Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Emm Paštetka hehehehehe upali smo na pupo a dobili pikeca sedaj nam seveda ni žal. imamo pač doma dva pikeca in sem jst kot v haremu med samimi moškimi hehehehe Emm prosti, oprosti . Saskija, nisem nestrpna. samo, če greš prebrat pra tem, ki so objavljene, mamice zeloooooo komplicirajo. In zato nekatere uporabnice, ki imajo več otrok sploh več ne odgovarjajo, ker se jim zdi smešno in butasto. Oprosti, ampak tako je. Tudi sama, sem večkrat si že rekla, da ne bom, ker skoz eneo in isto sprašujejo, pa vseeno želim pomagati, predvsem tistim, ki so nove in ne najdejo iskalnika. Kar se pa tiče alergij... Vsaka mamica ve, če je kdo nagnjen k alergijam. Tistim, že pediatri povejo kako in kaj in kdaj. Tukaj vas pa bereje 80% tistih mamic, ki nimajo otrok nagnjenih k alergijam in prosim ne še tem zakomplicirat s kakšnimi sledmi glutena v koruznem zdrobu. Drugače, pa potem kupite koruzni gres od Alnature, ki sledi očitno nima , ker poznam mamico in punčko, ki lahko je samo 5 živil, pa od teh je ta gres. Vsaka naj poskusi, kaj paše njenemu otročku. pa če ima sosedov pubec alergijo na citruse, še ne pomeni, da zdaj ne smejo vse mamice tu na RR, do 2 leta dajati citrusov (pišem splošno, da ne bo kdo spet mislil, da leti na koga). poleg tega pa so citrusi, ki so bajdovelj zeeeeeeelo alergeni, čisto druga pesem od koruznega gresa. Moje starejši je imel krče od citrusov do 2 leta skoraj. Pa to še ne pomeni, da zdaj 2. otrok ne bo dobil prej pomaranče. bomo sprobali in če bo enako, bo pač dobila kasneje. Opazujte svoje otroke in bo vse OK. Čim več komlicirate, slabše je. POVSOD in ne samo tu na uvajanju. Lahko me spet skritizirate...vseeno mi je, ker bodo itak pisale in kritizirale samo tiste, ki si ploskajo in se vzpodbujajo pri čimvečjem kompliciranju. Ta druge pa se smejejo zraven. Tako pač je tu na RR. Bognedaj, da ti kdo pove drugačno menje. Občudujem al bino, ki se je tako dolgo trudila dajat realne odgovore, ki so se pa žal nekaterim komplikatorkam zdeli provokatorski