|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
16.3.2008 17:21:41   
spps
ja,lunica po moje imaš tud dobre potenciale zauser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  ja je tak nek čuden dan,tud jaz sem šla mal počivat,pa ne vem al mi je bo slabo al se mi je sanjalo,v glavnem sem zdaj neka cela zdrapanauser posted image user posted image user posted image  sam pr men je vreme krivo,prejšnji teden je bila komaj Ouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
16.3.2008 18:27:01   
*bubyka*
lunica 85, kdaj pa boš testek delala?

močno navijam za user posted image user posted image

jaz imam precej podobne znake tvojim...s tem da imam še zelo močen beli tok...to je tudi prvič, pred user posted image , tako da bomo videli...user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
16.3.2008 18:38:04   
spps
bubyka,kdaj je pa ti ne pričakuješ?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
16.3.2008 18:41:01   
*bubyka*
tam okoli 20.3 - 22.3. ...mam bolj neredne.

Zdaj pa berem tisto temo o nestandardnih znakih in sem čisto na koncu s potrpeljenjem za testek.

Ker sem si zdej že par mesecev zapored rekla, da si nebom več lažnih upanj delala in da se nebom več veselila prekmalu, ker potem preveč boli.user posted image

A se še kateri tuki mogoče zdi, da je čisto nemogoče da bo kdaj zagledala user posted image ?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
16.3.2008 18:45:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *bubyka*

tam okoli 20.3 - 22.3. ...mam bolj neredne.

Zdaj pa berem tisto temo o nestandardnih znakih in sem čisto na koncu s potrpeljenjem za testek.

Ker sem si zdej že par mesecev zapored rekla, da si nebom več lažnih upanj delala in da se nebom več veselila prekmalu, ker potem preveč boli.user posted image

A se še kateri tuki mogoče zdi, da je čisto nemogoče da bo kdaj zagledala user posted image ?
znaki so taka čudna reč,ene jih najo druge,ne tretje majo lažne...kolk časa pa že delate nauser posted image ?
jaz še upanja nisem zgubila,ker vem da prej ko slej mi bo ratalo postatuser posted image ,se ne dam kr takouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
16.3.2008 18:52:35   
*bubyka*
spps, tako se govori!!user posted image user posted image user posted image

Trudiva se že dobro leto. Problem je samo pri meni, ker ima on super plavalčke. Je dr. Reš rekel, da je Supermenuser posted image  Veš kako se mu je zdelouser posted image

Kaj pa ti?Koliko časa že?

Mah saj jaz imam upanje, ampak v sebi pa imam nek tak čudn občutek...kot bi mi neka nadnaradvna sila želela povedat, da tega ne bom dočakala...ma ja...čudna semuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
16.3.2008 19:01:26   
spps

spps, tako se govori!!user posted image user posted image user posted image

Trudiva se že dobro leto. Problem je samo pri meni, ker ima on super plavalčke. Je dr. Reš rekel, da je Supermenuser posted image  Veš kako se mu je zdelouser posted image

Kaj pa ti?Koliko časa že?

Mah saj jaz imam upanje, ampak v sebi pa imam nek tak čudn občutek...kot bi mi neka nadnaradvna sila želela povedat, da tega ne bom dočakala...ma ja...čudna semuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image a supermenuser posted image user posted image user posted image še mal pa boš ti super girluser posted image user posted image user posted image boš vidla.a teb so kaj rekli kaj bi bil razlog,da ne moreš zanosit?boš vidla ,da boš tud ti kmaluser posted image ,sam poskušaj ostat pozitina,čeprav je včasih težkouser posted image pa glede na to,da maš supermena zraven sebe..user posted image user posted image user posted image jaz sem zdaj v 6.krogu,pa bomo delali na bebici dok ne ratauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
16.3.2008 19:18:44   
*bubyka*
joj full hvalauser posted image user posted image

ja upam da bo res tako.

