|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
21.2.2008 15:24:55   
Anonimen
Lepo pozdrav...malo sem prišla navijat za vse nas! Menda pa je tud barve zmanjkalo, tako da ...roza...ni druge! Pridne bodite!

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
21.2.2008 16:11:16   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

ja ne vem če.sem danes glih konec z menstruacijo tako da sem se odločila da greva juter kar vv boj zauser posted image .ej punce daj mi nekaj povejte.vedno se mi kaj zabrkla.katere dneve je ovulacija.12-14 dan od prve M ali 12-14 dni po M

pravijo da naj bi O nstopila nekje na sredi cikla oz okoli 14. dneva , ampak to velja le ce imas cikle dolge 28 dni, pa se to ni 100%. Drugace pa naj bi O bila tam nekje 14 dni (+- nekaj dni) preden nastopi M. Tako da jo lahko izracunas za nazaj. Drugace pa lahko opazujes spremembe vaginalne sluznice (hehe ne vem ce je to pravi izraz), nekaj dni ali dan pred O naj bi bila sluz podobna jajcnemu beljaku, taka prozorna in vlecljiva. Ko/ce opazis tako sluz le veselo na delo! user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 327
21.2.2008 17:29:39   
tany83
user posted image

se se malo tukaj oglasim in ponavijam, da bo cim vec rozik v marcu user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image ....

naj vam ta user posted image dobra vila vsem user posted image user posted image  pricara.... user posted image user posted image user posted image ....

Lunica 85 ovulacija ponavadi nastopi 14 dni pred naslednjo menstruacijo... sam to je precej odvisno od vsakega posameznika, ene jo imajo tudi med M, druge takoj po M, lahko pa je tud mal pred M... tko, da je najbolje sluz opazovat in bit pozoren na spikanje v jajcnikih in seveda merjnje  BT ...
pa upam, da ti kmalu uspe ugledat user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 328
21.2.2008 17:48:50   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: darja30

IZVIRNO SPOROČILO: spps

eno sporočilo za marčevke,ker me februarke nič ne šmirglajouser posted image user posted image user posted image -v februarju je zmanjkalo modre barve,tako,da v marcu ste brez,tako da vam ni druge,kot pa da ste roza!!!

si bom še poštarja sposodla,da bo ja ratal...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  to pa ne-me bo pol tvoj mož poiskaluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image To bi šele bilo zanimivouser posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 329
21.2.2008 17:50:12   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

si bom še poštarja sposodla,da bo ja ratal...user posted image user posted image user posted image

Darja, si me spomnila na en štos...

Če je otrok, ko se rodi podoben očetu je to vpliv genov, če je pa poštarju je pa to vpliv okolja. user posted image

user posted image user posted image user posted image ...zdaj mi pa solze frčijo po luftu....pošteno povedanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
21.2.2008 18:01:32   
lunica 85
HVALA OBEMA.SEM SE ODLOČLA DA GREM TAKOJ user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 331
21.2.2008 18:07:42   
tany83

Tko je tud prav... user posted image user posted image user posted image ... pa velik srece user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 332
21.2.2008 18:08:38   
tany83

IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Darja, si me spomnila na en štos...

Če je otrok, ko se rodi podoben očetu je to vpliv genov, če je pa poštarju je pa to vpliv okolja. user posted image

user posted image user posted image user posted image ...zdaj mi pa solze frčijo po luftu....pošteno povedanouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  hahauser posted image user posted image user posted image ... ta pa je res dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 333
21.2.2008 18:11:06   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

Dobro jutro tudi tukaj!

Lunica 85 in Darja30 jaz menim da bo obe doletela sreca letos...ce nic drugega ze zato ker je prestopno leto in zato nekaj posebnega!user posted image  Mi vsi pa bomo za to navijali! Lunica mogoce bi tudi ti ze lahko naredila test, nekako sem prepricana da ti bo pokazalo....
Drugace pa se meni zdi da se bom kar k vam, marcevkam mogla seliti. Vse se pripravlja na prihod M v mojem telesu, ze prav cutim.....user posted image

user posted image user posted image mogoče pa bo letos prestopno leto res nekaj posebnega....mogoče se bo mojuser posted image malo večkrat spotaknil in padel name user posted image user posted image

Upam,da tvoja grdoba ne pride,če pa že,boš pa med nami marčevkamiuser posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 334
21.2.2008 18:22:08   
srecna_zvezda

IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

Dobro jutro tudi tukaj!

Lunica 85 in Darja30 jaz menim da bo obe doletela sreca letos...ce nic drugega ze zato ker je prestopno leto in zato nekaj posebnega!user posted image  Mi vsi pa bomo za to navijali! Lunica mogoce bi tudi ti ze lahko naredila test, nekako sem prepricana da ti bo pokazalo....
Drugace pa se meni zdi da se bom kar k vam, marcevkam mogla seliti. Vse se pripravlja na prihod M v mojem telesu, ze prav cutim.....user posted image

user posted image user posted image mogoče pa bo letos prestopno leto res nekaj posebnega....mogoče se bo mojuser posted image malo večkrat spotaknil in padel name user posted image user posted image

Upam,da tvoja grdoba ne pride,če pa že,boš pa med nami marčevkamiuser posted image

