dela katera v Lidlu? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> dela katera v Lidlu? (4.2.2008 8:11:39)

Ali katera dela v Lidlu oziroma, če poznate osebo, ki je zaposlena v Lidlu. Zanima me, če je res da se dela recimo en celi dan, pa imaš pol dva dni prosto ali kako ??
Tako informacijo sem dobila. Ker imam razgovor me zanima kakšen je delovni čas. Lepo prosim. Hvala!

Anonimen -> RE: dela katera v Lidlu? (4.2.2008 8:50:21)

jaz vem samo, da te komaj pustijo na wc, in ko imaš M, nosiš pripeto rdečo tablico, tako da wc lahko pogosteje obiskuješ.Vsaj na našem koncu je tako.(obala)
Za urnik pa ne vem.

Anonimen -> RE: dela katera v Lidlu? (4.2.2008 9:01:32)

Halo?!?! Nositi moraš rdečo tablico? Pa v katerem veku živimo? Pa saj ne morem verjet.....

Anonimen -> RE: dela katera v Lidlu? (4.2.2008 9:05:24)

V postojni ne nosijo nobenih tablc, pa tud na wc lahko gredo.....kaj vse se folk ne domisli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
Kje ste pa slišale to o wcjih?

Anonimen -> RE: dela katera v Lidlu? (4.2.2008 9:07:00)

Pa kaj ste čist pri sebi s tebi rdečimi trakovi al kaj!?Sploh ni res kar govorijo,delavni čas je super,delaš 3-4 dni v tednu,katere je čist odvisno,različno.S tem da si vmes doma vsaj 11ur,ampak načeloma si več.Jaz kje drugje prej nisem mela čas na wc it kot v Lidlu!Tudi malico in vse maš,sam mal se je treba zorganizirat!

Anonimen -> RE: dela katera v Lidlu? (4.2.2008 9:10:40)

Ja tudi o tem trakcu, tablici se je veliko govorilo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Mene zanima delovni čas, naj bi se delalo 20 ur na teden, in plača je tudi ok, samo bi me res motilo zaradi varstva, če bi morala delati celi dan. Rada bi se prej informirala, preden bom imela razgovor.

Anonimen -> RE: dela katera v Lidlu? (4.2.2008 9:14:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa kaj ste čist pri sebi s tebi rdečimi trakovi al kaj!?Sploh ni res kar govorijo,delavni čas je super,delaš 3-4 dni v tednu,katere je čist odvisno,različno.S tem da si vmes doma vsaj 11ur,ampak načeloma si več.Jaz kje drugje prej nisem mela čas na wc it kot v Lidlu!Tudi malico in vse maš,sam mal se je treba zorganizirat!

Pa se dela tko en teden zjutraj in en teden popoldan?

Anonimen -> RE: dela katera v Lidlu? (4.2.2008 9:57:00)

Ja, dela ena, ampak je ni več na RR.

lol -> RE: dela katera v Lidlu? (4.2.2008 10:04:42)

Delaš 3-4 dni v tednu,dopoldne ali popoldne,ne cel dan,plača je dobra,ker pa si zaposlena samopolovični delovni čas si boš mogla za pokojnino drugo polovico sama plačat(če pa imaš otrka starega manj kot 3 leta pejt na socialno,da ti oni tam ostalo doplačajo),če te še kaj zanima lahko tudi privat

Anonimen -> RE: dela katera v Lidlu? (4.2.2008 11:26:23)

Delaš lahko kakorkoli,ni rečeno da en teden tko,drugi tko.Malo mešano ponavadi.Plača za 25 ur je super,če želiš si doplačuješ razliko za leta,nekaj več kot 20€ na mesec pride.Lahko pa tud ne,maš pa potem v enem letu 9 mesecev del. dobe.

Stran: [1]