nbiba
|
Bambincy, moram ti povedati, da imaš iste želje in interese kot jaz. Mi rajši plačamo več, samo da smo zadovoljni. All inclusive še nisem koristila, tako da glede tega ti ne vem povedati. Bila pa sem že 2x v Makarski h. Meteor, v Tučepah h. Alga in v Baški vodi h. Horizont. Hotel Soline v Breli pa prav tako ogledujem za letošnje leto. Bili smo zelo zadovoljni z h. Alga in Meteor. Dobra in veliko hrane, čistoča, čisto ob promenadni poti, saj samo preko te poti stopiš in si že na plaži. Ob oz. na tej promenadni poti veliko kafičev, slaščičaren, nekaj restavracij, štanti, lunapark.....Skratka veliko vsega še posebej v Makarski, ki je večja od Tučepov. Lansko leto ko smo bili v h. Horizont v Baški vodi pa nismo bili najbolj zadovoljni. Za večerjo je izbira menijev, katerega ti prinesejo napol hladnega, hrana nič kaj extra ukusna. Saj kot si verjetno že gledala je Horizont dosti drag, nudijo pa malo za ta denar. Zunanjost hotela skromna, na prvi pogled ko ga zagledaš misliš da ima 2*, interet je skoz nekaj štekal pa še zaračunavajo ga (imela sem svoj računalnik), kajti sem bila že marsikje na hrvaškem pa je bil brezplačen (h. Maestral v Novigradu, Olympia v Vodicah, naselje Solaris v Šibeniku). Pa tudi do plaže je kar nekaj stopnic, saj stoji na manjši vzpetini. Zelo priporočam: h. Meteor, h. Alga, h.Olympia, h. Maestral, pa še kateri bi se našel, ki bi bil po tvojem okusu.
|