|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
14.3.2008 17:50:01   
matt
hojla!

nisem še pozabila na vas sotrpinke... samo malo sem se odmaknila,  tu pa tam poškilim na seznam, ki pa tudi meni ni preveč všeč... dajmo POROZAJMO SEZNAM!!!
ker  sem trenutno  v postopkih na GK,ostajam do nadaljnega le vaša zvesta navijačica!!!!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
14.3.2008 17:50:13   
uršika***
Jaz pa ne vem točno, kdaj bo M prišla(itak upam, da je ne bo), ker se mi še ni uredila po KT. In sploh ne vem, kdaj točno jo naj pričakujemuser posted image user posted image user posted image
Ko sem jedla KT sem jo imela na 24 dni, naslednji mesec na 25, potem pa na 28. Tak dauser posted image user posted image user posted image
Čakam, zvija me, tako kot pred M, zizike si non stop tipamuser posted image , pa me nč ne bolijouser posted image  in nasplošno sem user posted image . Sploh pa, ko pogledam na seznam.
Itak sem že nardila 3 teste ta mesec, pa dokler se user posted image user posted image  ne prikaže(upamo, da se ne bo), bom ziher delala test vsak dan. Nepotrpežljivost pa takauser posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
14.3.2008 17:59:47   
lunica 85
no uršika:
ne delaj več testov ker dokler se ti ne prikaže rdeča se ne splača delat testov,saj je brezvezna potrata denarja.no pa da bi ti vseen le pokazalo + in seveda meni tudi čez 1 teden,ker je ne pričakujem.

lp lunica 85

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
14.3.2008 18:08:57   
little angel
ojoj ursika prava si ti jauser posted image ne tolko testekov delat, ker je res brezveze, pocakaj da zamuja ce pa si ze taaaak neucakan pa ga naredi vsaj na dan ko bi mogla prit pa se to ni ziher da bi pokazalo. kr tak jih je res bvz delat sploh glede na to da sta sele zacela delat na bebi, redke so srecnice ki jim uspe ze prvi mesec ves. vsekakor ti drzim pesti da vama cimprej rata!!!!in navijam za tebe, mene za vse nas tukaj gor da nas cimprej doleti user posted image user posted image user posted image . jaz si samo pri sebi pravim, da raje nekaj casa pocakam da nama rata ko da zanosim in sledi ss. greeeeemo punce!!!!!sicer jaz sem se pa tak odlocla da bom ta mes roza, ker po tabletkah naj bi mel kao 3 mes pavze (no midva sma vseeno na polno delalauser posted image ) zdaj pa nama bo v 4 tak al tak ratalo bote vidleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
14.3.2008 18:20:35   
lunica 85
tako se govori ,dajte malo vspodbudnih besed ,ne pa tako kot uršika,res ne delaj testov vsak da n saj potem boš bolj psihično zdelala.

nekam štrajkate vse a teden.bolj malo se javljate.  gremo roza gremo

lp lunica85

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
14.3.2008 18:23:33   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Jaz pa ne vem točno, kdaj bo M prišla(itak upam, da je ne bo), ker se mi še ni uredila po KT. In sploh ne vem, kdaj točno jo naj pričakujemuser posted image user posted image user posted image
Ko sem jedla KT sem jo imela na 24 dni, naslednji mesec na 25, potem pa na 28. Tak dauser posted image user posted image user posted image
Čakam, zvija me, tako kot pred M, zizike si non stop tipamuser posted image , pa me nč ne bolijouser posted image  in nasplošno sem user posted image . Sploh pa, ko pogledam na seznam.
Itak sem že nardila 3 teste ta mesec, pa dokler se user posted image user posted image  ne prikaže(upamo, da se ne bo), bom ziher delala test vsak dan. Nepotrpežljivost pa takauser posted image

Popolnoma poznana stvar tole s testi!!! Vsak mesec jih polulam skoraj ducat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej veste babji firbec!!!!!!  Pa kaj, če se zato boljše počutimo bomo pač lulale po palčkah!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Malo napetosti mora biti vsako jutro, a ni tako uršika**???  user posted image user posted image  Sicer se strinjam da dokler ne zamuja user posted image  nima smisla delat testkov, sam kaj ko me pa tako firbec matra!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1831
14.3.2008 18:31:02   
uršika***
Ja Katalina. Midve sva že ugotovile, da sva ene take neučakane firbčne babeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in vsaka čast vsem, ki imate živce, da zdržite cel mesec do zadnjega dne s čakanjemuser posted image user posted image user posted image  in vas nič ne mika, da bi delale test prejuser posted image user posted image user posted image
Saj imate prav, da je to potrata denarja, pa kaj si naj, če sem pa kokoškauser posted image
( pa Katalina tutuser posted image )

