Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moj mož je tako trmast 5.2.2008 14:05:41
|
|
|
|
kalbo
|
Ampak res najbolj smešni so mi ljudje, ki prvo, kar naredijo vržejo stran navodila. Pol začnejo pa sestavljat omaro iz sredine proti koncu na začetek. Seveda vse polomijo vmes, ker po nekem čudežu zadeve ne grejo skupaj
|
|
|
|
RE: Moj mož je tako trmast 5.2.2008 14:28:12
|
|
|
|
Pikec
|
Jst tud znam večino stvari narest. In k končam si rečem: Pikonja ti si carica... In se še en teden hvalim vsakokrat k grem mim ogledala... ČE pa kej ne znam, mi pa itak oče od LARE nardi... . On pa itak zna čist vse.
|
|
|
|
RE: Moj mož je tako trmast 5.2.2008 14:32:37
|
|
|
|
barika
|
Moj je isti!!!! svet bi se zrušil, če bi koga vprašal za kakšen nasvet. je pa ful lepo, da doker nisma šla za sebe ni znal nič narest (ker mu foter ni pustil-kreten), zdej se pa sproti uči, s tem da imam jaz sistem kot je bil v Grški poroki (če ste gledale), tak nardim, da se kao on spomne kok pa kej pa gre. samo ko je rihtal kopalnico (ja, ja priden je sam položil ploščice), je pa rajši njegovga brata za nasvet o banji vprašal kot mene (in imama v mali kopalnici gromozansko banjo - zakaj, ker je njegov velecenjeni brat izjavil, da je to oh in sploh fajn, pa da babe nič ne vemo ).
|
|
|
|
RE: Moj mož je tako trmast 7.2.2008 13:26:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy Ker je nesposobnež, hoče pokazat da nekaj zna, in še bolj zajebe stvar, in ga imaš ti še za večjega nesposobneža.... priporočam ti da se pogovorita o prepovedi delanja hišnih opravil dokler ga pamet ne sreča
|
|
|
|
RE: Moj mož je tako trmast 7.2.2008 14:04:41
|
|
|
|
Pajaca
|
Ja pa to je treba taktično..... srči a bi eno pivce, si boš moči nabral pa boš lažji vrtal naprej, pridi te čaka v kuhinji, zraven daš še en sendvič. Pol pa skočiš pa na hit zamenjaš sveder pa nč ne rečeš. Pol pa začne vrtat pa itak rata v prvo. Pa reče a vidš, da ni blo treba nč sprašvat, da znam... pa ti rečeš seveda znaš, če sem ti pa sveder zamenjala. Drgač pa pri nas je moj itak pogruntal, da glede na to, da jaz vsak dan načrte rišem, da je bv da se on poglablja v načrte pa da je bolj da to men prepusti, k saj je isti šmorn a gledaš armaturni načrt al pa načrt kako omaro skup sešravfat. Tko da nekak mam pri tehničnih stvareh v našem delu hiše jaz taglavno besedo. Spodi pa tast, jaz se pa sam smejem ko ga gledam kaj počne, pa pol k on obupa pa gre na en špricer na hit popravim kar je naredu narobe. Deci pa tehnika... ma to so trije pojmi. Kalbo ne me tepst, sam edini dec k ga poznam pa k je dejansko obvladu vse tehnične zadeve je bil moj oče, vsi ostali mu do kolen ne sežejo... al pa pač sem mela sam tolk dobrga učitla??
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?