Anonimen -> zmedena...help (24.1.2005 10:42:43)
|
Pozdravljena AKŠ, Tudi sama sem imela takšna vnetja, ki so se mi pojavljala tudi vsak mesec, pa včasih so minili trije meseci, pa spet na en mesec,...hudo neprijetna zadeva.Ker mi G 2 leti ni znal tega pozdravit sem na koncu menjala že dva G da sem dobila takšnega, ki mi je vnetje odpravil. Moram te potolažit, da to ni spolna bolezen.Vse ženske smo temu podvržene (candida) in imamo to bakterijo vse prisotne v telesu.Le nekaterim se nam bolj razmnoži in pride do srbečice, izcedka, vse je rdeče in tudi majhne bele pikice se pojavijo.Ampak teh je več znotraj splovila.Jaz sem dobila najrazličnejša zdravila, oralne antibiotike, kreme in Canesten 3 (kremo, ki je veliko boljša od svečk, ki kar ven stečejo, krema pa ostane noter).Ker se je vnetje še kar naprej pojavljalo se je zdravil tudi partner.In od vseh zdravil mi je najbolj pomagal Canesten 3 in sedaj nisem imela vnetja že vsaj dve leti, če ni že več.Ja pa bilo tako hudo, da sva :sloncek: samo še 1 krat mesečno, ker je vse ostalo bilo vnetje.Groza.Ampak jaz sem padla med tiste tahude primere:)- Sedaj vsakič ko grem k G ji kar rečem, da naj mi predpiše Canesten in ga imam vedno doma.In ko zacnem kaj sumljivega čutit ga takoj uporabim za en vnos in je takoj ok:ups:. Je pa Canesten že antibiotik ki ga naneseš takoj na prizadeto mesto. Če si noseča ne vem, ker je takrat tudi meni M zaradi vnetja kakšen mesec kakšne čudne zagodla (je bla zelo šibka, pa spet predolga, pa premočna, pa...) ampak upanje še vedno ostaja. Upam, da sem ti z odgovorom pomagala. Radi se imejte,Srček
|
|
|
|