revija Pikapolonica (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Timah -> revija Pikapolonica (5.2.2008 11:09:46)

Pozdravljeni!

Ne vem ravno, če to sodi v ta forum, ampak drugam tudi ravno ne paše.
Torej, za našo štiriletnico smo se v mesecu novembru naročili na revijo Pikapolonica. V obvestilu oziroma računu so nam napisali, da letno izide 11 številk, julij-avgust pa sta dvojna številka. No, torej, do sedaj smo prejeli že dve dvojni številki in sicer december-januar in februar-marec, dobili pa smo tudi dve posebi izdaji. Ker to ni v skladu s tistim, kar so ponujali za naročilo, to je da letno izide le ena dvojna številka, sem jih tudi poklicala, nakar so mi rekli, da saj so poslali posebne izdaje. Mi pa z naročilom nikakor nismo naročili tudi posebnih izdaj. To je enako, kot če bi se naročili na revijo Mama, zdraven pa bi dobili še Mamina nosečnost, Paprica,... Da je njihovo obvestilo, kaj dobiš za naročnino naravnost zavajajoče, sem jim tudi povedala, a niso reagirali.
Tako, samo to sem želela povedati.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.2.2008 11:10:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




valentina2006 -> RE: revija Pikapolonica (5.2.2008 12:14:13)

Itak, da vsak gleda na to, kako naj te okrog prenese.




Nika v službi -> RE: revija Pikapolonica (5.2.2008 12:31:21)

Vztrajaj na pritožbi, znova opozori na zavajajoče podatke ob naročilu. Če si celoten letni znesek že poravnala, potem zahtevaj nazaj določen odstotek popusta ali dobropis oz. kritje polletne naročnine za l. 2009, v kolikor ti bo revija všeč. 




lea23 -> RE: revija Pikapolonica (6.2.2008 9:59:44)

aha.. delno razumem kaj želiš povedati ja..

kakor sem razumela naročnino plačuješ enkrat letno?? mogoče vam da teh posebnih izdaj sploh ne bodo računali? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

skratka jst se za majhno razliko recimo 2, 3, 4, 5 evrov letno nebi poglabljala v to. v kolikor pa bi bil letni račun višji za nekje 20€, pol bi jih pa pač poklicala in se na grobo zmenila z njimi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Metuljček Cekinček -> RE: revija Pikapolonica (6.2.2008 11:06:53)

Pritožbo lahko pošlješ tudi na Urad za varstvo potrošnikov.

Popolnoma te razumem, da si razočarana. Vem, da ne gre za veliko denarja, ampak če se moraš ti držati pogodbe in poravnati svoje obveznosti v določenem roku, potem se morajo tudi oni držati pogodbe in izpolniti vse obveznosti, ki so tam navedene.




Timah -> RE: revija Pikapolonica (6.2.2008 14:04:13)

Lea23, stvar ni v denarju. Gre se za to, da ima posamezna revija oziroma številka Pikapolonice razne rubrike, kot so npr. išči razlike, najdi najkrajšo pot,...kar moja hčerka obožuje. Posebne izdaje tega nimajo, so (vsaj do sedaj) bile le v tem, da si iz njih lahko izrezoval določene like (npr. za Božič -  božična tematika), kar pa nje ne zanima. Seveda je za njih veliko lažje izdati le nekaj številk letno, posebne izdaje pa lahko v nedogled ponavljajo (konec koncev bo Božič tudi letos). Kot je rekla Metuljček Cekinček, njihova ponudba ni takšna kot so jo predstavljali, ko smo sklenili naročnino. Verjetno bomo kljub temu letos ostali naročeni, hotela sem samo povedati, kakšno lumparijo se grejo. Niso fer, to je to.




Nika v službi -> RE: revija Pikapolonica (7.2.2008 8:11:41)

Še enkrat - to, kar si povedala tukaj, povej NJIM. Mene vedno moti, ko se ljudje na forumih pritožujejo čez določene stvari, samemu kritiziranemu podjetju ali posamezniku pa ne rečejo nič. To se mi ne zdi pravilno. Če nič ne rečeš, pomeni, da stvar podpiraš.

Kot rečeno, ni se treba kregat, marsikdaj se z odločnim nastopom in doslednim vztrajanjem pride do hitrejšega rezultata.




Timah -> RE: revija Pikapolonica (8.2.2008 18:07:28)

Nika v službi: Sem že 2x klicala na revijo Pikapolonica in jim povedala, da to kar ponujajo za naročilo in to kar dobiš ni isto, a te ne "šlivijo". Preklicala naročnine za letos pa ne bom. Zakaj? Zato, ker če bi to bila revija zame, bi to prav hitro naredila, a je za mojo hčerko in njej je všeč (pač ne ve, da bo dobila manj revij, ona je že vesela za vsako ki jo dobi). Sem pa vam ostalim hotela povedat oziroma vas opozoriti, če bi se kdaj katera slučajno hotela naročiti, da potem ne bo razočaranj.




lea23 -> RE: revija Pikapolonica (9.2.2008 13:22:32)

ja te razumem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
jst na splošno raje kupim revije v trgovini ali pa v trafiki in to je to. recimo lady, nova,.. imamo pa naročene novice. se mi zdi nekak itak brezveze naročat revije, pač kupim in to je to. pa še pol bi me pomoje jezilo če bi kdaj recimo poštar kam založil in bi bla vsa potrta če je nebi dobila..




Stran: [1]