|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čist konkretno
2.2.2008 17:05:35   
mateja rečnik
Meni se tudi ne zdi ok, da si za vse sama.

Moj mož, ko pride domov, najprej vzame v roke najinega mižeka, pa ne zato, ker bi ga moral, ampak zato, ker ga čez dan v službi že pogreša in se ga razveseli, ko ga zagleda doma. Pa ne bom rekla, da imam srečo, da imam takega moža, ampak bom rekla, da se mi to zdi nekako samoumevno. Mogoče zato, ker sem odraščala z očetom, brez mame, in je oče opravljal vsa gospodinjska opravila, vklučno z vzgojo otrok. Enako sem nato tudi sama pričakovala od partnerja-bogi revežuser posted image   

Sicer pa sva pri vzgoji otroka kar pomeni, da oba opravljava vsa opravila (previjanje, uspavanje, hranjenje, kopnje itd.).

Je pa res, da smo ljudje različni in da odrslega človeka težko spremeniš. Zato je po mojem najbolje, da sprejmeta nek kompromis, da prične tudi partner opravljati vsaj nekatera dela.

Lp

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Čist konkretno
2.2.2008 17:28:56   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz sicer ne vem, kako so vse (ali vsaj večina) tule gor take idealne moške dobile, ampak kar imam jaz znank, je pri vseh priblićno tako kot pir tebi, bsasab.
Torej moški, ki jih jaz poznam, postorijo sem tja kaj, ampak samo takrat, kadar se njim slučajno ljubi. Saj kuhajo, brišejo prah, tudi sesajo, se ukvarjajo z otroci ... ampak takrat, ko se jim da.


No pri nas je kar tako kot si napisala, pa še to se delo zoži na sesanje. Malega ima pa kakšno uro na dan, pa še takrat mu ga moram jaz dat v naročje, pa mu ni treba ga niti nahranit, previt, pa še to zraven največkrat gleda televizijo ali računalnik. Tako da ostalih 23h na dan ga pa imam jaz. Saj mi ni težko ampak sem včasih jaz tudi tako utrujena, da bi se rada malo spočila, ker tudi spimo skoraj nič. No pa takrat ko ga ima on večinoma spet kaj delam, pospravljam, kuham...

_____________________________

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Čist konkretno
2.2.2008 19:13:56   
AKP
Pri sinu moža ni bilo doma do njegovega 8 meseca. Je prišel vsake toliko časa domov in ni mogel toliko pomagat. Mi je pa kasneje pomagal okoli njega. En večer ga je on skopal in dal spat, drugič jaz. Pri hčeri pa je želel več sodelovati. In mi je ogromno pomagal. Nekaj mesecev je bil celo doma. Dokler sem dojila jo je pač  večkrat previl in zvečer spravil spat. Po dveh mesecih sem odnehala dojit in od takrat naprej je on prevzel hranjenje. Tudi zvečer jo je večkrat skopal. Res mi je ogromno pomagal tudi kasneje. Naloge in učenje je kar on prevzel. Kolegica ima zdaj user posted image in ji njen mož ogromno pomaga. Ponavadi se on ponoči vstane in tamalo nahrani. Meni bi bilo čudno, da mi ne bi mož pomagal. Bi ga večkrat spomnila, kakšne so njegove dolžnosti.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Čist konkretno
2.2.2008 19:54:02   
bsasab
No ko tole berem pa res vidim da nisem edina ki ima tak "problem", sicer pa sem ga danes spet nagovorila s to temo, pa mi je vestno obljubil da bo od danes naprej pa res boljse..., no bomo vidli cez kaksna dva tri dni, ce bo to ostalo pri tem...user posted image

