nasmejani -> RE: Moja sestra (12.2.2008 17:49:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayonara2 Sem nova članica. Že nekaj časa spremljam vaše debate. Zato upam, da mi boste pomagali. Moja sestra je prava katastrofa. Takšna lenoba, da kar smrdi od nje. Včeraj so me doma tako razkurili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] . Enostavno ne vem več ali sem jaz nora ali moji starši in sestra. Ima 1,5 starega sinka. To dete je res pravi srček in je edina svetla točka v celi zadevi. Ostala je sama z njim in še kar lepo skrbi za njega. Ko je bila doma na porodniški, se je vse sukalo okoli njega. Nikoli ni pomagala mami okoli gospodinjskih del. Pa sem jo že takrat opomnila, da mama in oče nista več mlada. Sedaj gospa dela in pride tako utrujena domov, da ne more nič narediti. In moji starši, ne da bi naredili red in ji povedali, da tako ne gre več ji še dajajo potuhu. Takrat, ko je ni zraven se pritožujejo, ko pa ona pride pa so tiho. Gospa je postala celo tako komot, da ona redko kdaj nahrani tamalega. Je preotrujena in se mora spočit. Včeraj pa mi je prekipelo, ko sem se zjutraj na hitrco oglasla in je mama z vročino pomivala posodo in kuhala. Ata ji je lupil krompir in pomagal. Gospa pa se je v sobi igrala z tamalim. Takrat pa sem ji povedala vse, kar ji pripada. Niti malo se nisem držala nazaj. Začela se je jokati, da kaj hočem od nje, da sem ljubosumna na njenega tamalega, da hočem starše samo za sebe. Mama in oče pa sta jo začela tolažit in mene nadirat, da kakšna sem. Da je ona boga, ker je sama, .. itd. Bila sem šokirana. Vprašala sem ju, če se jima zdi normalno, da 30 let stara ženska ne zna poskrbet za sebe in svojega otroka. Da ne zna kuhat, pospravljat, prat perila... To se mi ne zdi niti malo normalno. Prej sta starša tako rada odpotovala k teti za par dni, zdaj ne gresta nikamor, ker ona ne more biti sama. Ali se vam zdi to normalno. Znjene strani je čist normalno. Ko si napisala da tvoja mami pomiva posode, oči lupi krompir i sestra se igra sta mali. Jaz edino iz tega tvojega posta vidim da edina ti nisi delala neč.
|
|
|
|