|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trebušček
24.1.2005 13:41:04   
Čiračara
Ker sem prvič noseča imam 1001 vprašanj:rozica:. Zanima me, kdaj vam je začel rasti trebušček? Meni se zdi, da imam že čisto napet trebušček, pa sem šele v 7tednu.
Lep pozdrav vsem, ki pričakujejo:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Trebušček
24.1.2005 13:44:55   
KIRA
jaz sem malo bolj močna pa se mi do 6. meseca ni poznalo čisto nič. so bli vsi, ki jim nisem povedala za nosečnost ZELOOOO presenečeni, ko sem jim poslala SMS, da sem rodila zdravo punčko. 9nebesa:)-

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Trebušček
24.1.2005 13:44:55   
saba
jaz sem v 9t in imam tudi čisto napet trebuh, da nobene kavbojke ne morem več zapet:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Trebušček
24.1.2005 13:46:42   
Dari

Jaz sem ravno danes stopila v 16 teden in zdaj se mi pa res že malo pozna :bravo::bravo::bravo:
Sicer se mi pa zdi, da sem imela občutek napetega trebuščka že kak dober mesec nazaj, recimo tam od 10 tedna naprej. Je pa res, da enim se pozna prej, drugim kasneje.
Lepo božaj svojega bušija :)
LP

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Trebušček
24.1.2005 14:05:25   
janjja
Meni se do 6 mesecev ni sploh nič poznalo, no sama sem opazla ampak drugi...
Pol pa me je razgnalo v dveh mesecih zadnji mesec pa se še obuti nisem mogla več, kaj šele prepogniti. je pa čisto različno.:nosecka:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Trebušček
24.1.2005 14:57:18   
lelaval

Trebušček ti najbolj zraste proti koncu 4. in v 5. mesecu. Je pa res, da je od vsake posameznice odvisno.

Lepo uživaj v svoji :nosecka: in božaj bušija.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Trebušček
24.1.2005 15:00:33   
Gina
Jaz sem imela vedno čisto takoj napet trebuh, pri dveh mesecih nos. pa nisem oblekla nobenih svojih hlač več. Tako moje telo pač reagira. Pri polovici nos. so me spraševali, kdaj grem rodit in da so mislili, da sem vsaj 7 mes. noseča. Kaj češ, smo pač različne. Enim se nič ne vidi dolgo časa, druge pa ne bi mogle skrit, niti če bi se trudile. Pa saj je fino, če maš velcga buha, a ne?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Trebušček
24.1.2005 15:01:53   
Jessy
Tudi jaz sem imela v 7., 8. tednu izredno napet trebuh in sem rekla, da če bo šlo tako naprej, naslednji teden ne bom mogla več zapeti večina hlač. Ampak stanje se je potem umirilo. Danes sem noseča 12t 4 dni in še vedno nosim vse hlače, kot v 7. oz. 8.tednu.
Bo pa v kratkem zagotovo začel občutno rasti - in prav je tako! Že težko čakamo!

lp, Jessy

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Trebušček
24.1.2005 16:42:35   
PBJ
Meni je kar naenkrat zrasel sedaj, ko grem proti koncu 16. tedna, prej pa je bil rahlo napet. Zdaj pa je trebušček dobil taki lepi "špiček", da bi se kar gledala v ogledalu:bravo:
Drugi sicer še nič ne opazijo, pa še bodo:)-:)-:)-

LP

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Trebušček
24.1.2005 19:48:18   
*maja
No, jaz sem pa zakoračila v 20. teden in se mi trebušček pozna ravno toliko, da nosim samo še nosečniške cote. Ampak drugi ga pa niti še ne opazijo ;).

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Trebušček
25.1.2005 16:56:40   
SU
Na začetku se je tudi meni zdel trebušček kar zelo napet. Potem pa ni zrasel nikamor...In šele zdaj (od cca. 5.meseca naprej) se mi pozna in je folk KONČNO nehal spraševati kje imam kaj... Torej-vsaka po svoje-jaz šele v zadnjem času! :)- LP, Saša (29,2/7)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Trebušček
28.1.2005 15:53:13   
inara
Pozdravljena,
sem na koncu petega meseca(še par dni) in moram priznati, da se tistim, ki ne vedo, da sem noseča še sanja ne.Vse kar čutim je napet trebušček, ki ga še najbolj opazim zvečer.Otroček se v meni že premika.Glede teže pa moram povedat, da sem se zredila za dve kili do sedaj-na zadnjem pregledu sem imela celo pol kile manj kot prejšnji mesec, vendar se otroček normalno razvija.Mislim, da je pridobivanje teže odvisno od posameznice-vsekakor pa se nobena trebuščku ne more izogniti-slej kot prej smo vse okrogle in vesele.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?