ICSI ali... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> ICSI ali... (4.2.2008 19:45:50)

Pozdravljene punce!

Že dolgo časa nisem pisala, ker je za mano eno težko obdobje.
Na srečo so se stvari v zadnjem času spremenile na boljše in imam spet željo in energijo, da vam pišem.

Pa upam in vem, da mi boste tu gor pomagale...

Po dolgih stiskah in stresu, so pri mojem možu končno našli
nekaj plavalčkov (s punkcijo). To je bila prekrasna novica in zdej sva oba optimista in greva s pozitivno energijo naprej.

Jaz v tem času nisem delala nobene preiskave, ker so nam pred letom rekli, da otrok zaradi moža ne bova mogla imeti. Pa na srečo ni več tako.

Kaj pa čaka zdej mene?
Kakšne preiskave bom mogla narediti?
Ali grem k mojemu ginekologu?
Ali grem dr. Zornu?
Kakšen postopek me čaka?
...

Vsakega nasveta, informacije, napotka bom zelooooo vesela.

Hvala in pozdravček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

PS: Danes bom še anonimna...

DaisyE -> RE: ICSI ali... (4.2.2008 20:56:02)

Predpostavljam, da si na GK Lj. za tam ne vem, kaj te bodo čekirali, ma sem ziher, da kri za spolno prenosljive bolezni. Za ostalo pa ne vem in tud ne vem, če ima kaj smisla. navsezadnje je vseeno, če imaš tud neprehodne jajcevode, to, kako se pa na hormonsko stimulacijo odzivaš, se pa itak šele v postopku vidi. Jaz sem pri Rešu, problem je možev spermiogram. Mene do zdaj še nič ni pogledal. Je reku, da je itak vseeno, ker vse moje morebitne probleme zaobidemo z ICSI. Pa saj ti bo še katera iz GK odgovorila, pa bodo bolj relevantne info.

Četitam za plavalčke, vem, koliko to pomeni. Pa čim uspešnejši ICSI želim.

gold fish -> RE: ICSI ali... (4.2.2008 22:53:38)

Anonimna - jaz sem tudi bila na GK in smo morali v postopek ICSI iz podobnih razlogov kot jih imata vidva....
Dati sva morala kri za spolno prenosljive bolezni (v bistvu samo jaz, ker je bilo moževo seme zamrznjeno), meni so naredili UZ in na 5 ali 6 dan po M sem morala dati kri, da so videli kako mi delajo hormoni... se v bistvu po tem že tudi vidi, če je kaj narobe....
Dr. Zorn mi je rekel, da pred postopkom naredimo še laparo, pa sem rekla,da jaz na to ne bom šla, ker z mano ni nič narobe, ampak so problem plavalci...pa je malo razmišljal in na koncu na list napisal brez laparo.... Pol pa dobiš pismo od konzilija, da je postopek odobren in se naročiš in akcija...

Če te kaj zanima se mi javi.... lahko na zs..

Pozdrav, Ribica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

Stran: [1]