Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hama perlice 3.2.2008 10:46:36
|
|
|
|
SašaR
|
Tam kjer imajo komplete imajo ponavadi tudi posamezne barve, samo se dobijo v vrečkah ne v škatli.
|
|
RE: Hama perlice-kje enobarvne? 3.2.2008 11:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogled v Muellerju.
|
|
|
|
RE: Hama perlice-kje enobarvne? 3.2.2008 11:15:29
|
|
|
|
Skabi
|
Pikapolonica vCelju, tam jih imajo veliko, če so enobarvne, pa ne vem. Naša dva sta tudi čisto nora na njih, meni pa niso tako zelo všeč. Mislim, naredi motiv, ga polikaš, se malo poigrata in konec Veliko boljše so mi bile tiste pikice al žebljički, ko smo jih včasih imeli in si motiv pikal gor, potem stresel ven in naredil novega. Samo zdaj takih menda slpoh ni več.
|
|
|
|
RE: Hama perlice-kje enobarvne? 3.2.2008 11:26:55
|
|
|
|
Janeja
|
Skabi, mi pa polikane motive nalepimo v otroški sobi in jih ponosno vsakemu pokaže. Tako se vsaj ne polomijo in uničijo. Žebljički so pa še vedno v prodaji. Sem jih ravno Lei za Božička kupila in veselo ustvarja. Najbolj pa je nad njimi Jan navdušen Evo par Janovih ustvarjanj: Pa še žebljički: Hvala za informacije, bom šla drug teden po nakupih! Če pa veste še za kakšno trgovino pa kar na plan z njo!
|
|
|
|
RE: Hama perlice-kje enobarvne? 3.2.2008 11:28:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Janeja, a tale zadnja slika so tudi Hama perlice?
|
|
|
|
RE: Hama perlice-kje enobarvne? 3.2.2008 11:38:57
|
|
|
|
Janeja
|
Ne, to so pa žebljički, ki jih je Skabi omenjala. Saj piše nad slikco.
|
|
|
|
RE: Hama perlice-kje enobarvne? 3.2.2008 11:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa res...hvala :).
|
|
|
|
RE: Hama perlice-kje enobarvne? 3.2.2008 15:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da jih imajo tudi v Prometeju- čekirajte!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?