Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 15:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo pozdrav...malo sem prišla navijat za vse nas! Menda pa je tud barve zmanjkalo, tako da ...roza...ni druge! Pridne bodite!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 16:11:16
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 ja ne vem če.sem danes glih konec z menstruacijo tako da sem se odločila da greva juter kar vv boj za .ej punce daj mi nekaj povejte.vedno se mi kaj zabrkla.katere dneve je ovulacija.12-14 dan od prve M ali 12-14 dni po M pravijo da naj bi O nstopila nekje na sredi cikla oz okoli 14. dneva , ampak to velja le ce imas cikle dolge 28 dni, pa se to ni 100%. Drugace pa naj bi O bila tam nekje 14 dni (+- nekaj dni) preden nastopi M. Tako da jo lahko izracunas za nazaj. Drugace pa lahko opazujes spremembe vaginalne sluznice (hehe ne vem ce je to pravi izraz), nekaj dni ali dan pred O naj bi bila sluz podobna jajcnemu beljaku, taka prozorna in vlecljiva. Ko/ce opazis tako sluz le veselo na delo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 17:29:39
|
|
|
|
tany83
|
se se malo tukaj oglasim in ponavijam, da bo cim vec rozik v marcu ... .... naj vam ta dobra vila vsem pricara.... .... Lunica 85 ovulacija ponavadi nastopi 14 dni pred naslednjo menstruacijo... sam to je precej odvisno od vsakega posameznika, ene jo imajo tudi med M, druge takoj po M, lahko pa je tud mal pred M... tko, da je najbolje sluz opazovat in bit pozoren na spikanje v jajcnikih in seveda merjnje BT ... pa upam, da ti kmalu uspe ugledat ....
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 17:48:50
|
|
|
|
Raguel
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: darja30 IZVIRNO SPOROČILO: spps eno sporočilo za marčevke,ker me februarke nič ne šmirglajo -v februarju je zmanjkalo modre barve,tako,da v marcu ste brez,tako da vam ni druge,kot pa da ste roza!!! si bom še poštarja sposodla,da bo ja ratal... to pa ne-me bo pol tvoj mož poiskal To bi šele bilo zanimivo
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 17:50:12
|
|
|
|
Raguel
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: darja30 si bom še poštarja sposodla,da bo ja ratal... Darja, si me spomnila na en štos... Če je otrok, ko se rodi podoben očetu je to vpliv genov, če je pa poštarju je pa to vpliv okolja. ...zdaj mi pa solze frčijo po luftu....pošteno povedano
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 18:01:32
|
|
|
|
lunica 85
|
HVALA OBEMA.SEM SE ODLOČLA DA GREM TAKOJ
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 18:07:42
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 HVALA OBEMA.SEM SE ODLOČLA DA GREM TAKOJ Tko je tud prav... ... pa velik srece
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 18:08:38
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja30 IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: darja30 si bom še poštarja sposodla,da bo ja ratal... Darja, si me spomnila na en štos... Če je otrok, ko se rodi podoben očetu je to vpliv genov, če je pa poštarju je pa to vpliv okolja. ...zdaj mi pa solze frčijo po luftu....pošteno povedano haha ... ta pa je res dobra
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 18:11:06
|
|
|
|
Raguel
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda Dobro jutro tudi tukaj! Lunica 85 in Darja30 jaz menim da bo obe doletela sreca letos...ce nic drugega ze zato ker je prestopno leto in zato nekaj posebnega! Mi vsi pa bomo za to navijali! Lunica mogoce bi tudi ti ze lahko naredila test, nekako sem prepricana da ti bo pokazalo.... Drugace pa se meni zdi da se bom kar k vam, marcevkam mogla seliti. Vse se pripravlja na prihod M v mojem telesu, ze prav cutim..... mogoče pa bo letos prestopno leto res nekaj posebnega....mogoče se bo moj malo večkrat spotaknil in padel name Upam,da tvoja grdoba ne pride,če pa že,boš pa med nami marčevkami
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 18:22:08
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja30 IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda Dobro jutro tudi tukaj! Lunica 85 in Darja30 jaz menim da bo obe doletela sreca letos...ce nic drugega ze zato ker je prestopno leto in zato nekaj posebnega! Mi vsi pa bomo za to navijali! Lunica mogoce bi tudi ti ze lahko naredila test, nekako sem prepricana da ti bo pokazalo.... Drugace pa se meni zdi da se bom kar k vam, marcevkam mogla seliti. Vse se pripravlja na prihod M v mojem telesu, ze prav cutim..... mogoče pa bo letos prestopno leto res nekaj posebnega....mogoče se bo moj malo večkrat spotaknil in padel name Upam,da tvoja grdoba ne pride,če pa že,boš pa med nami marčevkami Iz dna srca zelim to vam kakor sebi sami!!! Verjemi!!!!!!! Dajmo pestke drzati za vse nas, ki se cakamo in tiste ki bodo v marcu cakale!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 18:23:42
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 HVALA OBEMA.SEM SE ODLOČLA DA GREM TAKOJ seveda, nic cakat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 18:32:29
|
|
|
|
Raguel
|
Sem pa nevljudna,ker še nisem pozdravila tudi novih bork in bork,ki se že poznamo iz prejšnjih mesecev: liam,janin,janaja,sasa78,Mimmi78,stuhica,Bety upa, MR99,pilar28,Rosi*,cina,pikicaa25,Athina........dobrodošle bodoče mamice
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 18:48:20
|
|
|
|
*nina*
|
hojla punce,se pravi da tukaj se prijaviš če nočeš dobiti m marca,no jaz sem jo dobila danes in sem ful vesela kajti 28.12 sem imela čiščenje...in po tej m grem lahko v nove boje!!!!tako da še mal in akcija in seveda tudi jaz si je ne želim videti konec marca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 19:09:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *nina* hojla punce,se pravi da tukaj se prijaviš če nočeš dobiti m marca,no jaz sem jo dobila danes in sem ful vesela kajti 28.12 sem imela čiščenje...in po tej m grem lahko v nove boje!!!!tako da še mal in akcija in seveda tudi jaz si je ne želim videti konec marca ce zelis te damo na seznam bork...aja pa se datum kdaj je ne pricakujes nam povej, da te bomo znale uvrstit na seznam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 20:06:57
|
|
|
|
neyka7
|
A jaz sem že navijačica?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 20:08:20
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 A jaz sem že navijačica? Da...
