|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noseča?
3.2.2008 11:15:22   
Anonimen
Pozdravljene!

Delamo na otročičku. Ali je imela katera čustveno vedenje drugačno še preden je zvedla da je zanosila? Madona jaz sem par dni za nikamor,nimam notranjega miru vse mi gre na jok vse si takoj k srcu vzamem,vse me prizadane.......Jaz sama sebe čutim da sem zelo tečna,kaj šele moj partner.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noseča?
3.2.2008 11:19:32   
Anonimen
No anonimna, to pa res še ni znak nosečnosti, tudi jaz sem kdaj pa kdaj take volje pa nisem bila še nikoli noseča. Vseeno navijam, da se ti prikažeta user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2008 11:28:20   
Maxica
Pred menstruacijo sem bila vedno taka, ja. Pred nosečnostjo nikoli.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2008 11:37:10   
Mijavček
user posted image  Ne zameri anonimna, če bi bili to kakšni tehtni znaki, potem sem jaz že 4 leta noseča user posted image

Lahko je PMS, lahko je nosečnost, lahko ni nič in si pač malo na tankem z živčki... Malo potrpi, pa na drugi dan, po pričakovani M naredi test, pa bo vse jasno.

Srečno!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2008 11:52:35   
pika74
Lahko je pa tud vreme user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2008 13:02:18   
stunfek
A ni najboljši odgovor na vprašanje "ali sem noseča", da se gre naredit test in če še ni dovolj se gre dat kri in preverit bhcg!?!
Saj ne mislim nič slabega samo vsakič, ko zagledam tako in podobno vprašanje kr mal z očmi zavijem. Kot da bi kdo tukaj lahko pravilno odgovoril na zastavljeno vprašanje "ali sem noseča" user posted image

user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2008 14:35:16   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

user posted image  Ne zameri anonimna, če bi bili to kakšni tehtni znaki, potem sem jaz že 4 leta noseča user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Za začetek bo test dovolj! Srečno!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2008 14:58:00   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

A ni najboljši odgovor na vprašanje "ali sem noseča", da se gre naredit test in če še ni dovolj se gre dat kri in preverit bhcg!?!
Saj ne mislim nič slabega samo vsakič, ko zagledam tako in podobno vprašanje kr mal z očmi zavijem. Kot da bi kdo tukaj lahko pravilno odgovoril na zastavljeno vprašanje "ali sem noseča" user posted image

user posted image

Se podpišem.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?