BarbaraO -> Moja Duda v vrtcu (25.1.2005 11:51:39)
|
Tudi Enja je bila včeraj prvič v vrtcu. In ker je bila mami zraven (približno 2 urici), je bilo vse super in fajn. Žal pa se je zvečer pojavila vročina, ki traja še danes, tako da je za ta teden uvajanja verjetno konec. Skrajno zoprno mi je, ker bi morala drugi teden v službo (pokoristila sem cel stari dopust in še nekaj novega, ker sem čakala, da bo miška stara eno leto, da se cepiva, potem pa gre v vrtec), zdaj bom morala pa prihod spet nekoliko prestaviti. Mislim, da bo direktorja kmalu minilo potrpljenje. Vem, da bi oz. bo moral to razumeti, vendar je v privat firmah včasih glede tega težje. No ja, bomo videli, kaj sploh je. Upam, da ne kakšen "rotari" ali "rota" virus, pri katerem je menda otrok pečen kar za 14 dni. Držite fige! Srečno vsem mamicam in otročkom, ki se te dni (ali tedne) uvajate v vrtce. P.s.: Saj res! Še to vas moram vprašat. Včeraj sem opazila, da je v vrtcu po tleh (v igralnici in po hodniku) kar precej umazano. Glede na to, da je bil ponedeljek in da smo bili vsi v copatih, bi pričakovala bolj čisto (namreč, ko sem sedela na tleh, sem pod roko začutila drobne kamenčke, kot pesek recimo. Tudi Enja je imela takoj umazana kolena, ker se še plazi). SEM PREOBČUTLJIVA ali mislite, da imajo v vrtcu (Šentvid) šlampasto čistilko? Hvala za vaša mnenja! Čau!
|
|
|
|