Sweet 16 (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Sibil_ -> Sweet 16 (24.1.2005 14:55:36)

Pred par dnevi sem se menila z :fis: o vsakdanjih rečeh, pa je tema nanesla na ljubezen pa šolo...skratka na užitke in obveznosti šestnajstletnikov.Ob tem sem se spomnila kako je bilo, ko sem bila sama stara 16....:)-
Imela sem že fanta dve leti (ja vem ja, zgodaj pa to....), hodila sem v šolo (se vozila v eno smer 45 min-jeb... trola), všeč mi je bil en sošolec s katerim sem sedela v isti klopi, hodila sem na žure (pa ne prepogosto), Novoletno jutro sem pričakala ob termoakumulacijski peči na tleh po enem žuru...skratka svašta je bilo.:ups:
Kako pa je bilo pri vas?Kaj ste delale, kako je bila ljubezen....prijatelji, žuri, kreganje s "starimi"....
Če samo pomislim, da je bilo to-hmmm-14 let nazaj......ajoj..:zmeden2:
LP,
Sibil

nejcko -> Sweet 16 (24.1.2005 14:57:34)

Uf, kdaj je že to bilo? O, ja, bilo pa je NOOOOOOROOOOO.

Anonimen -> Sweet 16 (24.1.2005 15:05:11)

No, jst sm pa bla zanč prvič na nekem res žuru, z ogromnimi količinami alkohola, osebki so že prišli tja opiti, treznih nas je blo ene 5,6.:zmeden:
Glede ljubezni...sux:( NIČ. Baje bo 19.3. moj the one dan za to:)- Piše v cosmotu:)-:)-:)-hehe...

Tko da...še točnooooo 1m do mojih sewwt sixteen:)

hruškica -> Sweet 16 (24.1.2005 15:07:31)

Tistih časov prav nič ne pogrešam, mislim, da mi je zdaj 100% boljše. In tudi fanta (zdaj moža) imam enkratnega, takratni prvi fant pa ni bil ravno biser... Kot pravijo: mladost je nosrost, čez vodo skače tam kjer je most. Vsak da to čez in lepo je, da ti ne pusti kakšnih neprijetnih posledic. Tudi me se bomo, tako kot so se naši starši, bale za svoje šestnajletnike, ko jih bo doletela ta puberteta. Uživajte ob svojih sončkih!

Lenny -> Sweet 16 (24.1.2005 15:19:02)

:)- :)- :)- Da vidim, če se še spomnim :)- :)- :)-
Takrat sem bila dolgolasa srednješolka, ki so jo klicali z mojim sedanjim nick-om. Poslušala sem Beatle, Ribjo čorbo, Parni valjak,...... Staršem sem cefrala živce s frizuro in garderobo, oče je moral paziti na svoje flanelaste srajce, že takrat sem imela dolg jezik :)-
Hja, do ušes pa še malo čez sem bila zaljubljena v dolgolasca, ki je igral na kitaro in vozil motor. Za vsak rock koncert sem se en mesec pogajala z mamo, da sta mi dovolila iti :)-
Prav lepo je bilo! Jah, pa takrat so se mi vsi, ki so bili stari toliko kot zdaj jaz, zdeli totalne starine :ups:

kofetek2010 -> Sweet 16 (24.1.2005 15:30:20)

ja, ja, ja to je bilo pa pred pol mojega življenja!?!?!? :zmeden: Halo????? :ups::ups::ups::ups:
:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
A da je že tolk časa nazaj? :((

Če sem bila v šoli pridna sem lahko šla ven (za te stvari se je bilo vredno potrudit :)- ) - takrat je kraljeval Pristan (za nas mlajše), pa Fontana (za tiste malo starejše od nas) in Amadeus (za tiste, ki so se imeli za bolj fine in starejše) :)-:)-:)- pa C na Lentu (poleti), pa veselice v okolici MB in kresovanja.....

A da je že tolk časa nazaj? :((
Eh pa ni, meni se zdi mogoče 7 ali pa 8 let nazaj :ups::ups::ups::ups::ups: - saj je že moj sin 8 let star - prehitro mineva čas .... :((:((:((

polona2 -> Sweet 16 (24.1.2005 15:33:56)

Deset let nazaj, hm, internat, pa cel kup utrganih spominov:)-,:ups:, pa cel kup zanimivih ljudi8),:love:, zaljubljena sem bila pa itak non-stop v koga, nesmrtno:ups:, 9nebesa,
če povzamem; "o, matr, smo ga sral":ups::ups::ups:, lp!

fricka -> Sweet 16 (24.1.2005 15:40:21)

Oprosti Ribica, ker sem tako nepoučena. A te prav razumem, da jih imaš šele 16? Pa tako aktivna si na tem forumu! A se motim?