Aha torej pol leta...to je še superuser posted image  pa imaš dokaj redne M? Če je tako, boš tikatak nosečka, sicer pa malo kasnejeuser posted image

Ah pri meni je marsikaj...neredne M, zaradi PCO, rahlo vdolbena maternica, pa en neprehoden jajcevod, pa na izvidu še piše, da je maternica zelo v avf, ampak to pa jutri zvem kaj pomeni, ker imam pregled. In tudi zvem, ali bom šla najprej na opercijo ali pa Klomifen.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
16.3.2008 19:37:35   
spps

joj full hvalauser posted image user posted image

ja upam da bo res tako.

Aha torej pol leta...to je še superuser posted image  pa imaš dokaj redne M? Če je tako, boš tikatak nosečka, sicer pa malo kasnejeuser posted image

Ah pri meni je marsikaj...neredne M, zaradi PCO, rahlo vdolbena maternica, pa en neprehoden jajcevod, pa na izvidu še piše, da je maternica zelo v avf, ampak to pa jutri zvem kaj pomeni, ker imam pregled. In tudi zvem, ali bom šla najprej na opercijo ali pa Klomifen.

jaz mam dokaj redne M,jo dobim vsak mesec,edin v dneh je razlika-ponavad imam do 30-ih dni ciklus,prejšnji mesec pa me je zaj...,da sem jo komaj 41.dan dobila,sama sem pa lani imela vnetje jajčnika,sem bila en teden hospitalizirana+3tedne še doma,sam mi pol G na pregledu ni rekel,da bojo zarad tega kakšne težave,ko sem mu omenla,da bi radi novega člana.bomo videliuser posted image user posted image user posted image
ko sem prvič zanosila ni blo nobenih težav,sem zanosila v drugem krogu,zdaj pa je že od tega dobrih 5let

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
16.3.2008 20:06:35   
*bubyka*
iiiiiiiiiii lepo, to pa nisem vedela, da si že mamica!user posted image  LEPO to!!

Aha..no, če te takole samo kak ciklus poheca M, ni še nič hudega. Mislim da je to kar normalno.

Uf, a vnetje jajčikov pa kar boli, sem slišala?
Jah G pa ponavad itak da nočejo in je prav, da ne sklepajo prehitro ali pa česa napihujejo. Vzrok za "nepolodnost" je lahko marsikaj. Ampak pri tvojem optimizmu jaz mislim da boš kar hitro user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
16.3.2008 20:24:48   
spps
bolelo je kouser posted image ,so me so me skor mal skregali,ker sem dolg odlašala.najprej sem mislila,da me boli trebuh,ker mam nikakvo prebavo,pol sem doblauser posted image  ,sem misla,da je od tega-sem pa jedla tablete proti bolečinam pa ni več prijelo,ponoč spat nisem mogla,pol me je p moja mama vlekla k dohtarju,ki sem pa pomislila na jajčnike.še ko sem dobla napotnico v bolnico,niso vedli kaj mi je,so mi vzeli kri,pa sem imela parameter za vnetje ful visok,niso pa bli ziher zakaj,vročine pa nisem imela,to jim je blo ful čudno.
Pol sem šla  v Gambulanto,kjer so mi naredli UZ in ugotovili vnetje levega jajčnika,pa so me pol pozdravli z dvema antibiotikoma+ketonal.bolelo me je pa hujš,ko popadki(mam prag bolečine visok,pa nisem delala neke panikeuser posted image user posted image user posted image user posted image )
seveda bom kmaluser posted image  ti pa tuduser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *bubyka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
16.3.2008 20:24:59   
Anonimen
Živjo, punce

sem prišla spet mal navijat. Lunica, se mi zdi, da si kar na dobri poti. Držim pesti.

Pri meni nič novega. Še kaka dva dni, pol pa lahko govorim o zamudi. Sem precej mirna. Nimam nobenih težav, za razliko od prejšnjeg meseca, ko sem mela 14 dni pms iz pekla. Tud glivice so se skulirale, le na WC hodim čisto resno vsako uro, pa še vmes kdaj. Hja...sam da ni dolgčas.

