buča -> RE: 5 najljubših kosil vaših otrok (12.2.2008 17:09:28)
|
moja 4 letnica pa ima rada: 1.njm njm 2.njm njm 3.njm njm 4.sirovo štručko 5.bonbone ok,ne mislite,da nimamo vsak dan kosila,različnega z različnimi solatami..ko je bila manjša je več jedla,je imela rada golaž s polento,zdej je to fuj,je imela rada govejo juho z nudelčki,zdej jo moram res strogo vzet,da poje 1 šeflo,je imela obdobje,ko je jedla skoraj vsak dan šmorn,zdej ni šans,hrenovke,zdej ni šans....bog,moj otrok bo zrastel na njm njmu-to je ostalo še od dojenčka-njm njm je frutolino.....ima pa rada korenje in jabolka...potem pa se vse že neha...pav pizzo s pelati in sirom brez šunke.....vse smo ji ponujal,vse smo mel,vse je spljuvala ven,pa to še zdaj počne,če jo silim,mi skoraj bruha...do 13 meseca smo ji mogl vse pasirat,če je bil kje kak košček se mi je skoraj zadavila...sosedova je pri 13 mes.jedla že kumarce,kruhek,salamce,mesek,veliko v glavnem...ampak sosedova je imela takrat že 10 zobk(sta isto stari),moja pa še nobenega.Mogoče v tem grmu tiči zajec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|