Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kolesarjenje po nizozemski 4.2.2008 10:39:01
|
|
|
|
rogljicek
|
Ti svojega otroka najbolj poznaš in veš kako se obnaša, predvsem kako se obnaša na kolesu. Ste že kdaj delali kake daljše ture? Mislim, da ni ravno pomembno kje kolesarite, ampak je bolj pomembno ali je rad na kolesu. Drugače se mu pa zdi super ideja. Jaz sem zelo veliko kolesarila predno je moja bejbika prišla na svet in mislim tudi, ko malo zraste. Tudi tak ture kot jo imate vi v planu. Se pa sprašujem ali boste ubirali kolesarske poti ali po cesti? Drugače je pa fajn tura ob Donavi- Madžarska, Slovaška.
|
|
|
|
RE: kolesarjenje po nizozemski 4.2.2008 10:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravna je že, ampak tudi precej vetrovna. Jaz osebno sem sicer gor rada kolesarila (sem živela gor), ampak vreme je precej spremenljivo, sploh ob obali in sem v enem dnevu doživela vse, sonce, dež, točo, sneg. Pa še močan veter za povrhu. So pa seveda tudi dnevi lepega vremena, ampak piha pa skoraj vedno. V kateri del NL bi pa šli?
|
|
|
|
RE: kolesarjenje po nizozemski 4.2.2008 11:09:52
|
|
|
|
dana
|
MucaMaca, relacija je razdeljena po dnevih in sicer: Amsterdam-Leiden; Leiden-Kenkenhof-Haarlem; Haarlem-Purmerand; Purmerand-Amsterdam. Upam, da sem prav prepisala. Bi šli pa v organizaciji agencije. Sicer pa se kar dosti kolesarimo, sploh mož, ta mali je pa tudi vajen biti na kolesu tudi po par ur skupaj. Ko je bil star leto in pol smo šli tako že na kolesarjenje po Kranjski gori in se ni prav nič pritoževal V tem programu pa je celo varianta s prikolico, ki je pripeta na kolo.
|
|
|
|
RE: kolesarjenje po nizozemski 4.2.2008 11:57:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Keukenhof in Purmerend. No našteta relacija je vsekakor zanimiva. Amsterdam je itak sam po sebi zanimiv, Leiden je mesto doživetij (tako nekako piše na njihovi website), v Keukenhofu je prečudovit park poln takšnih in drugačnih tulipanov, Haarlem je tudi zanimivo mesto, Purmerend pa tudi najbrž. Prikolice se pa kar pogosto uporabljajo za prevoz malčkov.
|
|
|
|
RE: kolesarjenje po nizozemski 4.2.2008 12:54:14
|
|
|
|
dana
|
MM glede na to da si živela gori, me zanima kakšno vreme lahko pričakujemo konec aprila? Ko sem gledala slike iz lanskega kolesarjenja, so imeli več ali manj sončno in kar toplo. Zoprno bi bilo namreč če bi deževalo, sploh vseh 5 dni .
|
|
|
|
RE: kolesarjenje po nizozemski 4.2.2008 13:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Težko ti kaj rečem glede vremena. V povprečju je ob tem času, vsaj glede na moje izkušnje, vreme razmeroma lepo.
|
|
|
|
RE: kolesarjenje po nizozemski 4.2.2008 15:07:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, seveda lahko. Čeprav jaz sem zdaj spet nazaj v Sloveniji že en čas.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?