|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nasvet
4.2.2008 9:33:58   
imam
Živjo punce... potrebujem en nasvet, ker sama ne vem, kaj naj si mislim. Zadnjo menstruacijo sem imela 1.1.2008 in jo imam redno na 28 dni. Prejšnji teden, me je tako začelo malo špikati v trebuhu, imela sem močan beli tok in mislila sem, da prihaja menstruacija. Dan preden bi mogla priti in še 2 dni potem me je res močno špikalo-nekaj časa na levi, pa na desni... ker je nisem dobila, sem delala test nosečnosti, ki pa je pokazal -. delala sem ga 3 dni po izostanku menstruacije. Sedaj intenzivnega špikanja ni več- samo še vsake tok časa čez dan, drugih znakov pa nobenih. Res pa je, da mi je zadnja 2 dneva proti večeru slabo, sicer ne toliko, da bi bruhala, ampak drugače mi nikoli ni bilo. Ker imam redno menstruacijo že daljši čas, mi je vse skupaj sumljivo. Počakala bom še ta teden in videla kaj bo... če je ne bo - še en test, kaj pa drugače?? Zakaj bi se mi po pol leta, ko sem imela menstruacijo redno na 28 dni - vse skupaj zmešalo? Bebo si želiva že kar nekaj časa, vendar sva delala vse tako, kot so nama svetovali. Prenehala sem jesti kontracepcijske tablete (v prvih 2 mesecih po tem, sva bila še zaščitena, da bi se sigurno vse sčistilo), potem pa sva pridno telovadila. V dneh, ko bi morala biti ovulacija sva bila še posebej pridna, pa tudi drugače se nisva ozirala na to, ali so plodni dnevi ali ne. Zanima me vaše mnenje, kaj bi naredile. Jaz nameravam še do konca tedna počakati, če bo prišla bom tako vedela kje sem, zanima me pa, kaj če ne pride- vem, da bom še enkrat naredila test. Če bo + bo super, če bo -, bi pa najraje poklicala ginekologa - ne vem namreč a je normalno, da se ti cikel tako zmeša?? Hvala vam za vse vaše odgovore in nasvete, ki mi jih boste dale. Lep dan vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nasvet
4.2.2008 9:40:46   
emaa
Konec tedna naredi še en test, drugače pa se šteje za normalno, da tudi po 3 mesece nimaš Muser posted image . Drugače pa krvni test, pa boš 100% vedela pri čem si, lahko pa je bila O pozneje. Lahko je eno ali drugo in ciklus se zaradi želje po user posted image lahko zelo zmeša. 

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?