Pa lep vecer se naprej...user posted image


_____________________________

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Čist konkretno
2.2.2008 20:52:42   
tasekk
No, vidim da nas je kar nekaj mamic, ki se moramo znajti brez očkove pomoči. Moj tamali v očetovem naročju zdrži minuto dve in se začne jokat, kar pa ni čudno, ker če ga ima v naročju 10 minut na dan je že ogromno. Pomoč pri kopanju, ma kje pa, previjanje, izgovor je tu: kaj hočeš da bruham, saj veš da mi obrne želodec, tako da ga ni še niti enkrat previl, niti če je samo polulan, preoblačenje - zadnjič mi je pomagal obleč en rokav od jopice, uspavanje -je rešen, ker tamali zaspi na dojki,.. no moram priznati, da mi je pomagal, ko so bili krčki, da mi je malo razbremenil roke - s tem, da sem mu ga kar dala. Tudi sedaj, če je le prilika, mu ga dam za podret kupček - sam se redko ponudi, pa še to le, ker sem ga enparkrat opomnila, da otrok ni samo moj. Potem, pa je užaljen, ker se tamali joče, ko ga ima v naročju. Ma kaj si misli ?

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Čist konkretno
2.2.2008 21:59:37   
Sisy
ojoj pol pa jst mojga kritiziram...bom raj tih pa vesela user posted image

Moj dela vse-hodi v nabavo,sesa,pomiva po tleh,zlaga v pomivalca,kadar prpravljava kosilo recimo lupi krompir,prpravi  zrezke (jst samo dokončam),briše preh, puca kuhno,se s tamalo igra, občasno previje,jo uspava,mi jo pomaga skopat,ji spuca nosek,jo popoka pa z njo tut kam gre...pa se včas še vedno prtožujem da sem utrujena pa mu jo "uturim"...

jst kr alergična ratam če ga vidm da gre prevečkrat na računalnik in takrat jo kr v naročje dobiuser posted image

je pa res da dela vsak dan sam do dveh...pa še takrat ko hoče na kolo (njegov strasten hobi) se prtožujem a spet greš na bajkuser posted image ...

tko da...od sedaj naprej-sem tih in srečna da mam tacgauser posted image

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu tasekk)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Čist konkretno
2.2.2008 22:07:03   
Anonimen
Jaz sicer ne vem, kako so vse (ali vsaj večina) tule gor take idealne moške dobile, ampak kar imam jaz znank, je pri vseh priblićno tako kot pir tebi, bsasab.
Torej moški, ki jih jaz poznam, postorijo sem tja kaj, ampak samo takrat, kadar se njim slučajno ljubi. Saj kuhajo, brišejo prah, tudi sesajo, se ukvarjajo z otroci ... ampak takrat, ko se jim da.

Tako nekak to gre tudi pri nas... v bistvu je treba vse nekak pokazat... Drugače pa skrbi za položnice in vsako jutro skuha user posted image  in mi jo prinese v bett.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Čist konkretno
2.2.2008 22:11:03   
picola1
Funkcionalna samohranilka, hahahha...Ta je najboljša, kar sem jih v tej temi prebrala...(s tem, da dodajam še to, da v bistvu ni samohranilka samo enemu otroku-če je v družini en otrok-ampak dvema...)No, pa dost heca...

Pri nas je tako: skoraj vse (razen dojenja) dela tudi on. Včasih mu je treba kaj rečt posebej, večinoma ne.
Po eni strani se mi smilite, ker pač morate delat tolk same (ker je resnično naporono), po drugi strani ste si pa čist same krive (ne mi zamert na moji direktnosti). Pa da ne boste misle, da govorim na pamet, imam mamo, ki je počela iate stvari (in jih še vedno, čeprav manj) in pa jst sem bila od začetka ista, še sedaj se kdaj pa kdaj zalotim pri tem.
Dejstvo je, da so moški srugače vzgajani, tudi ta generacija, o kateri je tukaj govora. Če celo življenje gledaš mamo, ki dela vse od a do ž, oče pa hodi v službo...potem nekako ne moremo pričakovat, da bo kaj drugače v sekundarni družini (razen v redkih primerih, ko se moški sam vzame v roke). Ženske pa dejansko, tako kot moški, tudi ponavljamo vzorce naših (ponavadi) mam.
Rešitev jst vidim v tem (in je sprobana na lastni koži), da pač mu daš otroka v roke in mu rečeš: nahrani ga, previj ga, pocrkljaj ga, nosi ga...Daj perilo prat, zlikaj, skuhaj, itd.itd.Ne znaš? Ti pokažem, pridi z mano. Pogovor o tem, da želiš, da bi sam videl stvari na začetku ne pomaga. Ker je preveč v svojih ustaljenih vzorcih.
Najbolj pomembno od vsega pa je to, da se same vzdržite neznanske skušnjave, da bi vse to naredile same, ko vidite, da se sam ne spomne al pa ko vidite, da je bolj počasen al pa neroden. Vem, na začetku je to ful težko, ker si misliš pa mater spet ista pesem pa greš in nardiš sama...Ker se ti ne da pregovarjat pa zdi se ti kot da mu težiš in utrujaš in enostavno nočeš bit tečna. Pa še nekej sem ugotovila pri sebi...Jst sem celo življenje poslušala mamo, kako se je pritoževala, naredila ni pa nič, da bi bilo boljše (pritoževanje ne pomeni, da si nekaj naredu, treba je pustit npr. nogavice ležat magari en teden na tleh), zato sta za to kriva oba, tako oče kot ona.
Je pa fajn in zelo pomaga moškim, če mu rečeš lepo (ne da ga prosiš, da ne bo pomote), brez nestrpnosti al pa obtoževanja, češ spet ti moram rečt...