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
14.3.2008 18:34:19   
aqua77
In to na kvadrat!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa se sploh nič ne sekiram, da veš!!!! Samo to vem, da ko bom vidla pa user posted image  na testu, bom pa cel DM spraznila in vse polulala, da bom čisto ziher!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me bo sigurno na hrbet vrglo!!! Komaj čakam!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1833
14.3.2008 18:38:04   
uršika***
Ja!!!!!!!!!!!
In ko te bo vrglo ne boš mogla napisat, da si srečka user posted image , zato prosim naj te ne vrže, ampak hitro pridi povedat na forum veselo novico!!!!!
Veliko sreče pri lulanju testov ti želim ter vsem ostalim soborkam tudi!!!!!!
                            user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
14.3.2008 18:40:55   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

no uršika:
ne delaj več testov ker dokler se ti ne prikaže rdeča se ne splača delat testov,saj je brezvezna potrata denarja.no pa da bi ti vseen le pokazalo + in seveda meni tudi čez 1 teden,ker je ne pričakujem.

lp lunica 85

Držim pesti, da je res ne dobiš naslednji tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1835
14.3.2008 18:41:19   
aqua77
Jaz imam itak že abonma pri aprilkah, tako da boste za vse urgentno obveščene!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   uršika** ti si pa tud kakšen poušter daj u kopalnico na tla za vsak slučaj, ker mam občutek, da te bo tudi kmaaaal vrglo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1836
14.3.2008 18:44:04   
lunica 85
pa niste kokoškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sej smo vse.vidve kar lulajta ,sam katalina na pokupit cel dm k pol pa za nas ne bo ker boš ti vse pokupla,pa ostalev ne bomo mogle lulat in sporočit da smo srečke nosečke k ne bomo mogle delat test-a.

gremo marec ,gremo dajmo moje soborke,da bo ta mesec naš(tiste ki še niste dobile  ali še čakate).

lp lunica 85

Neposredna povezava do sporočila: 1837
14.3.2008 18:45:05   
uršika***
                                       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Katalina iz tvojih ust v božja ušesa in da nas vse vrže, ko bomo zagledaleuser posted image !!!
V vsakem primeru je pa fajn imet poušter v kopalnici. Če zagledaš user posted image  te vrže, če pauser posted image  pa tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
14.3.2008 18:46:25   
lunica 85
uršika** ti si pa tud kakšen poušter daj u kopalnico na tla za vsak slučaj, ker mam občutek, da te bo tudi kmaaaal vrglo!!!

tudi jaz tako mislim,sam le glej da nas nekdo obvesti da si srečka user posted image
lp lunica 85

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
14.3.2008 18:47:51   
aqua77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Katalina iz tvojih ust v božja ušesa in da nas vse vrže, ko bomo zagledaleuser posted image !!!
V vsakem primeru je pa fajn imet poušter v kopalnici. Če zagledaš user posted image  te vrže, če pauser posted image  pa tudiuser posted image user posted image user posted image

Ti povem: ZIHER JE ZIHER!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sicer bo pa tebe zaradi user posted image  vrglo, itak!!!!  Tako da navijam zate pa čim prej nam povej, kaj je novega!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Ker tako al tako vemo da boš spet zelo kmalo lulala po testku!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1840
14.3.2008 18:57:10   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

kako ste kaj?pridno user posted image ?midva sma zeeeelo pridna in upama nauser posted image . pravijo da zenska cuti ko zanosi a ne?no kr jaz si niti predtstavljat ne znam da bi tak da upam da to ne drzi. ker res upam da nama je ta mesec kaj ratalo. no bomo vidli. punce navijam za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stiskam pesti zate!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hitro nam pridi povedat, ko bo kaj novega!!! user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1841
14.3.2008 18:59:40   
little angel
katalina in ursika a vidve to resno?tolko testov naredit na mesec?jaz sem prejsni mesec ga delala en dan preden bi mogla M prit pa me ga je blo taaaak strah delat kr mi je grozno ko vidim to eno grdo crtico ki je najgrsa na svetuuser posted image in ta mes vem da nebom delala testa dokler resnicno ne bo zamujala in pol ga bom naredla in bom zagledla plusek ne?user posted image te pa meni moj pravi da malo prevec mislim da bebo pa da nama zarad tega nebo ratalo, ce bi delala tak teste ko vidve bi me tak vrjetno malo na dopust poslaluser posted image user posted image user posted image ne punci res malo se umirita da se bo res kaksen test v dm-u za nas ostaluser posted image da nebomo rable celega mb-ja preiskat da bomo nasle kako lekarno odprto da bomo lahko teste delale. samo punce tovarne s testi pa morjo dobro sluzit ne?user posted image user posted image user posted image mogoce so dali ta mes ven kake teste z napako ki ne pokazejo nosecnosti da bi vec zasluzliuser posted image user posted image greeeeeeemooooooooooo marcice!!!!!pokazimo kaj je to baby boom!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
14.3.2008 19:05:12   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

