NastyGirl -> RE: Nujno pomoč.. pravkar zaposlena in noseča.. ŠOk (13.2.2008 13:12:07)
|
Hja, pa sme jaz mislila,da imam težko situacijo. Že leto in pol delam preko ŠS, marca me zaposlijo za nd s poskusno dobo 3 mesecev. In, kaj se je zgodilo? Zanosila sem in sedaj sem noseča celih 5 tednov, žarim od sreče, zadovoljstva in vsega lepega. Ja, še dober mesec imam do zaposlitve, ampak so mi vsi rekli naj bom tiho dokler se da. In to bom storila. Poskusno dobo imam tri emsece, najbrž se mi kaj veliko do takrat ne bo poznalo, če pa ja, pač bo,kar bo. (itak nimam že zdej 50 kil). Ta otrok je pričakovan in zaželjen. Vse preveč deklet je okrog mene, ki se dnevno borijo za to, da bi zanosila. Vse prevečkrat vidim žalostne obraze in neuspela poskušanja umetnih oploditev. Nikoli ne veš, kaj te bo čakalo čez nekaj časa, zato se ne upam igrati z usodo. Služba je super zadeva, sploh danes. in fino je biti uspešna ženska s fenomenalno kariero. Ampak...mar to pomeni uspešno in kvalitetno življenje? jaz osebno mislim, da se vse naredi ob svojem času in s svojim razlogom. Če to sprejmeš, se vse ostalo reši samo od sebe, slej ko prej. Samo verjeti je treba in biti pogumen. Pa bo!
|
|
|
|