Iz dna srca zelim to vam kakor sebi sami!!! Verjemi!!!!!!! Dajmo pestke drzati za vse nas, ki se cakamo in tiste ki bodo v marcu cakale!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 335
21.2.2008 18:23:42   
_ancica_

seveda, nic cakat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 336
21.2.2008 18:32:29   
Raguel
Sem pa nevljudna,ker še nisem pozdravila tudi novih bork in bork,ki se že poznamo iz prejšnjih mesecev:

liam,janin,janaja,sasa78,Mimmi78,stuhica,Bety upa, MR99,pilar28,Rosi*,cina,pikicaa25,Athina........dobrodošle bodoče mamiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 337
21.2.2008 18:48:20   
*nina*
hojla punce,se pravi da tukaj se prijaviš če nočeš dobiti m marca,no jaz sem jo dobila danes in sem ful vesela kajti 28.12 sem imela čiščenje...in po tej m grem lahko v nove boje!!!!tako da še mal in akcijauser posted image user posted image user posted image in seveda tudi jaz si je ne želim videti konec marcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 338
21.2.2008 19:09:36   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

hojla punce,se pravi da tukaj se prijaviš če nočeš dobiti m marca,no jaz sem jo dobila danes in sem ful vesela kajti 28.12 sem imela čiščenje...in po tej m grem lahko v nove boje!!!!tako da še mal in akcijauser posted image user posted image user posted image in seveda tudi jaz si je ne želim videti konec marcauser posted image user posted image user posted image

ce zelis te damo na seznam bork...aja pa se datum kdaj je ne pricakujes nam povej, da te bomo znale uvrstit na seznam user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 339
21.2.2008 20:06:57   
neyka7
A jaz sem že navijačica?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 340
21.2.2008 20:08:20   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7

A jaz sem že navijačica?

Da... user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 341
21.2.2008 20:14:48   
lunica 85
sem že nazaj in upam da naslednje m ne bo.bomo skoz user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 342
21.2.2008 20:38:25   
neyka7
ja lunica 85 kr lepo na delouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
21.2.2008 20:48:38   
ninčy
Hojla!

Vidim, da se seznamček lepo daljša. Upam, da bo res vse roza ... user posted image
Mene pa mal psiha daje ... jutri imam namreč sicer reden pregled pri G, samo ker sva že v 10. krogu, bom kar "zahtevala" naj ornk vse pregleda in mi da kakšno napotnico. In zdej že psihiram ... totalno. Bomo videli, kaj bo. 

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 344
21.2.2008 20:50:47   
neyka7
ninčy držim pesti, da vse zrihtašuser posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 345
21.2.2008 22:08:34   
ninica04
Pozdravček

Spet po dolgem času se malo javljam. Danes sem dobila menstr. - sicer sem po mojem tukaj ena redkih ki se tega veseli, ampak za mene to pomeni da lahko po tej mestr. začnema z dragim ponovno delat na tem da bom user posted image (decembra abrazija). Tako da je že v marcu NE pričakujem. Na seznamu sem že sicer kot xx marec, in bom to tudi ostala glede na to da imam še vedno zamešan cikel.
lp

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 346
22.2.2008 8:04:50   
Bety upa
Lunica85.....oboje je pravilno, odvisno od dolžine tvojih ciklusov....Kdaj si imela O si lahko izračunaš, če od prvega dne M odšteješ 12-16 dni....In v tem času si imela O....

Opazuješ malo bolj sebe (ker nismo vse enake) in hitro ugotoviš, kdaj je tisti dan D.....

Če seksaš vsak drug dan, s polno ljubezni in strasti, z orgazmom in plavalčki, usmerjenimi v maternični vrat.....potem si nosečka v treh mesecih. In če se to ne zgodi....user posted image ....je sigurno nekaj narobe. (zamašeni jajcevodi, spermiji slabi...)

((//V šolah bi se moglo kaj več govoriti o zdravlju in oplodilni sposobnosti. Kajenje, alkohol, hrana brez vitaminov, nič športa.....user posted image user posted image ....Pri ženskah anoreksija, bulimija, veliko prehladov in vnetij, tangice in popek od zunaj pri -15, seks z vemi povprek.....hmmm....user posted image user posted image   pa smo tam, kamor smo.....
Dovolj je samo eno pelvično vnetje, ki ga ne zdraviš z antibiotiki, da ti uniči jajcevode....in vse drugo je zastonj, kar počneš....jajčece ne pride na pravo mesto in plavalčki tudi....//))

tako.....

Pa veliko sreče vam želim....

LP

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 347
22.2.2008 8:09:47   
Bety upa
Ninica 04....jaz sem imela tudi abrazio decembra....nosečka sem bila 10t....In v nove boje gremo, ni kaj.....Moji cikli so se takoj uštimali in je vse po starem....tako, da srčno upam na najboljše.....

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 348
22.2.2008 9:02:25   
liam
Držim pesti za vse nas, da marca ne bo user posted image  in da bomo srečne in veseleuser posted image .

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 349
22.2.2008 11:10:14   
lunica 85
bety upa: hvala za tako lep odgovor.No midva sva že kar začelauser posted image in kar bo bbo.Resnično je ne pričakujem marca ,najkasneje aprila je ne smem več videt te presneteuser posted image ,ker čene bomo spet modre,tega pa nočemo kaj ne punce.Mesec marec mora biti v polno user posted image roza in pika.Ko bo kaj vam hitro sporočim.V februarju je pa še ena novauser posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Bravo za njo in držim pesti za nas v marcu.jupi

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?