vročina (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

meta22 -> vročina (2.2.2008 12:15:30)

našega dvoletnika je prejšnji četrtek napadla vročina. na začetku je imel tam do 40 stopinj potem mu je padla in nihala tam od 37 do 38,5 zvečer.  bili smo pri P dali kri in vodo. ugotovila ni nič, naj bi bila viroza, ki ji je treba preboleti. po dveh dneh na pregledu se mu vročina spet poveča in P ugotovi vnetje grla. spet damo kri , s katero pa spet ni nič narobe. P mu predpiše antibiotik sumamed, ki pa ga je do sedaj vzel 2-krat, vendar se mu stanje ne izboljšuje. vročino mu zbijam vsake 4 ure s svečkami, začel je tudi kašljati. drugače je aktiven in tudi apetit je prisoten
a je normalno, da vročina traja tako dolgo?
kdaj začne delovati antibiotik?

lp
meta

draganav -> RE: vročina (2.2.2008 15:48:01)

Kolikor jaz vem, AB rabi največ 2 dni. Če ne prime, morata nazaj, da vama da drugi. Tudi mi se ubadamo z vročino, ki traja že 6 dni, danes je bolje. Dali kri in vodo, vse vredu. Pa mu vročina naršča ali mu jo takoj zbiješ, ko pride na 38.5??

meta22 -> RE: vročina (2.2.2008 16:57:18)

tudi mi smo bili po 6 dneh zjutraj na 37 zvečer pa na 38,2. sedaj pa mu ful niha. od včeraj ni imel manj kot 38 stopinj. naročena sva v ponedeljek. upam da bo takrat že v redu, ker je že konkretno brez volje .

lp
meta

eya -> RE: vročina (2.2.2008 19:44:57)

Antibiotik naj bi prijel nekje po 3 dozah. Upam, da mu je zdaj že bolje.

meta22 -> RE: vročina (2.2.2008 20:55:02)

tretjo dozo dobi jutri zjutraj. upam, da bo hasnilo. danes popoldne mu je vročina spet narasla na 40 stopinj. mi je uspelo zbiti z obkladki in svečko na 38,7! bomo vidli, kaj bo prinesla noč. trenutno spi ko ubit. upam, da se ne razvije kaka pljučnica!!!!!

lp
meta

Stran: [1]