil račun veterinarja. In je zaleglo. Moraš pa to povedati res vsakič, ko mu kdo hoče kaj dati, saj sprva mislijo, da se hecaš. Smo 1x imeli tako paniko, ko so ga nahranili z čokoladno cimetovim šarkljem in je bruhal na 10 min celo popoldne in celo noč. Bogec je bil tako dehidriran, da se je tresel od nemoči. Takrat je zelo malo manjkalo, da bi mu dežurni( v nedeljo!) dal infuzijo.
Ne vem pa kako bi ti to preprečila ob ograji hiše. Razen, da jim zagroziš, ko jih vidiš, vsakemu posebej.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2008 13:41:25   
smigli
Napiši na eno veliko tablo, STROGO PREPOVEDANO HRANJENJE PSA!user posted image

ali POZOR HUD PES!user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2008 13:42:49   
Tanik
se strinjam s tem kar je trnuljčica napisala.

nas na srečo sosedje pridejo vprašat, če ji lahk dajo to, nam prinesejo in vprašajo. tako da imam dobre sosede.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2008 13:44:29   
trnuljčica
Pri nas bi prišla v poštev prva tabla, druga definitivno ne. Se ne moreš z našim niti mirno sprehajat po ulici, da ne bi za njim vzdihovali. user posted image   je ko kuža zgleda kot angelček, potem bi mu pa vsak kaj dal.user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2008 13:56:24   
smigli
Kupiš tablo z napisom pozor, kjer je zdraven tudi slika kake hude mrcine!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2008 13:58:04   
sončnica24
Ja saj to je pri nas problem ker ga vsi cartajo pa ker je full razcartan in potem še kakšen priboljšek dobi, bom probala s tabo pa res ko bom koga vidla s tem da bo račun dobil, mogoče bo zaleglo čeprav smo eni gospe že rekli amapk ona načrtno hodi od hiše do hiše in vse pse hrani, mislm, kot da nič ne dobi za jestuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2008 14:00:24   
trnuljčica
Ja, če ga po štirih letih ne bi že vsi poznali.user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2008 14:05:04   
trnuljčica
Probaj, škoditi ne more. Je pa res, da če si bolj nežna in mila na pogled, ne bo palilo. Ko pa jih moj mož pogleda in reče, da bodo račun dobili si nihče več nič ne upauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2008 15:10:17   
smigli
Kaj pa tabla:

KER JAZ NE HRANIM VAŠIH DRUŽINSKIH ČLANOV,
VAS LEPO PROSIM, DA TUDI VI NE MOJIH!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2008 15:47:30   
Taula
Jaz sem videla tablo..HVALA KER NAJU NE HRANITE.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2008 19:11:06   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Kaj pa tabla:

KER JAZ NE HRANIM VAŠIH DRUŽINSKIH ČLANOV,
VAS LEPO PROSIM, DA TUDI VI NE MOJIH!user posted image

Samo ta pa je full dobra, mogoče celo to vzamem ker je full full dobrauser posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.2.2008 11:16:28   
smigli
Sončnica, če boš res dala to tablo, javi kako se je obneslo! user posted image

pa srečno

Neposredna povezava do sporočila: 16
6.2.2008 13:32:38   
Leiah
Če pa nič od naštetega ne zaleže, pa probaj psu dati nagobčnik (košaro) gor, z njim bo težje pobiral hrano po tleh, vodo pa lahko še vedno komot pije iz posode! Verjamem da mu sprva ne bo všeč, ampak pasje zdravje je na prvem mestu!
Pa mogoče se ga bo še kdo ustrašil in bo mislil, da je postal napadalen user posted image  in ne bo dobijal več hrane od "pridnih in vestnih" sosedov.

Lp

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.2.2008 23:52:43   
* Mateja *
Sočustvujem z vami, ker imate take probleme. Moj ps je tok zbirčen, da še pri skledi ne je, kaj šele če bi mu kdo drugi kaj dal!

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?