|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
5.3.2008 17:07:37   
uršika***
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem je to OK in koristna stvar:
itak- čimveč user posted image not ostane bolj tekmujejo med sabo in enemu bo menda ja uspelo pridet do naše jajčke in nardit kaj koristnega - Naprimer  user posted image  !!!!!
Kar naj debelo gleda, se bo mojuser posted image tudi mogu navadet, da morajo noge pouser posted image  gor!!!! in.(pika)user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 901
5.3.2008 17:08:46   
pikipu
Drage moje soborke, naj se vam še jaz malo oglasim. Nekam dolgo - cel teden - nisem nič pisala, vas samo berem, torej navijam in držim pesti zelo, zelo, zelo pridno. Da ne boste mislile, da sem na vas kar pozabila.

Torej vsem novim nosečkam - Sončnica 24, Polynesia, vebo, Bety -  pa BRAVO in VELIKO SREČE TER MIRNO user posted image

Vsem, ki odhajate v nov krog user posted image user posted image user posted image user posted image  in

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 902
5.3.2008 17:12:39   
witto
to mi je povedala moja sestra, da naj tako naredim. ona je ko je delela nauser posted image  1 leto, in ni in ni, ratalo je začela dajat noge v luft, in po 10 dneh user posted image . Danes pa ima mali že 10 let. No jast to prakticiram že en čas, pa se mi zaenkrat kažejo samo user posted image , in nič drugega. Bojim pa se, kako bo na inseminaciji, ker če se mi ni prijelo zaradi tanke maternične stene in sluzi, nevem če se bo takrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 903
5.3.2008 17:13:06   
pikipu
in (da dokončam) enega velikega user posted image  za srečo v aprilu.

Vsem nam, ki še potrpežljivo čakamo, user posted image , preštevamo dneve, razmišljamo, koliko znakov imamo oziroma nimamo pa veliko uspeha in eno user posted image , da zagledamo tisti krasni +.

Odštevam dneve, znakov, ki bi mi kaj povedali nimam user posted image , tako da čakam, čakam, še par dni, pa bo vse jasno.

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 904
5.3.2008 17:14:26   
witto
pikipu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 905
5.3.2008 17:16:36   
Polynesia
Tudi jaz sem noge u luft dajala, prvič in tudi sedaj drugič in se je obakrat prijelo v prvo, no edino prva nosečnost se ni iztekla dobro, ampak to nima veze.

Se pravi, pupeee, nogice u luft pa gremo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 906
5.3.2008 17:29:58   
becky
danes sem bila pri G, ker me jajčniki res ful bolijo (ugotovil je rahlo vnetje). je pa G naredil tudi še en rtest in mi rekel, da se rahlo vidi druga črtica. tako, da je možno, da nama je uspelo. v petek moram narediti drug test. prosim, držite pesti.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 907
5.3.2008 17:32:31   
witto
tako je polynezia, noge v luft user posted image user posted image user posted image  becky tebi pa user posted image user posted image user posted image  za petek, pa javi rezultate, da se bomo lahko veselile z tabo..........
moji buhteljčki pa kar rastejo......user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 908
5.3.2008 17:33:02   
LunaLuna
Držim pesti, becky!

Tudi moji dnevi NEpričakovanja M se bližajo. Nimam nobenih znakov, a upanje ostaja.

Zdej grem pa malo na sprehod, potem pa spet preberem vse novo na RR. Morem reči, da ste glede tipkanja na forum zelo pridne. user posted image

Imejte se lepo.

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 909
5.3.2008 17:37:15   
uršika***
Witto držimo pesti za tebe!!! Saj veš, da vse navijamo, da ti uspe dobit user posted image !!
Ti kar noge v luft drži, pa ti mogoče na inseminacijo ne bo trebauser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 910
5.3.2008 17:40:40   
uršika***
Pikipu, tudi meni se dnevi vlečejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čakanje me ubija.
Tudi jaz vam vsem pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

Neposredna povezava do sporočila: 911
5.3.2008 17:43:43   
witto
Uršika, hvala ti, za te lepe besede, prav stisnilo me jeuser posted image . Danes, priznam sem imela eno manjšo krizicouser posted image , ampak je šla hitro stran.  meni se dnevi zelo hitro obračajo, in 18.3. bo kmalu tu, in začnemo spet z uz, upam, da mi res ne bi bilo potrbno na inseminacijo, ampak mislim, da bo ravno to potrebno, pa dobro, bomo še to dali skozi. Pa jih bom lepo v bolnici prosila, da mi vstavijo, kak zamašek, da bo vse notri ostalouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 912
5.3.2008 17:45:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Uršika, hvala ti, za te lepe besede, prav stisnilo me jeuser posted image . Danes, priznam sem imela eno manjšo krizicouser posted image , ampak je šla hitro stran.  meni se dnevi zelo hitro obračajo, in 18.3. bo kmalu tu, in začnemo spet z uz, upam, da mi res ne bi bilo potrbno na inseminacijo, ampak mislim, da bo ravno to potrebno, pa dobro, bomo še to dali skozi. Pa jih bom lepo v bolnici prosila, da mi vstavijo, kak zamašek, da bo vse notri ostalouser posted image user posted image
witto saj bo,tud mal slabši dnevi pridejo,vendar grejouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 913
5.3.2008 17:48:43   
uršika***
user posted image user posted image user posted image user posted image
Boš pa tudi to potrpela, če bo treba. Samo da dobiš svojegauser posted image
Saj kar te ne ubije, te okrepi. Pa naj te nič ne stiska priuser posted image . Te bo še fršlok ruknuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 914
5.3.2008 17:52:50   
*Mišika*
O ste pridne vidm, ste se kr razpisale. Ja sjt mam tud še za dolgo čakat, do 27. marca. do takrat bova pa z dragim pridno user posted image  in noge u luft držala.