Držim pesti, babike, da bo kmal spet kaka roza novička!user posted image user posted image

(odgovor članu *bubyka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
16.3.2008 20:28:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Živjo, punce

sem prišla spet mal navijat. Lunica, se mi zdi, da si kar na dobri poti. Držim pesti.

Pri meni nič novega. Še kaka dva dni, pol pa lahko govorim o zamudi. Sem precej mirna. Nimam nobenih težav, za razliko od prejšnjeg meseca, ko sem mela 14 dni pms iz pekla. Tud glivice so se skulirale, le na WC hodim čisto resno vsako uro, pa še vmes kdaj. Hja...sam da ni dolgčas.

Držim pesti, babike, da bo kmal spet kaka roza novička!user posted image user posted image

tud mi navijamo  zateuser posted image user posted image user posted image user posted image sem opazla,da si med najbolj vestnimi navijačicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
16.3.2008 20:29:49   
Anonimen
hvala spps...sam, kaj ko zgleda, da navijanje ne pomaga kaj dosti....user posted image ...bom se morala bolj potrudit

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1939
16.3.2008 20:33:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

hvala spps...sam, kaj ko zgleda, da navijanje ne pomaga kaj dosti....user posted image ...bom se morala bolj potrudit
važen je namenuser posted image raze navijanja pa v naši moči ni nič drugega,kot pa da se veselimo rozikam in tolažimo modre,ampak že to veliko pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image da bi pa mele navijačice vplivat na zanositev,bi pa 100% ble vse rozauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
16.3.2008 20:37:26   
spps

user posted image    MARČEVSKE BORKE ZA user posted image

xx.03. - arual user posted image user posted image v nove boje
xx.03. - šema - srečka nosečkauser posted image user posted image
xx.03. - pomar*ANČA* - srečka nosečka  user posted image   user posted image
XX.03. - ninica04
XX.03. - lunica 85
XX.03. - oaza
XX.03. - Majch
XX.03. - stuhica
XX.03. - m..tina
XX.03. - pikachu
xx.03. - Mišika
xx.03. - bubyka
XX.03. - Sončnica24 -srečka nosečka  user posted image  user posted image
XX.03. - jabi babi user posted image user posted image  v nove boje
XX.03. - uršika*** user posted image user posted image  v nove boje
xx.03. - katalinauser posted image user posted image  v nove boje
01.03. - Mimmi78 user posted image user posted image   v nove boje
01.03. - janin user posted image user posted image  v nove boje
02.03. - mani2  user posted image user posted image v nove boje
02.03. - janaja
02.03. - HEL36user posted image user posted image  v nove boje
02.03. - oktavijauser posted image user posted image  v nove boje 
02.03. - witto user posted image user posted image  v nove boje
02.03. - MONIKQ user posted image user posted image v nove boje
03.03. - nf user posted image user posted image v nove boje  
04.03. - Polynesia - srečka nosečka  user posted image  user posted image
06.03. - vebo - srečka nosečka   user posted image user posted image
07.03. - leonida
07.03. - Ovnica78 user posted image user posted image v nove boje
07.03. - Bety upa - srečka nosečka user posted image user posted image
07.03. - tincy23 user posted image user posted image  v nove boje
08.03. - byanca -srečka nosečka user posted image user posted image  
08.03. - darja30 user posted image user posted image v nove boje
08.03. - Petra111 - srečka nosečka user posted image user posted image
09.03. - medika 13user posted image user posted image v nove boje
09.03. - sasa78user posted image user posted image v nove boje
10.03. - LunaLuna
10.03. - ninčy user posted image user posted image  v nove boje
10.03. - pikipu  user posted image  user posted image  v nove boje
10.03. - liam
10.03. - Madreuser posted image user posted image  v nove boje
11.03. - Toffsy
11.03. - D.Matejauser posted image user posted image  v nove boje
12.03. - snežinka7user posted image user posted image  v nove boje
12.03. - Barbk user posted image user posted image  v nove boje
12.03. - miskajususer posted image user posted image  v nove boje
13.03. - *Pikyca* user posted image user posted image  v nove boje
13.03. - Anonimna user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
14.03. - vita80
14.03. - Anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
14.03. - tinkatinka
15.03. - Muca83 user posted image user posted image v nove boje
15.03. - EnaNobenauser posted image user posted image  v nove boje
16.03. - Rosi*user posted image user posted image  v nove boje
17.03. - KulGirl
17.03. - sanna
17.03. - Anya22user posted image user posted image  v nove boje
18.03. - Loveforever
18.03. - pikicaa25
18.03. - becky
18.03. -MIAA30
19.03. - natka28
20.03. - Anre3a
20.03. - cina
21.03. - Athina
21.03. - MR99
21.03. - RENY19
21.03. - PikicaT
22.03. - ledenka
22.03.- kepica
22.03. - dolinamiru
24.03. - zall 
25.03. - *nina*

