Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 18:50:24
|
|
|
|
Pikec
|
PA da sem bla v Danijela zaljubljena Pa kolk si bla stara 4
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 18:52:08
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR PA da sem bla v Danijela zaljubljena Pa kolk si bla stara 4 Sedem V prvem razredu . Sem dobila njegovo kaseto, pa sem mislila, da je ves svet moj
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 18:52:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Se ena v interpretaciji Seve, fajn za zurat.... : DodirniMiKoljena
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 18:58:16
|
|
|
|
Pikec
|
Jst ne bom pozabla, da smo se po šoli drli: anđskou đusey: aj lavju Pesem je pa TALE
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 18:59:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR PA da sem bla v Danijela zaljubljena Pa kolk si bla stara 4 Sedem V prvem razredu . Sem dobila njegovo kaseto, pa sem mislila, da je ves svet moj Men je pa Đuli se vedno tok fajn :)). Pa mislm, da tudi on se cist kul zgleda...
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 19:01:05
|
|
|
|
Pikec
|
Pa mislm, da tudi on se cist kul zgleda... Kje hitr pokaž, pol moram it nardit redna vzdrževalna dela (tuš pa tko..) ...preden odpeketam na lepše
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 19:01:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pa mislm, da tudi on se cist kul zgleda... Kje hitr pokaž, pol moram it nardit redna vzdrževalna dela (tuš pa tko..) ...preden odpeketam na lepše V enem casopisu iz casa porodniske.... . Mislim, da je ze v globokih arhivih...
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 19:05:49
|
|
|
|
Pikec
|
Zate mič NISPLIT
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 19:08:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Zate mič NISPLIT Kontra
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 19:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR PA da sem bla v Danijela zaljubljena Pa kolk si bla stara 4 Ej jest sm bla tud tok vanj zacopana . No ja,sej je še sedaj fajn,ampak se mi je okus z leti spremenil
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 19:10:37
|
|
|
|
Pikec
|
Ej sem jo iskala k munjena... tenks...
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 19:10:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Dođi na morski greben DA TE ****
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 19:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Se ena lepa klapska....: Klapci
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 19:13:24
|
|
|
|
Pikec
|
davor
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 20:07:43
|
|
|
|
aljuška
|
ups, sem zdejle vidla da je že ''not''
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 20:24:17
|
|
|
|
Anonimen
|
tuki sm se pa jest nemščino učila tukaj
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 22:04:57
|
|
|
|
TaRe*
|
oooobabnce,ste mi čist polepšale večer...namesto trapaste Eme,sem tole poslušala zdaj...mislim,da bi mogli tile kuharji iz Eme tud mal na to temo...obujat spomine. Ribari,pa Vinko...so mi tlele tanartabulš..(spomini) Me pa nekaj grize drgač...znam en del pesmi,katere ne vem ne izvajalca,ne naslova,mimogrede,znam samo tole,kar bom napisala,vem pa,da mi je bla pesem fuuul všeč. Stajali smo na peronu,ti i ja Šaptala sem tvoje ime i plakala....Tole znam celo zapet,naprej je pa tema...je pa nekje iz časa Želje moje in teh
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 22:18:30
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajja Tele tamburaške so fajne: http://www.youtube.com/watch?v=-5t9ovAlkZ8 Zdajle jo poslušam in sem se kar naježila.... Uf, ja vse te pesmi, besedila, interpretacijo bi moral gledat tisti, ki se prijavijo na Emo. Se bi dal marsikaj naučit. Dejstvo je (vsaj zame), da je Eurosong izgubil svoj čar, ko so ukinili orkester kot spremljavo. Zdaj se lahko že vsak...(raje ne napišem) prijavi na izbor. In potem so ala Spam, Dj pritisni na play itd itd
|
|
|
|
RE: Še pomnite tovariši? 2.2.2008 22:25:23
|
|
|
|
N _ B
|
Pa te? Kalelarga Večeras je naša fešta Jesen stiže Dunjo moja Moj lipi anđele Tko sam ja, da ti sudim
< Sporočilo je popravil N & B -- 2.2.2008 22:26:11 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?