No, tolk na to temo...user posted image
Punce, ne bit mame dvem otrokom...Ve ste se poročile z odraslimi moškimi, ki vam naj bi bili partnerji...Obnašajte se potem tako...(pedena se odspred in odzad samo otroke...pa še to samo do takrat, dokler ne zmorejo že kej tut sami)

Upam, da nisem bila pregroba, moj namen ni bil kogarkoli užalit...povedala sem samo tisto, kar lahko iz svojih izkušenj....

(odgovor članu tasekk)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Čist konkretno
2.2.2008 22:19:12   
Talika19
Picola1, to si zelo dobro napisala. Saj vem, da sem kar sama kriva za to. No glede kuhe je on meni rekel že na začetku, da on kuhal ne bo, pa po tleh tudi ne bo pomival. Pa kaj mu naj. Vsak dan težim? No pa moram rečt, da ko je bil en mesec doma po rojstvu sinčka, je celo kuhal in pomival posodo pa tudi malega je več imel. Ko pa je šel nazaj v službo je pa ta pomoč spet kar odmaglila. Jah očitno jih bo res treba mal strenirat, drugače bomo enkrat samo pregorele. Je pa res, da se meni tudi tako neumno zdi, da mu moraš čisto za vsako stvar reči: saj lahko sam vidi, da je koš za smeti poln, zakaj mu moram to jaz reči. Mah, saj je brez veze, bom preveč notr padla. Bolje, da grem spat.user posted image

_____________________________

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Čist konkretno
2.2.2008 22:23:32   
bsasab
Upam, da nisem bila pregroba, moj namen ni bil kogarkoli užalit...povedala sem samo tisto, kar lahko iz svojih izkušenj....


Mislim, da nisi bila niti malo groba, se cist strinjam s tabo..., ko bi se le moj....user posted image user posted image
Sej pravim, danes je bil zelo kul kar se tega tice..., jo je previl, tudi nahranil, bil z njo kr en lep cas (si je mama danes privoscla in naredila depilacijo po celem telesckuuser posted image user posted image in se ni nic pritozeval..., no sedaj sva pa oba na kompu, tamala pa, zaenkrat, spi...user posted image user posted image )


_____________________________

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Čist konkretno
2.2.2008 23:40:27   
massylou
Moj možek ima pa valovanja: enkrat FUL (tudi nočne izmene in tanajbolj razmazane kakce), enkrat pa lep čas nič.
Ampak, ker ne zmorem vsega sama (zahtevno dete, gospodinjstvo, fax, prosti čas...), ga kar naženem. Sploh, ker je ON na porodniški.
Sej se pregovarja in upira in včasih se grdo gledava zaradi tega, ampak kar mora. user posted image  Še vedno je večji del moj, ampak je zdaj že večinoma tako, da naredi brez besed (razen pri tarazmazanih kakcih negoduje, ali pa če ima kam za it ali kaj nujnega naštimat).