26.03. - Anonimna user posted image

26.03. - little angel
26.03. - ursa30
27.03. -*Mišika*
28.03. - tany83
28.03. - zany
29.03. - Astorija
29.03. - Anonimna
29.03. -
tinči25
30.03. - Orhideje
30.03. - glen
30.03. - Sulfinija
30.03. - lotoska
31.03. - spps
31.03. - _ancica_

31.03. - METULJ1
user posted image

user posted image Navijačice: user posted image

• gantar
  • liza01user posted image
  • Principeska_ 
  • vianne  user posted image
  • trinity22
  • Serendipity
  • Tiki55
  • sončnica24 user posted image
  • brkn83 
  • KAHLO user posted image
  • oktavija
  • metir
  • nayka7
  • talcyuser posted image
  • ninyka
  • Pikica5 
  • skrivnost
  • murkica
  • pikachu
  • Erin user posted image     
  • sarcy21user posted image     
  • sunny24
  • YULIAH
  • giotti 
  • polaris
  • anci banci
  • ninykauser posted image
  • srecna_zvezda 
  • pikipu
  • tasa.m
  • srecna_zvezda
  • polnaluna
  • emina83
  • lunica24 
  • astja
  • Tane
  • Polynesia user posted image
  • Leli§
  • EnaNobena
  • katalina
  • ninčy
  • tody78
  • matt
  • urskaj
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk
AVGUST................21,6 %srečk nosečk
SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk 
OKTOBER..............23% srečk nosečk   
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk
JANUAR.................25% srečk nosečk

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk
MAREC................... 9,2 % srečk nosečk
-----------------------------------------------------

user posted image  
user posted image  MARČEVSKA STAVNICA:user posted image  

24% - Erin, cina 
25% - trinity22, tany83, Rosi*

26% - oktavija, EnaNobena
30% - gantar, KAHLO, murkica
35% - ledenka

user posted image

user posted image

user posted image  Naj vam velikonočni zajček prinese veliko     user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
16.3.2008 21:18:32   
Anonimen
ja to je pa res...si predstavljaš to gužvo, da bi ble vse roza?? Uh... ampak.. pol bi šele debatirale! Sicer pa je še čas za marec...če ne pa april...pomladni meseci so nalašč za ustvarjanje lepih bebic...uiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
16.3.2008 21:40:44   
*bubyka*
spps...si raje ne predstavljam kako to boli. Jaz nimam visokega praga bolečine.
Aja pol nisi mel nobene operacije? Ker kolegica, mislim da je mela operacijo...ampak tega je že uf, preveč let nazaj.

No kakorkoli, jaz mislim da to pri tebi ne bo nič vplivalo nauser posted image in kot si sama rekla, bomo kmalu z vozički okoli hodileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
16.3.2008 21:41:59   
srecna_zvezda
Dober vecer punce!

Zdaj me pa nekaj casa ni bilo gor. Najprej naj lepo pozdravim vse nove borke, ki ste se nam pridruzile, novim user posted image  iskreno cestitam,sem vedala da je marec vas mesec! Za tiste ki miste ugledale ta mesec user posted image  pa velikkk objem in upam da vam v naslednjem krogu uspe.

