Skabi -> RE: Kdaj ste začele gospodinjiti (4.2.2008 8:40:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Pri prvem sem se res pazila 6 tednov, zagotovo nisem gospodinjila en mesec. Morda kaj skuhala, pri drugi takoj, ko sem prišla domov, pri tretji tudi, a kaj ko sem imela potem zaplet in antibiotike. Ne vem , koliko ste stare, kakšne porode ste imele. Če rodiš le enkrat,se morda to ne pozna, če pa rodiš 3 otroke v petih letih, se pa neprespane noči, bolezni, utrujenost kar kopičijo. Sicer pa je tako, če se ceniš in skrbiš zase, pač zahtevaš od moža, da kaj postori, ne glede na vse. Se strinjam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]. Po mojih izkušnjah se splača počakati nekja etdnov in si tako zoorganizirati pomoč (prvi, ki naj bi pomagal, je seveda očka - večina jih je takrat na očetovskem dopustu). Po drugem porodu sem se tudi jaz kaj kmalu zagnala v delo, pa še mož in oba otroka so zboleli. Nisem delala na ful, ker živimo z mojimi starši in mi je mama veliko pomagala. kljub temu sem delala preveč, saj me je čez nekaj mesecev čisto sesulo. Večkrat se na RR oglasijo punce, ki imajo zaradi prehitrega obremenjevanja kasneje težave (ne en mesec po porodu, ampak kasneje). Čisto res, če se ceniš, zahtevaš pomoč, ko jo potebuješ.
|
|
|
|