Sem pa nekje brala da ni dobro user posted image  vsak dan, ampak da je najbolj idealno na dva dni, da ima sperma čas da se obnovi. Nevem, kaj ve mislite? user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 915
5.3.2008 17:56:31   
uršika***
Ja, je tako. vsake 2 dni, da so spermijčki bolj kvalitetni. Saj jaz sem kar opazla, da je sperme manj, ko sva vsak dan. Najbrž nima časa, da se nabereuser posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
5.3.2008 17:58:25   
witto
Uršika, fršlok ruknu? user posted image user posted image user posted image  sem jast žilava, ne dam se kar takouser posted image , mišika, prav imaš, midva z mojim prakticirava, takoj ko user posted image  odide, vsak drugi dan, in nemoreš zgrešit, pa takoj noge v luft.

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 917
5.3.2008 17:59:11   
*Mišika*
Ja verjetno res nima časa da se nabere. user posted image  

... dočakala sva svoj plusek ...

Neposredna povezava do sporočila: 918
5.3.2008 18:02:20   
uršika***
Saj vsak dan pa tut ne paše. Na 2 dni je pa OK, drugače se počutiš že kot ena mašina za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  delatuser posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 919
5.3.2008 18:09:17   
witto
 So minili tisti časi, ko sva tudi po 3 na danuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa res nisem od volje vsak dan.  Ko sva šla lani aprila, v ambulanto za neplodnost, je ginekolog rekel,ne manj kot3 krat na teden in ne več kot7 krat na teden, ker ja, potem kvaliteta user posted image  pade, in se ne uspejo obnovit. A se že dosti časa borite za user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 920
5.3.2008 18:15:41   
tasa.m
Becky; a če imaš jajčnike vnete, se pravi lahko zanosiš, prejšnji mesec so me boleli jajčniki pa ne vem zakaj, mogoče prehlad, pa sem pri G naročena šele 3.4.,

Jaz sem tud včeraj noge v luft držala, mi je moj kar sam rekel, da moram eno uro gor držat user posted image user posted image , kaj vse počnemo, samo da bi se prijelo user posted image . Pa tisto, kar mi ven steče, mi reče naj kar not zabašem user posted image user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 921
5.3.2008 18:19:22   
uršika***
Jaz ne. Sva šele začela. Ta mesec. user posted image Tko dauser posted image  Nisem ravno izkušena borka. Se pa učim,user posted image vsak dan izvem kaj novega na temle forumu in so mi stvari veliko bolj jasne. Če se spomnim pol leta nazaj, ko sva se z user posted image  poročila sploh nisem vedela, da obstaja O in da se lahko zanosi le takratuser posted image . Pač se nisem zanimala za te stvari, sedaj pa željno vpijam vse podrobnosti, ki jih je dobro vedeti.user posted image user posted image
Ne bom nič razočarana, če ne bo ratalo takoj, ker vidim, da vas je ogromno takih revic, ki se trudite že zeloooo dolgo. in user posted image user posted image user posted image  vsem!!!!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 922
5.3.2008 18:20:15   
witto
 user posted image user posted image user posted image  ne skrbi za tisto kar ven steče, tisti ki so najhitrejši, so na cilju točno ob pravem trenutkuuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 923
5.3.2008 18:22:46   
uršika***
Ojej!!! potem boš imela pa najmanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! če eno uro noge v luft držiš, pa vse kar ven steče nazaj nabašešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste vidle zdaj recept punce???
Noge v luft, pa kar ven steče je treba nazaj nabasat

Neposredna povezava do sporočila: 924
5.3.2008 18:24:06   
witto
 Uršika, ko sva z mojim pred 2 leti začela, tudi jast nisem imela pojma o marsi čem, sem pa od takrat toliko informacij dobila, da bi lahko roman pisala. Je pa res, da smo vse različne, in na vsako vpliva stvar drugače. Želim ti torej, da vajin zakon okronate zuser posted image  čimprej. Iskrene čestitke k porokiuser posted image user posted image  

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?