Jaz sem precej zaposlena zato se nisem nekaj oglasala. V nosi sluzbi se zaenkrat super pocutim, pa tudi stanovanje rihtamo da se lahko cimprej vsaliva vanj in zacneva intenzivno delati bebiko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
16.3.2008 22:10:21   
Barbk
Eh sem huda zdajle...Sem nekaj naklofala pa me ven vrže. Baraba računalniška. V glavnem ne bom spet isto pisala in bom čist na kratk povedala. Niaem kaj preveč za nazaj brala, sem pa uočila, da je naša Lunica na odlični poti k srečkam user posted image . Go Lunca, go Lunca. user posted image  Ostale bejbike, ki vas je obiskala ta smotana user posted image , pa vam pošiljam enega lupčkain navijam in držim pesti za drugo rundo. user posted image  No zdaj upam, da bom kaj več na RR saj se moje zdravje počasi vrača. Sem bila čist podrta-pa ne od mojega user posted image  user posted image , ampak od bolezni, da ne bo pomote. No danes smo že veselo user posted image , pa noge v luft tud. user posted image  Ma, da se ta mesec prime in v aprilu zagledam tisti magični plus.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
16.3.2008 23:37:37   
Anonimen
, pa noge v luft tud. Ma, da se ta mesec prime in v aprilu zagledam tisti magični plus.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
17.3.2008 7:23:27   
Tanik
Dobro jutro punce,

a se prileže user posted image sveža, diši user posted image
jaz sem že od pol 5 pokonc ampak šele zdaj sem prišla do neta. torej kako bomo ukrepale s tem marcem? user posted image
jaz imam že od včeraj take krče v trebuhu pa mal me tečnoba daje user posted image . drugače pa še čakam, sredo user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
17.3.2008 7:34:54   
_katja_
Živjo!

Jaz se sicer nisem nic javla za na seznam, ampak zdej me pa lahko daste gor, 3.3.....pa je ratalao:)))))) sm zdej cist pr luftu  user posted image  Nisem nič hotla prej govort, ker se mi je zdelo malo nemogoce, da bi že kar v prvi rundi ratalo....pa je user posted image user posted image user posted image  Res sem najbolj srecen človek pod soncem:) Se dobro, da sem ta teden smučala v Švici, drugače bi že takoj vsi zvedeli, ker kar ne morem biti tiho user posted image

Srečno vsem ostalim!

lp
K

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
17.3.2008 7:36:28   
Tanik
čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšni so bili kaj znaki pred?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
17.3.2008 8:04:54   
murkica

