Anonimen
|
...ko je ljubezen bolezen... ...nisi pil, nisi trezen,ko zadane ljubezen... ...in nič na svetu, celem svetu ne zadane tako... (J. Plestenjak) Se strinjam s temi besedami. Ljubezen je čudovita stvar, ampak marsikdo zaradi nje tudi trpi. Tako, kot ti. Če si mnenja, da je med vama le kemija, pusti vso stvar, in se zadovolji s svojim moškim. Ne splača se tvegati družine za eno noč, polno strasti. Če misliš, da gre za kaj več(obojestransko, seveda), pa začni razmišljati naprej. O tem, zakaj si to želiš, kaj s tem pridobiš, in kaj izgubiš. Glej tudi na ljudi okoli sebe. Če imaš otroke, glej, kako bi oni to doživljali. To je odločitev za vso življenje. Odločitev, ki nas zaznamuje. Povedala ti bom le eno meni zelo znano zgodbo. Nekoč, že davno nazaj, je živela ženska. Imela je moža in takrat že nekaj otrok. V istem času je živel tudi moški. Imel je ženo, in otroka. Spoznala sta se. On je bil eden izmed vodilnih mož, ona le njegova čistilka. Pa sta se zaljubila. Tako močno, da jima je nekdo tam zgoraj podaril še enega, skupnega otroka. Ženska se je želela odločiti za splav, za jo je njen mož prepričal v nasprotno. Ljubezen ženske in moškega, prepovedana ljubezen, je bila močna, vendar pa sta se oba vrnila k svoji družini. Ženska je donosila, in mož je otroka vzel za svojega. ker se je z nosečnostjo zvedelo tudi za njeno drugo ljubezen, ni s tem moškim več imela stika, razen takrat, ko je prišel gledat otroka. Ta ženska ga je ljubila do smrti. Brez pravil. Mož je bil le mož, ampak ljubezen je pripadala drugemu. Tudi on je njo ljubil. Do smrti. In če bi bila takrat močnejša, bi bila skupaj, za vedno. Tako pa sta zdaj eno, med angeli. In vrjamem, da jima je lepo. Želim ti povedati s tem, kar sem napisala, da se za ljubezen splača boriti. In iti po vseh poteh. Do konca sveta. Ta'dva sta to do konca obžalovala, kajti večno sta le hrepenela. En po drugem. Če bi ravnala drugače, tega ne bi bilo. Veliko sem napisala, sam upam,d a ti bo kaj koristilo... Kakorkoli se boš odločila- tako bo prav! Sam vrjet je treba v to! aspirinčica
|