|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje-kajenje
24.1.2005 11:46:01   
clea
Živjo punce,
jaz sem se samo za trenutek preselila na forum PN.
Ne ne,žal še nisem:nosecka:!
Imam vprašanje,ki se tiče moje prijateljice.
Delala je test (ne vem kateri,en za 500 sit) pa je bil +,potem je pa včeraj delala CB in je bila navpična črtica ful močna in se je takoj pokazala,vodoravna pa skoraj ni vidna.Skupaj smo ugotovljali ali je ali ni.Ker ni delala na :duda: in je to popolnoma nepričakovano.Kaj mislite ve punce?

Pa še to,je strastna kadilka,in včeraj sem jo že videla s cigareto v ustih.Kako hitro mora nehati?Imela je že 2 ss.

Hvala punce in upam da se vam kdaj pridružim za dlje časa.

LP,Clea
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vprašanje-kajenje
24.1.2005 11:48:49   
dory
Jaz sem pred nosecnostjo skadila po skatlico,vcasih tudi vec...ko sem zvedla,da sem noseca,sem bla ze v 6.tednu nosecnosti...v tem casu sem veselo kadila in zurala...ko pa sem zvedla,sem s tistim trenutkom prekinla...brez tezav...in zdi se mi ful smesno,ko se nekateri tolazijo s parimi cigareti na dan,ces da je naenkrat prenehat ful tezko...heheh kjer je volj se da vse !

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vprašanje-kajenje
24.1.2005 11:49:44   
Teni_
Mislim, da je to to. Meni CB sploh ni pokazal, da sem, noseča, en test, ki je stal dobrih 300 SIT, pa je. Tako, da mislim, da je noseča.

Jaz nisem nehala kadit, sem pa namesto ene škatle skadila samo 2 cigareta, ali pa še to ne. Če se mi je res luštal, sem si ga prižgala. Raje to, kot pa da bi bila nervozna. Je pa tukaj veliko punc, ki pa je popolnoma nehalo kadit. Punce, spoštujem ves, ker vam je uspelo.

Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vprašanje-kajenje
24.1.2005 11:52:55   
Teni_
Teja. se strinjam s tabo, da se da nehat, če je le volja. Priznam, jaz je nimam. Upam, da mi bo v naslednji nosečnosti tako slabo, da se mi bodo cigareti zagabili.

LP,

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vprašanje-kajenje
24.1.2005 11:55:43   
malika
Glede testa je noseča, glede kajenja pa hvala bogu ne kadim in upam, da bo tudi ona prišla k pameti in čimprej nehala.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vprašanje-kajenje
24.1.2005 11:58:28   
Čiračara
Tisti dan ko sem zvedela za mojo malo pikico:duda: sem prenehala s kajenjem. Neverjetno kako lahko je prenehati, če le imaš pravi vzrok. Le zakaj bi bodoče mamice ogrožale bitje, ki ni nič krivo:rozica:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vprašanje-kajenje
24.1.2005 12:10:33   
KIRA
najbolje da takoj konča, ker to vpliva na prekrvavljenost maternice in zarodka. če ne more takoj, pa naj količino cigaret zmanjša na minimum. tudi to vpliva na SS.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vprašanje-kajenje
24.1.2005 12:25:56   
Anonimen
Ja, kar takoj naj neha. Tudi jaz sem v enem dnevu, pa sem prej tdui pokadila več kot škatlo. Nobenega problema.

(odgovor članu clea)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   vprašanje-kajenje
24.1.2005 13:06:00   
Teni_
To sem jaz tudi slišala, samo dvomim, da je to res.

LP,

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vprašanje-kajenje
24.1.2005 13:06:32   
dory
Definitivno samo tolazba za tiste,ki niso dovolj mocni,da bi,ce ne ze zase,naredili nekaj vsaj za svojega otroka...

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vprašanje-kajenje
24.1.2005 14:41:00   
Anonimen
Ja, ampak otroček pa bolj zdrav in zadovoljen, ne? :) In tako je prav!

(odgovor članu clea)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   vprašanje-kajenje
24.1.2005 22:46:36   
barby*
Tud jaz se moram pohvalit:bravo:, da sem opustila kajenje, pred :nosecka: pa sem pokadila škatlico na dan, ampak sem imela velikooooo srečo, ker so mi čiki grozzzzno zasmrdeli8) Tako je mnogo lažje:sloncek:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   vprašanje-kajenje
24.1.2005 23:17:15   
NENAJANI
Jaz sem pred nosečnostjo tudi kadila in to ogromno. Sem pa nehala takoj, ko sem izvedela za našega :duda:. Mi je bilo slabo pa še moj lubi je nehal kadit, tako, da mi je bilo lažje. Se mi pa sedaj, ko je slabost minila zlušta cigareta. A si ga vseeno ne prižgem, ker si mislim da ena smrdljiva palčka ni vredna dveh življenj!
Nena, Jani in naš :modri:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?