user posted image    MARČEVSKE BORKE ZA user posted image

xx.03. - arual user posted image user posted image v nove boje
xx.03. - šema - srečka nosečkauser posted image user posted image
xx.03. - pomar*ANČA* - srečka nosečka  user posted image   user posted image
xx.03. - _katja_ - srečka nosečka  user posted image   user posted image
xx.03. - špelka12- srečka nosečka  user posted image   user posted image
XX.03. - ninica04
XX.03. - lunica 85
XX.03. - oaza
XX.03. - Majch
XX.03. - stuhica
XX.03. - m..tina
XX.03. - pikachu
xx.03. - Mišika
xx.03. - bubyka
XX.03. - Sončnica24 -srečka nosečka  user posted image  user posted image
XX.03. - jabi babi user posted image user posted image  v nove boje
XX.03. - uršika*** user posted image user posted image  v nove boje
xx.03. - katalinauser posted image user posted image  v nove boje
01.03. - Mimmi78 user posted image user posted image   v nove boje
01.03. - janin user posted image user posted image  v nove boje
02.03. - mani2  user posted image user posted image v nove boje
02.03. - janaja
02.03. - HEL36user posted image user posted image  v nove boje
02.03. - oktavijauser posted image user posted image  v nove boje 
02.03. - witto user posted image user posted image  v nove boje
02.03. - MONIKQ user posted image user posted image v nove boje
03.03. - nf user posted image user posted image v nove boje  
04.03. - Polynesia - srečka nosečka  user posted image  user posted image
06.03. - vebo - srečka nosečka   user posted image user posted image
07.03. - leonida
07.03. - Ovnica78 user posted image user posted image v nove boje
07.03. - Bety upa - srečka nosečka user posted image user posted image
07.03. - tincy23 user posted image user posted image  v nove boje
08.03. - byanca -srečka nosečka user posted image user posted image  
08.03. - darja30 user posted image user posted image v nove boje
08.03. - Petra111 - srečka nosečka user posted image user posted image
09.03. - medika 13user posted image user posted image v nove boje
09.03. - sasa78user posted image user posted image v nove boje
10.03. - LunaLuna
10.03. - ninčy user posted image user posted image  v nove boje
10.03. - pikipu  user posted image  user posted image  v nove boje
10.03. - liam
10.03. - Madreuser posted image user posted image  v nove boje
11.03. - Toffsy
11.03. - D.Matejauser posted image user posted image  v nove boje
12.03. - snežinka7user posted image user posted image  v nove boje
12.03. - Barbk user posted image user posted image  v nove boje
12.03. - miskajususer posted image user posted image  v nove boje
13.03. - *Pikyca* user posted image user posted image  v nove boje
13.03. - Anonimna user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
14.03. - vita80
14.03. - Anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
14.03. - tinkatinka
15.03. - Muca83 user posted image user posted image v nove boje
15.03. - EnaNobenauser posted image user posted image  v nove boje
16.03. - Rosi*user posted image user posted image  v nove boje
17.03. - KulGirl
17.03. - sanna
17.03. - Anya22user posted image user posted image  v nove boje
18.03. - Loveforever
18.03. - pikicaa25
18.03. - becky
18.03. -MIAA30
19.03. - natka28
20.03. - Anre3a
20.03. - cina
21.03. - Athina
21.03. - MR99
21.03. - RENY19
21.03. - PikicaT
22.03. - ledenka
22.03.- kepica
22.03. - dolinamiru
24.03. - zall 
25.03. - *nina*

26.03. - Anonimna user posted image

26.03. - little angel
26.03. - ursa30
27.03. -*Mišika*
28.03. - tany83
28.03. - zany
29.03. - Astorija
29.03. - Anonimna
29.03. -
tinči25
30.03. - Orhideje
30.03. - glen
30.03. - Sulfinija
30.03. - lotoska
31.03. - spps
31.03. - _ancica_

31.03. - METULJ1
user posted image

user posted image Navijačice: user posted image

• gantar
  • liza01user posted image
  • Principeska_ 
  • vianne  user posted image
  • trinity22
  • Serendipity
  • Tiki55
  • sončnica24 user posted image
  • brkn83 
  • KAHLO user posted image
  • oktavija
  • metir
  • nayka7
  • talcyuser posted image
  • ninyka
  • Pikica5 
  • skrivnost
  • murkica
  • pikachu
  • Erin user posted image     
  • sarcy21user posted image     
  • sunny24
  • YULIAH
  • giotti 
  • polaris
  • anci banci
  • ninykauser posted image
  • srecna_zvezda 
  • pikipu
  • tasa.m
  • srecna_zvezda
  • polnaluna
  • emina83
  • lunica24 
  • astja
  • Tane
  • Polynesia user posted image
  • Leli§
  • EnaNobena
  • katalina
  • ninčy
  • tody78
  • matt
  • urskaj
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk
AVGUST................21,6 %srečk nosečk
SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk 
OKTOBER..............23% srečk nosečk   
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk
JANUAR.................25% srečk nosečk

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk
MAREC................... 9,2 % srečk nosečk
-----------------------------------------------------

user posted image  
user posted image  MARČEVSKA STAVNICA:user posted image  

24% - Erin, cina 
25% - trinity22, tany83, Rosi*

26% - oktavija, EnaNobena
30% - gantar, KAHLO, murkica
35% - ledenka

user posted image

user posted image

user posted image  Naj vam velikonočni zajček prinese veliko     user posted image  user posted image  user posted image

_katja_- Čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa še tukaj čestitam špelki, ki si res zasluži, postati mamica!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?