brinceljka -> RE: HSG in zanositev po tem posegu (17.4.2009 13:35:27)
|
hojla punce! včeraj sem imela hsg v Lj. moram rečt da so bili zelo prijazni. najprej nas je sestra poklicala notri in nam dala dve tabletki in nam razložila kako in kaj bo... potem smo šle ven in ko je prišla dr. Bojana Pinter smo šle počasi not . ko prideš not se v kabini slečeš do pasu, obuješ copatke za enkratno uporabo. potem zlezeš na mizo in najprej te z nečem polije da očistijo kožo, potem pa ti nekaj vstavi v nožnico in to se prisesa na maternični vrat. nič ne boli, je tako kot na gin. pregledu. sestra je ves čas zraven, malo ti razlaga, malo e pogovarja s tabo, da se malo zamotiš. potem pa ti ta naprava naredi vakum, je tak neprijeten občutek ampak boli pa nič, potem ti vbrizgajo kontrast, slikajo in dobiš vložek če slučajno kaj steče ven. mene osebno je malo bolelo, ne poznam bolečih menstruacij, ampak je bilo res samo kakšno minuto. potem greš ven in čez čas zopet slikajo in samo zlezeš na mizo in daš hlače do pasu. in čez čas dobiš izvide, aja pa zdravnica ti pove kako in kaj. z mojo prehodnostjo je vse uredu, maternica je sedlaste oblike kar ma vsaka 10 ženska. problem je bil ko sem prišla domov. imela sem tako neznosne bolečine da sem kar jokala. na srečo sem imela nalgesin 500 in sem ga vzela, in potem sem dobila še vročino, 37,8. zvečer sem vzela še eno tableto , vročina je šla, bolečine pa tudi. danes je boljše, na otip me še vedno malo boli ampak je boljše. tako, upam da vas nisem prestrašla... lp in velik sreče vsem
|
|
|
|