Styrassic park- dinozavri (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 9:24:15)

Za vse,ki so zadnjič sodelovale v temi o živalih in smo se pogovarjale o safari parku imam sedaj info iz prve roke! safari park, ki je bil pri Dunaju je od poletja lani definitivno zaprt, je pa v bližini Graza, v Bad Gleichenbergu Styrassic park z dinozavri, odpre se pa 5. marca.
za ostale info mi lahko pišete še na privat!
LP, Miška:miska:

Anonimen -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 9:29:40)

Oj Miška saj bi šla,pa je malo predaleč:((
V dobro voljo pa me potegne,da ga imamo malo bližje v italiji..bomo poleti šli..upam..govorimo že nekaj časa.

Papa:zaspan::zaspan:

india -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 9:44:15)

Uau,Neva, mi nameravamo letos spet v Gardaland, Aqualand in safari park,ponavadi si vzamemo za to en teden, nazadnje ko smo bili, pred 4 leti, je bila Pia še ful mala, a smo uživali 300 na uro!
:miska:

za vse, ki bi rade na netu pogledale:
http://www.styrassicpark.at

Anonimen -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 9:50:45)

Mi tudi..če bo vse po sreči junija.Moramo izbrati mesec,ko je že toplo in ni gužve.Toplo pa saj veš zakaj-večina atrakcij je z vodo.
:kuza:

india -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 10:03:11)

Kaj greste za več dni ali samo za en dan? Mi smo ponavadi spali v Riva del Garda, sicer je to kar precej vožnje, a imamo tam ene znance pa nam odstopijo "malo " prostora:)-:)-:)-:)-.
Ne vem pa,kako bo letos, ko nas gre toooooliko?
Iščem najboljšo varianto.
:miska::kava::kava::kuza:

Anonimen -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 10:14:37)

Imamo prijatelje,ki nam odstopijo njihovo stanovanje(imajo dva)v Desencanu di Garda.
Tokrat za več dni-upam.

Anonimen -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 14:17:10)

Ne me spominjat na Gardalan:love::love::love:

Jaz sem že 2x šla na dvodnevni izlet z MO Ljubljana- ko sva s sošolka dobili obakrat nagrado za raziskovalno nalogo. Smo šli v Verono, pa smo bili potem v enem hotelu tam nekje:)- blizu Gardalanda (no, blizu, ene 20 minut stran), pa v ZOOju smo bili, pa v Safari parku...pa smo prespali v tem hotelu z bazenom:) in zanič hrano:)- in šli nadlenji dan v Gardaland:love:

Men so najboljše te vodne zadeve- Atlantida in Colorado boat, na vlakec smrti si pa ne upam, pa še skor povsod piše da za une, k majo peacemakerje in težave s srcem al pa klastrofobijo niso ene naprave:) Tko da pol še bolj cvikam in rajš ne grem:) Najhujša zadeva na kateri sme bla je Top Spin- tista gugalnica:)

Anonimen -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 14:38:32)

HIHIHI...mene tudi ne spraviš na Top SPIN pa na Vlak smrti brrrr,samo enkrat sem šla pa sem imela pol tri dni čist trd vrat in bolečine.

Ribica čisto na začetku je eno veliko veliko drevo tam je tudi zanimivo Magična hiša neki tazga zdela prav ne znam prevest. Greš z liftom prav med korenine drevesa,kjer je hiša čarovnika se vsedeš na klopi,kjer te pritrdijo na klopi in potem se veselje začne.ne veš ali si ti na glavi ali se vse vrti okoli tebe enkrat si čisto nad nasproti sdečimi pol si pa ti čisto spodaj in jih gledaš navpično nad tabo.Sem šla kar trikrat.Da ne govorim o Atlantidi,če ne bi bilo take grozne gužve bi tudi večkrat šla.

LpNeva

Anonimen -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 14:43:25)

Mi smo prišli lih na prvo vožnjo z atlantido, smo skoraj laufale tja gor. Pol smo mele pa čist mokre riti, ker so bli sedežži mokri od poskusne vožnje:)-

Ja, v to hišo pa nisem upala it, ker je pisal še da za une, k so klastrofobični to ni in sm jst mal cvikala, pa še fuuuuuuull je bla gužva.

Anonimen -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 14:50:44)

Škoda je ful dobro.Saj zato pa se gre v poletnih mesecih v Gardaland ker si večino časa moker in to pol paše.nekateri so bili celo v kopalkah-no ne čist gor so imele in imeli kratke hlače.:)-:bravo:
Mi ne štejemo več kolikokrat smo že bili,če se ne motim dvajstkrat v glavnem smo začeli ko je bila Katja še majhna.Sedaj pa bo potrebno it pogledat še v Mirabilandijo tam dol pri Ravenni.

india -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 17:12:47)

Neva, Mirabilandija je tudi zakon, a vseeno ne tako kot Gardaland. Sicer pa, zakaj pa ne na Top spin??? Jaz pa grem letos, pa če se cel svet postavi na glavo. V glavenm, letos si nameravam privoščiti prav vse kar bo možno.:)-:bravo::)-:bravo:
Mirabilandija sicer ponuja malo manj, je pa tudi malo manj gužve.:bravo::bravo:
Na Colorado Boat je pa treba pod nujno it, pa na noe obročke v vodi, saj ne vem imena! Edino kar mi ni všeč je to, da je treba kje doplačat, potem pa smo neakteri šuft:zmeden::zmeden: in raje ne gremo, potem nam je pa žal:)-:)-

Anonimen -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 18:28:01)

Mirabilandija je bolj vodni park.Na Colorado boat sem bila in bom še šla,je hujša Atlantida.Za doplačat pa je zelo malo atrakcij-delfinarij-prispevaš k hrani za delfine in nič drugega vsaj lani ne.Podražili pa so vstopnice.Ne vem kdaj si bila zadnjič.Na začetku parka je sedaj velik prostor kjer so vse atrakcije za otroke..divje.Če greš poleti potem obvezno kpalke za otroke ker je en prostorček kjer so luknje iz katerih brizgne ven curek vode..tako da ga otroci potem lovijo.:bravo::bravo:

india -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 20:44:54)

Smo zdaj pogledali stran,ki jo je Katja dala gor,...ja definitivno bomo letos šli. Nazadnje smo bli pred 4 leti,...takrat si moral kar precej atrakcij doplačat. Mi gre pa na jetra to, da ne bomo mogli it drugače kot med počitnicami, saj nimamo drugače možnosti. Takrat pa je GUUUUŽŽŽŽVVAAAAAA!!!
Ja, pa bomo že potrpeli za užitek!
:miska:

Anonimen -> Styrassic park- dinozavri (24.1.2005 22:14:40)

Joooooooooj, jaz bi tudi taaaaaaak šla:love: Smo mislili it lansko leto (jaz+sestre+exfant1) pa mi mami ni pustila...grrrr....

Ja sej je fajn, k si moker, k se itak sprot suši...pa una vodna para je ZAKON!:love:

Stran: [1]