Pač, ne sfolgam. Nisem super-massylou.
Kar naženite jih! Kaj se pa to pravi! Če ne otroka rihtat, pa tla drgnit, peglat al pa večerjo kuhat!


PS: No ja, sej je kr priden. Ampak ga ne smem preveč hvalit, ker pol zna hitro popustit.user posted image

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Čist konkretno
3.2.2008 0:09:44   
Anonimen
Jaz imam pa skoraj več dela z možem kot z dojenčkom. Če te to kaj tolaži?! Lp

(odgovor članu massylou)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Čist konkretno
3.2.2008 11:05:25   
lea23
moj redkokdaj skuha kosilo, zlaga v pomivalca, briše prah, posesa stanovanje.. ubistvu to ne počne skoraj nikoli, in meni ni težko da to storim sama. ker zdaj sem še na porodniški in glede na to da sem doma, sem veliko manj zmatrana kot pa on ko pride domov iz službe. stanovanje vedno čistim med tednom ko sem sama s tamalo, da smo čez vikend lahko bolj skupaj in gremo na izlete. ne pa da bi potem celo soboto letala po stanovanju s krpo v roki.

hranim in previjam jo jst. se pa on cel popoldan igra in pogovarja z njo, jo guga ga ležalniku, vedno jo zvečer skopa če je doma. če moram kamorkoli it,se stušerat, delat večerjo, jo vedno lepo čuva in takrat jo vedno tudi previje in nahrani.
če pa sem kdaj čez dan zmatrana, in on pride na idejo da gre v prijateljem ven na pivo ( v bližnji lokalček ), mu pa tamalo lepo bolj toplo oblečem, naštimam v voziček ( se ful rada vozi z vozičkom ), in jo vzame sabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Čist konkretno
3.2.2008 18:13:52   
VesnaLana
Pri nama je tako , da se včasih kregava kateri bo dal tamali jesti ampak ne zato, ker kdo noče , zato ker bi oba rada. Moj mož je čisto zaljubljen v najino pupo in se z njo ukvarja zelo veliko časa. Jo previja, daje jesti, jo da spat, jo kopa.
Ko pride iz službe , se umije in prvo leti k nama. Računalnik je na vrsti, ko gre  Lana spat.
Otrok je od obeh in potrebuje oba , zato se mi zdi prav , da se očetje ukvarjajo z svojimi otroci kolikor jim pač dopušča čas.

_____________________________

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Čist konkretno
3.2.2008 21:28:59   
Bombažek
meni moj možek lepo pomaga, je pa res, da ne morejo vedet, koliko je dela z otročkom, saj si ne morejo predstavljat. Si tudi ti prej nisi mogla, a ne? No jaz si že nisem!!! Za to je najboljše, da ga pustiš sama z otročkom nekaj uric.
Jaz sem prve mesece hotela vse sama ponaredit, pa še po CR sem bila. Sem hotela nevemkaj dokazat. da zmorem, da sem sposobna,... potem pa mi je začelo pobirat energijo, nisem mogla ne bedet ne spat, postajala sem kar malo živčna,...pa sem lepo vključila še njega v vsa opravila, tudi ponoči. Dogovorjeno imava tudi, da me ob nedeljah pusti spati.
Moje mnenje glede tipov, ki igrajo igrice, namesto da so z otrokom, je, da so nedozoreli in neodgovorni očetje. Jaz bi ga poslala adijo, da ne bi imela še z  njim dela. Ampak, to je samo mnenje, ki si ga najbrž lahko privoščim, ker imam dobrega moža. Sem pa skoraj vsak dan v mislih s puncami, ki nimajo take sreče, ali pa mamice samohranilke,...vsaka čast, kapo dol, ste mamice z veliko začetnico!!!!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Čist konkretno
4.2.2008 9:38:57   
banki
Pri nas cisti stanovanje moj partner, kopalnico, pranje in susilca imam jaz cez. Enostavne stvari skuha tudi on, polnjenje in praznjenje pomivalca si deliva. Skrb za otroka cez dan je pretezno na meni, kopava ga skupaj, vcasih ga pelje ven, ga tudi uspava, mu da tudi ponoci jest za pit, tudi previje, tako da se lahko naspim oziroma imam tudi cas zase. Sem zelo hvalezna za to.
Je pa res, da tudi ko nisem na porodniski za gospodinjstvo skrbi med tednom on, ker imam tak urnik, da sem cez cel dan odsotna, on je vec doma. Poznam pa primer, ko je bil partner pred otrokom udelezen v hisna opravila 50%, po porodu pa se je kr odmaknil in mami se pocasi fuzla. Oziroma okrog sebe imam vec takih, ki mislijo, da je dojencek zenska zadeva in prav tako gospodinjstvo.

