Oljajšanje ! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

srnica -> Oljajšanje ! (24.1.2005 15:33:20)

Zdi se mi, da čedajlje manj spadam sem, zato vas obvestim le še o tem, da boste tudi ve vedele.

Danes je prišla moja M, katere sem pa se zeloooo razveselila.Pa da ne bo pomote.Tudi če bi bila noseča, bi bila vesela,saj ste me ve zelo opogumile, ampak se še mi vseeno zdi da je sedaj tako boljše.

Mislim da sem še mlada (26) pa da še bo cajt, da jaz le dobim službo, saj bi me to vedno morilo in ne bi bilo dobro niti za mojo pikico.

Želim vam povedati, da ste mi vse zelo pomagale in da vam želim iz vsega srca, da vam čimprej uspe :duda:
Seveda vas bom še naprej spremljala, ve pa mi držite pesti za čimprejšnjo službo, da bom lahko s časoma tudi jaz dalje sanjala.

Še enkrat HVALA, pa dosti sreče vsem!!!!

LP :rozica:

bambi -> Oljajšanje ! (24.1.2005 15:40:06)

Draga Andreja, seveda spadaš sem, tudi če imaš trenutno druge želje..... Če si se M razveselila, je to seveda lepo, kajti tukaj se je redkokatera veseli.... Razumem te, da želiš najprej službo, tako da boš svoji :duda: lahko nudila lepše življenje, kar je pa verjetno najpomembnejše, tudi ti se boš bolj sproščeno počutila, če boš imela dohodke, če boš preskrbljena in boš lahko mirno uživala v nosečnosti. Ja, pa mlada si tudi še, čeprav mislim da ne premlada za mamico, ampak seveda še imaš čas..... ko boš pripravljena za :duda: boš to zagotovo vedela.

Želim ti veliko sreče pri iskanju službe, predvsem pa da bi se dobro počutila in uživala srečo prav vsak dan :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

LP Bambi

miska2004 -> Oljajšanje ! (24.1.2005 19:38:24)

Zdravo Andreja!
Tvoje sporočilo pa je čisto nasprotje tistemu, kar si vse ostale želimo ;) Ampak te po eni strani razumem, tudi jaz si želim svojemu :duda: nuditi najboljše in največ.
Držim pesti, da boš čimprej našla službo in da se ti sanje o otročku uresničijo ravno takrat, ko si boš to želela 100%.

lp

Pia73 -> Oljajšanje ! (24.1.2005 20:48:39)

Jaz te tudi popolnoma razumem in podpiram. Tudi midva z možem sva vse uredila in šele potem začela delati na :duda: . In ni mi žal. Sem imela tudi zaradi tega zelo lepo nosečnost.

Prav je, da si se odločila tako kot čutiš. :rozica::rozica::rozica:

Andy13 -> Oljajšanje ! (24.1.2005 21:05:13)

Andreja, (moja soimenjakinja) pozdravljena,

Prišel bo čas, ko boš začutila, da je pravi trenutek. Vsekakor je lažje, ko imaš službo, vendar, te razumem, da želiš najprej to varnost. Pri meni je bilo enako.
Veliko sreče pri iskanju službe, že držim :miska::miska::miska:

Lepo se imej, :rozica:
Andy

Stran: [1]