KIRA -> Ko etika popolnoma zataji (24.1.2005 11:51:46)
|
Kira_in_Vikica 67 LET pa otrok !!! [18.1.05 ob 12:45] [Odgovori] stara babica oz. upokojenka, da se pra izrazim - saj ste najbrž že čule v poročilih - je ravno pozaslugi IVF in ICSI zanosila in povila otroka. baje da je večlet bila zdravljena zaradi neplodnosti, dzaj pa je zanosila z jajčecem darovalke. njena največja želja je, da bi vsaj 80 let postala stara, da bi lahko videla, kako otrok rase. moje osebno mnenje: (da ne bo kdo užaljen) ona misli samo nase in ne na otroka. kdo pa bo skrbel za njega - taka stara baba prav ne more skrbet za detece. upam, da bo vsaj kaj pomoči imela, men se otroček smili. mislim, da bi blo treba določut eno mejo, do kdaj lahk oše imaš oz. rodiš otroke - 67 let je definitvno preveč. pomislite - ko bo ptrok 10 let star, bo ona 77. ko bo polnoleten bo 85! ne morem pomagat, ampak jaz sem proti da TAKO stare ženske še umetno oplojujejo. po mojem bi mogla meja bit nekje v petdesetih, poznih petdesetih recimo. mislim - vsaka ji čast da je zdržala nosečnost, ampak otroček je nedonošenček, pa še taka stara mama - kako se bo igrala z njim, kako ga bo ure in ure nosila, kako mu bo dala napotke z v prihodnost, kako mu bo vzor. nič ne misli na otroka in njegov razvoj ter dobrobit, samo na neizpolnjeno željo po otroku. zakaj pa pred leti ni posvojila, na svetu je toliko sirot!!!!
|
|
|
|