Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vzglavnik za novorojenčka 2.2.2008 18:09:16
|
|
|
|
Lunc_a
|
Mi ga imamo,ampak ker spi pri nama ga ne potrebuje pri prvemu sem ga imela kar dolgo,potem sem ga oddala naprej,zdaj sem se pa speti nasamarila,ker mali noče spat v svoji posteljici
|
|
|
|
RE: Vzglavnik za novorojenčka 2.2.2008 18:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena. Preveč mehak ne sme biti, da se ob morebitnemu obračanju dojenček ne zaduši. Fino je, da je z njim vzdignjeno vzglavje, kar omogoča lažje dihanje otroku, in preprečuje refluks hrane. Edino, kar je možno- da bo otrok lezel iz njega, in ko se bo začel "plaziti", mu vzglavnik ne bo nič koristil, prej mu bo v napoto. Pa še težko ga boš v tem položaju dala na bok. To je moje mnenje. aspirinčica
|
|
|
|
RE: Vzglavnik za novorojenčka 2.2.2008 18:46:09
|
|
|
|
Naja30
|
Za novorojenčka definitivno nobenega vzglavnika. Za refluks se mu dvigne vzglavje tako, da mu jogi podložiš. Moja je stara 14m in še nima vzglavnika. Ga tudi ne rabi, ker potuje po svoji posteljici in bi na koncu nogice gor imela
|
|
|
|
RE: Vzglavnik za novorojenčka 2.2.2008 19:14:15
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Za novorojenčka definitivno nobenega vzglavnika. Za refluks se mu dvigne vzglavje tako, da mu jogi podložiš. Moja je stara 14m in še nima vzglavnika. Ga tudi ne rabi, ker potuje po svoji posteljici in bi na koncu nogice gor imela Se kar podpišem.
|
|
|
|
RE: Vzglavnik za novorojenčka 2.2.2008 19:29:54
|
|
|
|
Nenya
|
Moja skoraj dvoletnica še vedno nima vzglavnika, 6-mesečnica pa sploh ne, ne bi hotela tvegati, da se zaduši. Prva je imela refluks in sva ji po navodilu pediatra iz pediatrične klinike podložila jogi. Za moje pojme je to preveč tvegano.
|
|
|
|
RE: Vzglavnik za novorojenčka 2.2.2008 19:49:45
|
|
|
|
Sandra*
|
Mislim da je vzglavnik bolj nevaren kakor pa koristen, v začetku ga moraš tako polagati na bok, ko pa se sam obrne na hrbet, pa mu ne koristi več ker je malo bolj mobilen in se lahko zaduši. Jaz sem proti vzglavniku.
|
|
|
|
RE: Vzglavnik za novorojenčka 2.2.2008 19:55:32
|
|
|
|
StBarbara
|
Jaz tudi mislim, da ne rabiš vzglavnika. Naš ga pri 3,5 letih še nima.
|
|
RE: Vzglavnik za novorojenčka 2.2.2008 22:05:29
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Za novorojenčka definitivno nobenega vzglavnika. Za refluks se mu dvigne vzglavje tako, da mu jogi podložiš. Moja je stara 14m in še nima vzglavnika. Ga tudi ne rabi, ker potuje po svoji posteljici in bi na koncu nogice gor imela Se kar podpišem. Tudi jaz.
|
|
RE: Vzglavnik za novorojenčka 2.2.2008 22:33:16
|
|
|
|
SIBI
|
Mi imamo tale vzglavnik že od vsega začetka oz. rojstva naprej, ker je mali kar naprej bruhal. Mi smo ful zadovoljni z njim in Taj še sedaj pri 14 mesecih spi na njem. Otroka lahko na njem normalno obrneš na bok.
|
|
|
|
RE: Vzglavnik za novorojenčka 3.2.2008 0:02:18
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Pozdravljena. Preveč mehak ne sme biti, da se ob morebitnemu obračanju dojenček ne zaduši. Fino je, da je z njim vzdignjeno vzglavje, kar omogoča lažje dihanje otroku, in preprečuje refluks hrane. Edino, kar je možno- da bo otrok lezel iz njega, in ko se bo začel "plaziti", mu vzglavnik ne bo nič koristil, prej mu bo v napoto. Pa še težko ga boš v tem položaju dala na bok. To je moje mnenje. aspirinčica Se strinjam. Sicer ga naša mala mis nikoli ni imela in ga še sedaj nima pri 2,5 letih. Prvo leto pa smo imeli vzdignjeno vzglavje (podložen jogi), nekje pri 6-8 mescih pa je itak rotirala po celi posteljci . Mogoče ti bo prvih 6 mesecev prišel prav, ker lahko otroka daš spat tudi kam drugam in ne samo v posteljico, pa mogoče potem, ko ga bo spet rabil, ne vem pri treh letih?
|
|
|
|
RE: Vzglavnik za novorojenčka 3.2.2008 9:48:25
|
|
|
|
želva
|
Jaz sem bila tudi proti vzglavnikom, pa je mala začela ful bruhat in smo ji dvignili jogi, pa ni bilo nič boljše.In pol, valda vse za našo Manco, hitr v BC po ta povštr, pa je ravno tako bruhala. Ampak spi pa fino na tem povštrčku.Od kar ga iamo spi v svoji posteljici Ne vem ali je povšter kej pripomogel ali se je sama tako odločla.Ji pa glavica lepo stoji na tem povštrčku, pa ni mehak, ampak bolj trd-tako kot jogi.Men je fajn, čeprav ne služi dobro proti polivanju.
|
|
|
|
RE: Vzglavnik za novorojenčka 4.2.2008 17:52:47
|
|
|
|
mala pikica
|
Mi smo tudi brez vzglavnika. Če bodo nastali problemi z refluksom, bomo podložili jogi.
|
|
RE: Vzglavnik za novorojenčka 4.2.2008 17:56:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Za novorojenčka definitivno nobenega vzglavnika. Za refluks se mu dvigne vzglavje tako, da mu jogi podložiš. Moja je stara 14m in še nima vzglavnika. Ga tudi ne rabi, ker potuje po svoji posteljici in bi na koncu nogice gor imela Mi smo na spodnji strani posteljice kolesa dol pobrali in je posteljica nagnjena.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.