pot
|
Groza, da tako dolgo pacajo in pustijo ženske, da se čisto izmučijo ob porodu. IZVIRNO SPOROČILO: žarnica Me je na živo šival (še dobro,da sem dobila samo 2-3 šive) in se drl name,naj dam rit dol,da kako me pa naj drugače zašije. Mene pa full bolelo,seveda sem rit gor dvigovala. IZVIRNO SPOROČILO: žarnica Ja,sej pri prvem porodu sem dobila injekcijo,ker je blo treba dosti zašit. Zdaj pa sem se samo malo raztrgala,pa me je babica samo z nekim sprejem pošpricala, dr. pa takoj začel šivat. se pa to sploh ne more primerjat z zgodbo Dragonlady Mene so v Lj porodnišnici tudi šivali brez kakšne inekcije na področje kjer so šivali, uporabili so nek sprejček in takoj šivali. Kako so me pa zašili oz. me nekje sploh niso, pa raje nebi govorila, grem nazaj k G, naslednji teden. Le kako bi bilo njim in kaj bi oni naredili, če bi jih tako grdo in na živo krpali? Ali bi pustili da ostane celo razdejanje na raztrganih mestih ali bi prosili, da se potrudijo zanje in jih lepo pokrpajo nazaj? Vem, da je veliko, če je otrok zdrav, ampak, če mamica preživi tako travmo, zaradi posledic in nečloveškega odnosa, trpi tudi otrok, ker je mamica zaradi psihe malo odsotna. DragonLady, za bolečine vprašaj Dr. Pušenjaka na med.over.net ali pa pobrskaj med temi odgovori, če je že bilo kakšno podobno vprašanje postavljeno: LINK Kar se tiče medijev, še vedno se da tako narediti, da zakrijejo tvoj glas in tvojo podobo, če bi želela javno spregovoriti, pa si zaradi prepoznavnosti ne upaš. Veliko sreče.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 5.3.2008 7:33:56 >
|