NUJNO RABIM 1 ZLATEGA PRINAŠALCA!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> NUJNO RABIM 1 ZLATEGA PRINAŠALCA!!!!! (24.1.2005 10:30:32)

Sicer vem, da to ne spada sem, a vseeno prosim za razumevanje, saj ne vme,kam naj se še obrnem!
Nujno rabim psa zlatega prinašalca, mladička, najraje nekje z gorenjskega konca, saj od tam je tudi deklica,za katero bo kužek in katere starši bodo po sička tudi šli.
Če ima kateraizmed vas informacije, kje se jih da kupiti, bom zelo hvaležna!
Lep pozdrav,:kuza::kuza::miska::miska::kuza::kuza:

Teni_ -> NUJNO RABIM 1 ZLATEGA PRINAŠALCA!!!!! (24.1.2005 10:35:09)

http://www2.bolha.com/zivali

http://www.mojpes.net/modules/oglasi/index.php

Poglej, če boš tukaj kaj našla.

LP,
Mojca:rozica:

india -> NUJNO RABIM 1 ZLATEGA PRINAŠALCA!!!!! (24.1.2005 10:46:13)

Mojca, hvala, na Bolhi sem našla dva in sem jim že posredovala telefonske cifre.
LP,
Miška:miska:

Pupica -> NUJNO RABIM 1 ZLATEGA PRINAŠALCA!!!!! (24.1.2005 10:49:07)

čistokrvnega boš težko dobila for free.Ti pa iz srca prelagam mešanko.naša :kuza: Tara je mešanka med škotskim ovčarjem in zlatim prinašalcem, in je fenomenalna :kuza:.Tako zelo prijazna, otroke pa dobesedno obožuje.Na našo Tio se je zelo navezala.
no ima samo eno pomankljivost je hiperaktivc in na cesti včasih tko skoč, da kr :sloncek::sloncek::sloncek:no sej jo mal pokregamo, pa pol spet kak kilometrček pridno poleg hodi:)-

india -> NUJNO RABIM 1 ZLATEGA PRINAŠALCA!!!!! (24.1.2005 11:05:10)

Pupica, kolikor sem razumela kolegico, ga bodo plačali kolikor bo potrebno. Le najti niso mogli nobenega, pa takega s papirji iščejo,ker bi radi, da ga punčka tudi v šolo vozi in trenira, da ji dajo neko obvezo in baje si je to izbrala sama.
Je pač v tistih letih,ko mora imeti nekaj, oz. nekoga,ki ji nekaj pomeni!:hudicek::hudicek::hudicek::)-:)-:)-
Hvala za podatke, če pa bi jaz izbirala za moje, pa bi bil to zagotovo kak Novofundlandec! Smo ga imel,ko sem bila jaz v tistih norih letih in je blo zlo fajn, ko me noben fant ni zafrkaval, kadar je bil Medo z menoj!:bravo::)-:)-:bravo::bravo:

Grascakinja -> NUJNO RABIM 1 ZLATEGA PRINAŠALCA!!!!! (24.1.2005 11:52:48)

Tinka74 ima zlatga prinašalca, mogoče ti bo ona vedla svetovat, kje in kako ga dobiš...

LP
Pupa

polona2 -> NUJNO RABIM 1 ZLATEGA PRINAŠALCA!!!!! (24.1.2005 15:13:39)

Obrnejo naj se na vzreditelje (obstaja register, naj poiščejo na internetu) ali na kakšno kinološko društvo, NIKAR ne kupujte psov preko malih oglasov, s tem podpirate vse tiste barabe:hudicek:, ki imajo doma v vsaki sobi po eno psico in ta jim non-stop koti, mladiči so polni dednih bolezni in degenerirani, prav tako NIKAR ne kupujte psov od nepreverjenih psarn (to sem storila jaz, moj kuža je po rodu Madžar, prodali so mi ga z rodovnikom, pa je pes bil pretihotapljen čez mejo:grrr: in sploh nima overjenega rodovnika in nič...), skratka, za psa s papirji se je potrebno bolj potruditi, ne samo odpreti Salamonov oglasnik, sicer kuža za urjenje, torej pasjo šolo in agility:kuza: ne potrebuje nikakršnih papirjev, tako da to najbrž ni razlog, zakaj hočejo psa z rodovnikom, so pa zavetišča polna ljubkih pasjih mladičev-mešančkov, ki bi z veseljem hodili v pasjo šolo in imeli topel dom, veliko sreče pri izbiri:kuza:, lp!

Stran: [1]