Psiholog v Domžalah (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

nynna -> Psiholog v Domžalah (4.2.2008 15:25:56)

Oj. Midve imava jutri psihologa (pri 3 letih) v Domžalah. Mi lahko katera pove kakšna je psihologinja še bolj me pa zanima kaj kej vpraša? Mal sem živčna, ker naša ziher ne bo hotela sodelovati. 
Hvala za odgovore.

draganav -> RE: Psiholog v Domžalah (4.2.2008 18:06:06)

Čist tko me zanima, zakaj pa morata k psihologu?? A je to nujno pri teh letih ali kaj?

nynna -> RE: Psiholog v Domžalah (4.2.2008 18:50:47)

Ja to je v sklopu sistematskega pregleda pri 3 letih. Vem da se pregled razlikuje od psihologa do psihologa pa me zanima kaj želi ta v Domžalah.

bskrle -> RE: Psiholog v Domžalah (4.2.2008 19:21:03)

Test je enak za vse otroke, 2 vprašalnika moraš rešiti tudi ti.
Vpraša, če pozna živali, sestavlaj like ipd.

Pikca -> RE: Psiholog v Domžalah (6.2.2008 15:58:52)

Midve s hčerko sva bili prejšnji teden na tem pregledu v Domžalah.
Izgleda pa tako, da najprej starš izpolni precej dolg vprašalnik o otroku (vprašanja o tem, kaj že obvlada), otrok naj bi se medtem sam igral - imajo igralni kotiček. Potem psihologinja otroka sprašuje preprosta vprašanja (kdo laja, kdo leti, kdo plava...), ene stavke mora za njo ponavljat... pa krog narisat, pa ene ploščice sestavljat - poiskat mora enake like, pa preštet 4 kocke in dat dve stran... take stvari. Potem naj bi se šel otrok spet igrat, starš izpolni še en vprašalnik, na koncu sledi še pogovor psih. s staršem. Traja cca. 1 uro.
Naša je sicer sodelovala, je pa rekla, da ji teta ni bila všeč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Pikca -> RE: Psiholog v Domžalah (6.2.2008 16:08:18)

ups, vidim, da sem prepozna... kako je šlo potem?

Stran: [1]