Ti povem: ZIHER JE ZIHER!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sicer bo pa tebe zaradi user posted image  vrglo, itak!!!!  Tako da navijam zate pa čim prej nam povej, kaj je novega!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Ker tako al tako vemo da boš spet zelo kmalo lulala po testku!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda bomuser posted image user posted image user posted image  lulala po testku. Če ne bo prej prišlauser posted image . Hvala za pikepoke, jaz ti jih pa pošiljam nazaj za april.user posted image user posted image user posted image user posted image kar tavelke, da bojo bolj držaleuser posted image  Saj se vidimo v aprilu. Upam, da jaz samo kot navijačica, drugače pa tudi OK. Se bomo pa skupaj borile, pa veselo user posted image user posted image user posted image , pa spet lulale po testihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
14.3.2008 19:11:07   
aqua77

katalina in ursika a vidve to resno?tolko testov naredit na mesec?jaz sem prejsni mesec ga delala en dan preden bi mogla M prit pa me ga je blo taaaak strah delat kr mi je grozno ko vidim to eno grdo crtico ki je najgrsa na svetuuser posted image in ta mes vem da nebom delala testa dokler resnicno ne bo zamujala in pol ga bom naredla in bom zagledla plusek ne?user posted image te pa meni moj pravi da malo prevec mislim da bebo pa da nama zarad tega nebo ratalo, ce bi delala tak teste ko vidve bi me tak vrjetno malo na dopust poslaluser posted image user posted image user posted image ne punci res malo se umirita da se bo res kaksen test v dm-u za nas ostaluser posted image da nebomo rable celega mb-ja preiskat da bomo nasle kako lekarno odprto da bomo lahko teste delale. samo punce tovarne s testi pa morjo dobro sluzit ne?user posted image user posted image user posted image mogoce so dali ta mes ven kake teste z napako ki ne pokazejo nosecnosti da bi vec zasluzliuser posted image user posted image greeeeeeemooooooooooo marcice!!!!!pokazimo kaj je to baby boom!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej sej ni panike, ker jih jaz ne kupujem v MB- ju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako da kar mirno!! MB je miren pred mano!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal heca pa more bit!!!  user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1844
14.3.2008 19:11:13   
lunica 85
tako se govori.gremo gremo

lp lunica 85

Neposredna povezava do sporočila: 1845
14.3.2008 19:14:03   
uršika***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem za baby boom!!!!! Sam kje bomo pa potem rojevale, če nas bo tolk????? A nebi blo fora, da se srečamo v porodnišnici???
Little angel nič bat, ti prepuščam MB, jaz izropam samo KKuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mene pa ni strah testa, strah me je negotovosti. Mislim si: kaj pa če bi danes že pokazalo?? In ga grem seveda nardituser posted image

Seveda ti bo pokazal testuser posted image . Pa še user posted image user posted image user posted image  za srečo pri lulanjuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1846
14.3.2008 19:18:22   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

tako se govori.gremo gremo

lp lunica 85

Lunica 85 kam gremo? Teste delat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ne morem nikamor. Moram kar čakat, pa čakatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ste me tko v dobro voljo spravle babike user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1847
14.3.2008 19:27:04   
little angel
punce ne se bat ne kupujem jaz testov v mbuser posted image zivim v italijiuser posted image navijam!!!!!!!1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1848
14.3.2008 19:27:07   
lunica 85
ja kam gremo.ja  ne vem še,jst vem da testa še ne grem delat.bom še počakala kak teden ,ja sej mi zamuja 2 dni sam upam da je res ne bo,ker si resnično želim user posted image .ja testek bom pa lulala drug teden,pa me se ne bomo mogle videt v porodnišnici,sem s celjske okolice,upam pa da se bom s katero v celjski,da bo ta isti čas kot jst.

aja kam gremo,user posted image navijat,marec,marec,marec,gremo user posted image user posted image user posted image (za srečo)

lp lunica 85

Neposredna povezava do sporočila: 1849
14.3.2008 19:32:53   
uršika***
Lunica 85 Držimo pesti, da user posted image  ne bo in da boš veselo lulala po testku in da ti bo pokazal user posted image
Potem pa najboljše, da si napišemo na sredino čela naša forumska imena, da se bomo med sabo spoznaleuser posted image user posted image user posted image , ko bomo v porodnišnicah. To bo pa že čez 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?