Anonimen -> Sweet 16 (24.1.2005 15:42:59)

Ni panike fricka. Ja, šele 16 jih imam:)

kofetek2010 -> Sweet 16 (24.1.2005 15:44:22)

ribica - ne pa nimaš, počakaj še malo, boš čez en mesec šele 16! :)-:)-:)-

Anonimen -> Sweet 16 (24.1.2005 15:46:50)

No dobr no:)- 15 let in 11 mesecev:)

dory -> Sweet 16 (24.1.2005 15:50:17)

O marija kje je ze to :zmeden2:

kimi -> Sweet 16 (24.1.2005 16:20:56)

No jaz sem pri 16 zgubila nedolžnost:)- s tem fantom s katerim imam sedaj otroka. Hodila sem ven predvsem na koncerte v Kamnik-so bili takrat to največji žuri saj Lj še nismo poznali dokler nismo šli v Srednjo šolo. Šola katastrofa vožnja z navadnim avtobusom po 45 minutk iz Mengša do Ljubljane dokler niso razširili cesto v Trzinu potem je vse potekalo za skoraj pol hitreje potem pa še na trolo po 30 minutk-za znoret. V šoli pa sami tipi in niti eden dober-groza to so bili grozni časi.

nita -> Sweet 16 (24.1.2005 16:27:53)

Ja, kje je že to!!! Ampak to še ne pomen, da sem kaj pozabla!!!! Čist vse se še spomnim....verjetno zato, ker je blo tako lušno!!! Ja, fanta sem imela, hodli pa smo v diskače, pa imeli smo privat žure (svak ta drug je imel gurco)...Res je blo fajn!!! In to vsak vikend...sploh ne vem kak sem zdržala.

L.P. Anita

lin -> Sweet 16 (24.1.2005 16:30:08)

Uauuuuuu!
Takrat je blo noro!
Smo se ful zdivjali,kakšne resne zveze pa takrat še ne,bolj avanturce(no temu pravim zdaj tako,takrat pa sem verjetno mislila drugače).
Takrat smo dali skozi to kar smo morali,tako da zdaj uživamo v drugačnem (družinskem)Stilu.
Vse ob svojem času!
Reas je lepo obujati spomine na rano mladost.
Skori 10 let no (8,5)!

Špela -> Sweet 16 (24.1.2005 16:44:19)

Ja 16 so bila fina leta:)-, čeprav je komaj 5 let od tega(še ne:)). Prvi "resni fant", že pol leta prej, izguba nedolžnosti malo pred 16-tim letom, malo več svobode, a še vedno nobenih žurov do polnoletnosti. Pa zdaj vidim da je bilo kar u redu to. Alkohola ni bilo prav dosti. Tisto leto sem šla prvič sama na morje, s fantom. 9nebesa
Ja kregala sem se pa itak skoz, ati pravi da tisto leto je bilo prelomno, da sem zdaj taka :hudicek:.
Za nič mi ni žal, le znoreti se je morda enkrat treba, jaz pa tega nisem dala čez. Ampak saj norim ko malemu štirice rastejo, pa feštava celo noč, pa naj katera reče da je mela kot najstnica boljši žur od tega.:)-

Pupica -> Sweet 16 (24.1.2005 19:20:05)

mene pa niso vn spustili starši, madonca kaj vse zamudila;)
:bravo::bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> Sweet 16 (24.1.2005 20:08:17)

Pri šestnajstih sem jaz že dve leti imela fanta, hodili smo pa v glavnem v disko in po enih čudnih žurih, kjer se je kadilo travo. Samo jaz sem bila tako drugačna od vseh tistih zadetežev, moj fant pa ravno nekje vmes, med menoj in njimi. Meni niti na kraj pameti ni prišlo, da bi poskusila travo, še cigaret nisem mogla inhalirati, blek so mu bile. Sploh ne vem, kaj sem tam delala. Pa me ni nič motilo. Že takrat sem bila taka, kot danes: vsak po svoje. V šolo sem se pa vozila v Škofjo Loko, 25 minut v smrdečem, nabasanem avtobusu, tam pa me je pričakala siva avtobusna postaja, večino v dežju in z ogromno golobi. Blek. Pa prfokse tiste loške primadone, blek. Kar se šole tiče, vse blek.

Teni_ -> Sweet 16 (24.1.2005 20:12:51)

Jaz se še tudi nekaj spominjam.

Bilo je super, brez kakršnihkoli skrbi. Imela sem fanta, s katerim sem na silvestrovo izgubila nedolžnost. Hodili smo po čagah, amapk tudi ne preveč.

Imela sem super kolegice, sošolke, prijateljice. No, z nekaterimi še sedaj ohranjamo stike.

Takrat smo še pogosto spili tudi kaj alkohola in nam je bilo prav lepo. Ampak, če bi imela na izbiro, da bi bila še enkrat stara 16 ne bi bila, bi bila raje 18, takrat je bilo še boljše, ker ni bilo več nobenih pravih omejitev in super družba, tako da smo vsakpetek in soboto skupaj čagali. Res je bilo super.

LP,
Mojca:rozica:

puncica -> Sweet 16 (24.1.2005 20:18:07)

No kako je blo pri men, naj pomislim.

Bla sem v 2 letniku srednje šole, noben me ni maral, imela enga fanta s sanjsko modrimi očmi, res je bil ful luštkan a samo to:)-. Imela probleme pri angleščini zato hodla na intštrukcije. Imela totalno zateženga brata in ful dobre starše, ki me niso nič omejeval. Res pa da sem zelo zelo malo ven hodila, takrat pač še ne. Ne sprašujet e pa kako je blo leto kasneje:ups:

MMM Lepo se je spominjat mladosti:)-:)-

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.1.2005 21:09:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]