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Čist konkretno
4.2.2008 9:58:03   
Anonimen
moj moč meni ne pomaga ampak sodeluje. otroci, maček, gospodinjstvo je toliko njegovo kot moje! to je izhodišče. potem pa še par primerov ki jih navajaš. pri prvi porodniški sem komaj čakala da je domov pršu, ker se je meni malo manj ko fuzlalo doma. zato je takoj dobu otroka v oskrbo :) oz itak je sam najprej pršu ja miškica mala kako si in jo vso prelupčkal pa tko, pol smo bli pa itak skupaj cele popoldneve. zvečer sva dajala spat tamalo en dan en drug dan drug. še dons tko prakticirava, en večer da en eno spat drug drugo in drug dan kontra. ko sem rodila tadrugo je nisem dojila. tako je ves čas porodniške on ponoči futral tamalo, js pa tavelko, ker se je večkrat zbujala k tamala! ne glede na to da je moral zjutraj na šiht! in tako je sam hotel!

(odgovor članu bsasab)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Čist konkretno
4.2.2008 10:02:49   
Blejka26
nisem brala kaj so pisale predhodnice..vem pa da nas je veliko takih ki smo za vse same.Jaz imam dva otroka 2leti in najmlajša je tri mesece,pa sem skoraj za vse sama.Ko pa se skregava mi pa hitro zna povedat da ima pravice do otroka,da mu jih ne bi vzela.Smešno

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Čist konkretno
4.2.2008 10:11:50   
bsasab
No pr nama je pa zdaj dva-tri dni super..., vceri jo je cel dan futral, jo previjal, skopala sva jo oba, se ful okvarjal z njo, vglavnem, super....user posted image user posted image , pa se vecerjo je naredil...

Upam da tako tudi ostane....


_____________________________

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Čist konkretno
4.2.2008 11:43:29   
jasna
Nisem čisto vsega prebrala, se pa v vsem strinjam s pikolo. Pripomnila bi še to, da smo velikokrat mame tudi krive za nastalo situacijo. Novorojenčka popolnoma okupiramo in nekako kar odrinemo očka na stran ravno v času, ko se vzpostavlja čustvena vez z novim članom. Potem pa pričakujemo, da bosta ravno tako povezana, kot z mamico. Torej v bodoče otroka v naročje očku že takoj po rojstvuuser posted image . Še nekaj v bran moškim. Ko je imel drugi sinko 7m, sem šla za 1 mesec v službo, mož je bil pa doma. Vam povem, da sem prihajala iz službe kot cota in sem resno potrebovala najprej 10min odklopa, preden sem se posvetila otrokom, možu in gospodinjstvu. Si dobesedno 24h na dan v pogonu.

Da odgovorim na vprašanje. imava tri škrate, najmlajša je 3,5 m. Mož počne vse, če pa ima ravno v službi kak projekt, pa tudi nič. Ponoči ne vstaja in ni nikoli, se pa zjutraj (vikend) z njimi vstane in me pusti spati. To sva uvedla že pri prvem otroku, ki se je nenehno zbujal ponoči. Ker sem na porodniški je večina gospodinjstva na meni, se bo pa to spet porazdelilo, ko bom v službi. 1x na mesec grem sama zvečer ven in jih brez problema zrihta. Je pa res, da moškim moraš direktno reči, če kaj hočeš. Sami od sebe redko vidijo, v čem je problem.
LP

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Čist konkretno
4.2.2008 12:09:14   
neisha80
jaz imam pa res srečo.....user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Čist konkretno
4.2.2008 13:01:41   
alesha
Pri nas je tudi kar v redu. Glede gospodinjskih opravil ne vem kako bo, ko bomo na svojem. Zdaj živimo še pri njegovih tastarih, tako da kuha samo tašča, ko pa bomo na svojem, ga bom najbrž morala glede tega malo težit, da bo vsaj znal v pomivalca zložit in ven iz njega, pa cune dat prat.... no to bom že uredila.