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 20:14:48
|
|
|
|
lunica 85
|
sem že nazaj in upam da naslednje m ne bo.bomo skoz
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 20:38:25
|
|
|
|
neyka7
|
ja lunica 85 kr lepo na delo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 20:48:38
|
|
|
|
ninčy
|
Hojla! Vidim, da se seznamček lepo daljša. Upam, da bo res vse roza ... Mene pa mal psiha daje ... jutri imam namreč sicer reden pregled pri G, samo ker sva že v 10. krogu, bom kar "zahtevala" naj ornk vse pregleda in mi da kakšno napotnico. In zdej že psihiram ... totalno. Bomo videli, kaj bo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 20:50:47
|
|
|
|
neyka7
|
ninčy držim pesti, da vse zrihtaš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 21.2.2008 22:08:34
|
|
|
|
ninica04
|
Pozdravček Spet po dolgem času se malo javljam. Danes sem dobila menstr. - sicer sem po mojem tukaj ena redkih ki se tega veseli, ampak za mene to pomeni da lahko po tej mestr. začnema z dragim ponovno delat na tem da bom (decembra abrazija). Tako da je že v marcu NE pričakujem. Na seznamu sem že sicer kot xx marec, in bom to tudi ostala glede na to da imam še vedno zamešan cikel. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 22.2.2008 8:04:50
|
|
|
|
Bety upa
|
Lunica85.....oboje je pravilno, odvisno od dolžine tvojih ciklusov....Kdaj si imela O si lahko izračunaš, če od prvega dne M odšteješ 12-16 dni....In v tem času si imela O.... Opazuješ malo bolj sebe (ker nismo vse enake) in hitro ugotoviš, kdaj je tisti dan D..... Če seksaš vsak drug dan, s polno ljubezni in strasti, z orgazmom in plavalčki, usmerjenimi v maternični vrat.....potem si nosečka v treh mesecih. In če se to ne zgodi.... ....je sigurno nekaj narobe. (zamašeni jajcevodi, spermiji slabi...) ((//V šolah bi se moglo kaj več govoriti o zdravlju in oplodilni sposobnosti. Kajenje, alkohol, hrana brez vitaminov, nič športa..... ....Pri ženskah anoreksija, bulimija, veliko prehladov in vnetij, tangice in popek od zunaj pri -15, seks z vemi povprek.....hmmm.... pa smo tam, kamor smo..... Dovolj je samo eno pelvično vnetje, ki ga ne zdraviš z antibiotiki, da ti uniči jajcevode....in vse drugo je zastonj, kar počneš....jajčece ne pride na pravo mesto in plavalčki tudi....//)) tako..... Pa veliko sreče vam želim.... LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 22.2.2008 8:09:47
|
|
|
|
Bety upa
|
Ninica 04....jaz sem imela tudi abrazio decembra....nosečka sem bila 10t....In v nove boje gremo, ni kaj.....Moji cikli so se takoj uštimali in je vse po starem....tako, da srčno upam na najboljše.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 22.2.2008 9:02:25
|
|
|
|
liam
|
Držim pesti za vse nas, da marca ne bo in da bomo srečne in vesele .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 22.2.2008 11:10:14
|
|
|
|
lunica 85
|
bety upa: hvala za tako lep odgovor.No midva sva že kar začela in kar bo bbo.Resnično je ne pričakujem marca ,najkasneje aprila je ne smem več videt te presnete ,ker čene bomo spet modre,tega pa nočemo kaj ne punce.Mesec marec mora biti v polno roza in pika.Ko bo kaj vam hitro sporočim.V februarju je pa še ena nova jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Bravo za njo in držim pesti za nas v marcu.jupi
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?