Moram pa povedat, da glede najine tamale je kar prizadeven. Že od vsega začetka ji ponoči on naštima flašo, nafutram jo pa jaz. Kupčke je vedno on podiral, ni važno podnevi, ponoči... Ko pride iz službe, gre vedno takoj k njej in jo vzame. Med tednom ponoči, če se joka jaz vstajam, za vikende pa vedno on.
Sem pa mogla enkrat vmes malo znoret glede tega zakaj jo nikoli ne previja. No tudi to je pomagalo, tako da se to tudi sam spomni naredit, brez da bi mu mogla kaj rečt.
Izborila sem si tudi, da grem 2x na teden na aerobiko. Čeprav je rekel, da se mu to zdi prevečkrat, sem mu lepo razložila, da se bo meni drugače zmešalo, če bom po cele dneve samo doma. Da tudi jaz potrebujem spremembo okolja in če hoče imet zadovojno ženo, ne bo imel nič proti. V jezi sem mu še rekla, da on itak pride domov ob 16.15, tamala gre spat ob 20.00, tako da je z njo samo slabe 4 ure na dan, če pa še odštejem kopanje in vmes hranjeneje, je pa to samo 3 ure.

Zdaj ko smo na GH jo hranim samo jaz. Tukaj mu sploh ne težim, ker tamala je kar zahtevna pri hranjenju. Ko bo pa lepše znala jest in seveda, ko mene ne bo doma, jo bo pa tudi on nahranil.

V glavnem, lahko rečem, da sem čist zadovoljna s svojim možem. Je pa to res kar so že predhodnice povedale. Moškim je treba vse povedat, tudi stvari, ki so za nas čist samoumevne, ker oni tega ne vidijo.




_____________________________

Najina lubica LUNA - 28.05.2007
...in še ena lubica PIKA STELA - 2.5.2010

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Čist konkretno
4.2.2008 13:08:51   
ZmajTolovaj
Moje mnenje glede tipov, ki igrajo igrice, namesto da so z otrokom, je, da so nedozoreli in neodgovorni očetje. Jaz bi ga poslala adijo, da ne bi imela še z njim dela. Ampak, to je samo mnenje, ki si ga najbrž lahko privoščim, ker imam dobrega moža.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Do zadnjega se strinjam, ampak tudi če ne bi imela popolnega moža, bi se mi taki tipi še vseeno zdeli nezreli za očetovstvo.

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu alesha)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Čist konkretno
4.2.2008 13:49:55   
bsasab
bi se mi taki tipi še vseeno zdeli nezreli za očetovstvo.


No s tem pa se nebi strinjala..., tudi moj oce (star 52 let) igra igrice odkar pomnim pa je dva otroka gor spravu...,  sam moti me da je tega prevec, ne to da igra....user posted image


_____________________________

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Čist konkretno
4.2.2008 16:18:27   
ZmajTolovaj
Ne, ne, saj s tem ni nič narobe samo po sebi; mislim samo, da lahko najprej pomaga tebi, ki si že tako preobremenjena, denimo pospravi, kaj skuha ali posesa, če mu že ni do previjanja in podobno, in gre POTEM na računalnik - ko imaš otroka, moraš vsaj po mojem mnenju malo reorganizirat prioritete. Drugače pa so igrce čist fajn. user posted image


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




varnost igrač
sindarin

Kako poskrbite, da je otrokova igrača varna?

nič, zaupam prodajalcu (15%)

nič, zaupam proizvajalcu (8%)

preberem deklaracijo (48%)

vprašam prodajalca za več informacij (15%)

pozanimam se pri prijateljih (14%)


Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!